Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5947 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום אני וחבר הלכנו לקנות קומפוננט כחלק מתהליך השדרוג של המערכת המעפנה שהייתה באוטו

רדיו דיסק כבר החלפנו לקורא USB וAUX של פיליפס (כן אני יודע שלא משו אבל זה מתנה)

והיום קנינו קומפוננט של MORAL MAXIMOM - נאמר לנו שזה הדגם החדש של מורל טיפו

עלה 550 .

התקינו , וניתקנו את הרמקולים האחוריים כי הם על הפנים .

אחרי שהתקינו- הסאונד נקי בווליום נמוך ומעפן ממש בווליום גבוה , ציפינו למשו חזק יותר וזה היה ממש חלש ולא היה יותר טוב מהרמקולים המקוריים שבאו עם האוטו .

לא מותקן ברכב שום מגבר ושום סאב

יש לציין שכשיש שיר ללא באס ומגבירים עד הסוף אז שומעים חזק יחסית אבל זה עדיין לא זה ולא מספיק חזק בשביל כל מה שקראתי על מוראל .

חבר רחוק שלי אמר שצריך לפחות מגבר שיוסיף ממש מקצה לקצה את הסאונד והיו יהיה הרבה יותר חזק , ועם סאב בכלל .

השאלה שלי האם זה נכון ? שהשינוי הוא יהיה כזה גדול

כי לחבר הרחוק יש קומפוננט דומה גם של מורל, מגבר וסאב של JBL ושומעים חזק ויפה .

מדובר בסיאט איביזה 94 , וסליחה מראש על הבורות , הידע שלי במערכות שואף ל-0 וכל מה שאני בערך יודע למדתי מהפורום

פורסם

שחכתי לציין שההתקנה בוצעה ע"י אחד המתלמדים שלו כנראה והוא מיהר כי כבר באו לסגור ועשה את זה חאפרי ופעם הרמקול הימני ופעם השמאלי לא עבדו עד שהוצאתי את הקרוסים שנמצאים מאחורי הHU וראיתי את החותים רופפים וחיזקנו

ראיתי גם בפורום מושגים של חיתוך וכו' , לא הבנתי מזה זה ואשמח להסבר .

ניסיתי לשחק איזה 10 דקות באקווליזר של הרדיו דיסק ושיפרתי קצת את הסאונד כשהורדתי את הBAS ל-0 .

אשמח לעוד המלצות איך לשפר את הסאונד עוד יותר עוד לפני שמוסיפים מגבר , מה לבדוק וכו' .

פורסם

כן זאת סידרה חדשה של מורל שיצאה החודש לפי מה שהבנתי, לפי מה שאמרו לי הם טובים בהרבה מהטמפו ומאוד קרובים לדוטק.

אתה שומע חלש ולא נקי מכמה סיבות: הכיוונים שלך לא טובים, הרדיו דיסק שלך כנראה לי מספק אות נקי וחזק מספיק בשביל הרמקול, ואין לך מגבר וסאב, המגבר יוציא מהרמקול את מה שאתה מחפש והסאב משלים את התדרים, הקומפוננט לא אמור לעבוד בתדרים של סאב וזה לא בריא לו אתה צריך לקנות מגבר ולכוון את הרמקול לצלילים גבוהים ולקנות גם סאב ולכוון אותו לתדרים נמוכים, כי לא נראה לי שברדיו דיסק שלך יש אפשרות לעשות את זה.

Fiat Bravo 1.4 T-JET

למכירה מערכת:

amp: JBL GTO1004 comp: Morel dotech ovation 6

6X9: morel TEMPO HU: pioneer 4950 SW: Hifonics zeus ZX12D4

פורסם

מורל טמפו אמורים להשמע טוב על רדיו טוב.

תפרט איזה סוג של Hu יש לך , עיוות בווליום גבוה יכול להיגרם גם מהתקנה לקויה ולפי מה שתארת זה נשמע חפר.

אם אני לא טועה היה פעם סדרה של מורל עם שם דומה למה שציינת , אין את הסוג רמקולים האלו באתר הרשמי של מורל.

הרמקולים במידה 6.5?

כמובן שעם מגבר טוב ישמעו יותר טוב והוא יוציא לרמקולים את מה שהם מסוגלים לעשות

HU : LG LCF710BR PROS- RF 3Sixty.1 AMP : Xetec Vector 350.6 RCA: Knukonceptz KRY4.6M

פורסם

לצורך העניין המעניין,תוכל להעלות תמונה של הרמקולים הנ"ל?

או בכלל לתת דגם מדוייק?

ניסיתם לשמוע גם עם דיסק מקורי וגם עם MP3\USB האם יש הבדל?

מנוע V6 בלי להתבייש.

פורסם

כן הם מידה 6.5

ואין לי מושג לאן לשלוח את החבר בשביל שיתקינו לו טוב = \

הרדיו דיסק של פיליפס , קיבל במתנה מהחברה מאוטו דיפו - החנות אומרת הכל

ראיתי שרשום עליו 45X4 שזה הRMS לא ?

עריכה: אני אביא אותו לפה שתטפלו בו כמו שצריך (:

פורסם

הלוואי וזה היה RMS .

רדיו דיסק במקרה הטוב מוציא משהו כמו 17 RMS נקי, גם זה בלחץ.

45 וואט זה הספק רגעי שהמערכת יכולה לתת, במקסימום.

נסה לעשות כיוונים מחדש בצורה רצינית ולא חאפרית .

פורסם

מורל מקסימום ? הסדרה החדשה של הטמפו ? ועוד במחיר כזה לסדרה חדשה ?

משהו כאן ניראה לי חשוד, וגם לאור העובדה שלפי דבריך לא שומעים בהם טוב.

אולי תעלה תמונה של מה שקנית ?

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם
***אין צורך לצטט את ההודעה שמעליך, זה רק מעיק על הקריאה. קרא את כללי הפורום***

הם עלו במקור 600 והורדנו ל550 .

זה נרכש ב"גריז מערכות" בראשל"צ .

תמונה תועלה מחר

תודה לכם על התגובות והעזרה

פורסם
מורל מקסימום ? הסדרה החדשה של הטמפו ? ועוד במחיר כזה לסדרה חדשה ?

משהו כאן ניראה לי חשוד, וגם לאור העובדה שלפי דבריך לא שומעים בהם טוב.

אולי תעלה תמונה של מה שקנית ?

שהלכתי לקנות את המערכת שלי לפני שבועיים אמרו לי שהם צריכים לצאת ושהם עולים 500 שקל ושהם אמורים ליהיות יותר טובים מהטמפו וקצת פחות טובים מהדוטק, זה נאמר לי משתיי בעלי חנויות אז לא נראה לי שזאת חארטה של חנות אחת, יכול ליהיות שזה מישהו שמוכר עכשיו זיופים של מורל בשם חדש.

Fiat Bravo 1.4 T-JET

למכירה מערכת:

amp: JBL GTO1004 comp: Morel dotech ovation 6

6X9: morel TEMPO HU: pioneer 4950 SW: Hifonics zeus ZX12D4

פורסם

פותח הדיון - מכרו לך רמקולים מזוייפים.

לא היה ולא נברא סט בשם מורל "מקסימום"

בעקבות ההודעה הבאה:

אתה לא צריך לשמוע כלום , אתה לא צריך אוזניים.

אני מציע את המערכת שלי בלוח המכירה!

פורסם

כפי שזה נשמע מכרו לכם רמקולים של חברת MORAL, כל קשר בינה ובן חברת Morel שמציירת את הסטים טמפו\פולס\דוטק ושות' מקרי בהחלט, אני לא שמעתי על שום דגם של מורל בשם "מקסימום", אפשר לנסות להתקשר למורל נס ציונה ולשאול.

דני.

• תוכן חדש...