Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5933 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב, בקרוב ארכוש כנראה מכונית חדשה מסוג פי'גו 207 מהחברה (דגם 2010) בין שאר האופציות לתוספת של אביזרים נתקלתי באופציה של "חישוקי סגסוגת קלה", והבנתי שהכוונה היא לחישוקי מגנזיום, המחיר אגב דיי יקר, תוספת של כמעט 4,000 ש"ח....

מה היתרונות ומה החסרונות (חוץ מהמחיר) של גלגלי מגנזיום?

האם תוכלו להפנות אותי לתמונות באינטרנט של מכונית פיג'ו 207 עם גלגלים מקוריים, לעומת פיג'ו עם חישוקי מגנזיום?

הייתי רוצה לראות את זה באופן מוחשי.

לדוגמה החישוקים כאן נראים מאד יפים לדעתי, האם אלו חישוקים רגילים או חישוקי מגנזיום?

http://www.autoblogshow.com/wp-content/uploads/2008/06/peugeot-207.jpg

תודה מראש!

פורסם

מה שיש בתמונה הם מגנזיום

היתרונות שלו זה גלגל יותר קל מבחינת משקל , יופי כמובן

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם
מה שיש בתמונה הם מגנזיום

היתרונות שלו זה גלגל יותר קל מבחינת משקל , יופי כמובן

מאיזו בחינה הם "יפים יותר"? לדוגמה האם לא קיימים חישוקים רגילים (שאינם מגנזיום) בעיצוב שרואים בתמונה שצרפתי? ופחות או יותר באותו צבע וגוון כסוף? מה עושה אותם "יותר יפים" מחישוקים רגילים?

תודה.

פורסם

תמיד אתה יכול לקנות מגנזיום לאחר הקניה בכל מקום של שיפורים או מכירת מגנזיום במחירים של 2000-2500 תלוי בסוג ובגודל כמו כל דבר בחיים

Polo 2012

פורסם

חבל על 4000 שח אתה יכול למצוא משהוא יותר יפה בפחות

זה צילום של הרכב עם טאסות ולא עם מגנזיום

בכל מקרה ב4000 ש"ח אפשר לרכוש גנטיםם טובים מאד של BBS או OZ וכו.

פורסם
מאיזו בחינה הם "יפים יותר"? לדוגמה האם לא קיימים חישוקים רגילים (שאינם מגנזיום) בעיצוב שרואים בתמונה שצרפתי? ופחות או יותר באותו צבע וגוון כסוף? מה עושה אותם "יותר יפים" מחישוקים רגילים?

תודה.

יש או טאסות או מגנזיום - אין משהו אחר

מגנזיום תמיד יהיה יפה יותר מטאסה

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם
יש או טאסות או מגנזיום - אין משהו אחר

מגנזיום תמיד יהיה יפה יותר מטאסה

אתה שוב חוזר על דבריך מקודם, אך אינך מסביר.

מאיזו בחינה הם "יפים יותר", האם את אותו עיצוב שרואים בקישור הראשון שהבאתי, לא ניתן לייצר גם בחישוקים רגילים? האם הצבע שלהם (של חישוקי המגנזיום) כסוף יותר? מה עושה אותם מבחינה ויזואלית יותר יפים?

כמו כן כשאתה אומר "טאסות" האם אתה מתכוון לחישוקים רגילים? מה זה "טאסות" (סליחה על הבורות בנושא).

פורסם

בקש מאיש המכירות להראות לך תמונה של החישוקים, זה אמור להיות גם בקטלוג של הרכב.

נסה להשיג הנחה על הג'נטים, זה בד"כ הדברים שניתן ללחוץ בהם כדי לקבל הנחה.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

כשיש ג'אנט ברזל רגיל, הוא מוסתר על ידי טאסה שנראית "סתמית". כשזה ג'אנט מגנזיום, הוא בדרך כלל מעוצב יותר יפה.

פורסם
כשיש ג'אנט ברזל רגיל, הוא מוסתר על ידי טאסה שנראית "סתמית". כשזה ג'אנט מגנזיום, הוא בדרך כלל מעוצב יותר יפה.

אבל מה מונע מהיצרן לעצב גם את ג'אנט הברזל הרגיל באותו עיצוב יפה כמו של ג'אנט ממגנזיום? כלומר מבחינה חיצונית ההבדל היחיד זה רק הצבע היפה (הכסוף) של המגנזיום?

(אני ממש לא מתמצא בנושא, אז סליחה אם השאלות נראות מטופשות קצת, אבל זה יעזור לי להחליט אם להוציא עוד 4,000 ש"ח על חישוקי מגנזיום...)

פורסם
יש ג'אנט רגיל שבדרך כלל מוסתר עם טאסה פלסטיק.

ויש ג'אנט מגנזיום שהוא יותר יפה ולא מרכיבים עליו טאסה.

זה הכי פשוט שאפשר להסביר.

לא ברור לי מדוע אי אפשר לענות על שאלה כל כך פשוטה, הבנתי כבר שג'אנט ממגנזיום הוא "יפה יותר" אין צורך לחזור על זה 10 פעמים, שאלתי רק מה עושה אותו יפה יותר, האם זה הצבע שלו? צבע כסוף שלא קיים בג'אנטים רגילים ממתכת?

דרך אגב הג'נטים בתצלום שלך נראים לי מאד מצועצעים, על אלו אני בטח לא הולך להוציא 4,000 ש"ח...

בכל אופן, איפה אני יכול למצוא באינטרנט תמונה של ברורה ג'אנט המגנזיום המקורי שמגיע יחד עם פיג'ו 207 חדשה שנת 2010 ?

קשה לי להאמין שבימינו אי אפשר למצוא תמונה כזו באינטרנט (רק אינני יודע איך להגיע אליה, וחיפשתי...) ואני מדגיש שוב אני מחפש תמונה של החישוקים המקוריים שמגיעים עם הרכב, ולא כל מיני תחליפים ותואמים.

האם מישהו יכול לעזור ולהביא לכאן קישור לצילום יפה של חישוק מגנזיום רשמי של החברה עבור ה 207 ?

תודה מראש.

פורסם

אלעד, לא הבנת נכון, ג'אנט רגיל הינו גלגל מגעיל ושחור (כמו הרזרבי) אשר עליו מניחים חתיכת פלסטיק(טאסה) בצבע כסף בשביל שיראה נורמלי.

מגנזיום זה כאשר הג'אנט כולו עשוי מהמתכת הכסופה ולא סתם פלסטיק שמכסה ברזל שחור.

פורסם

ג'אנט רגיל (מכוסה בטאסה - צלחת פלסטיק):

ag_07fitbase_wheel.jpg

ג'אנט סגסוגט (מגנזיום בעממי):

ag_10fusionsport_wheel.jpg

כמו שניתן לראות, ג'אנט רגיל הינו מכוער למדי ולכן מכסים אותו בטאסה "מעוצבת", בזמן שג'אנט סגסוגת מיוצר בצורה מסוגננת יותר.

אני מניח שהסיבה לכך היא שג'אנט רגיל איננו חזק מספיק ולכן אינו מאפשר עיצובים שונים בזמן שהסגסוגת מכילה אלמנטים שונים של חוזק ולכן ניתן לעצב אותה.

• תוכן חדש...