Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5945 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 82
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
כתבת סיקור על רדאר מבוסס GPS חדש נגד המצלמות החדשות באתר אוטו הנה הקישור:

http://www.auto.co.il/כתבה-24910-צ-יטה-c50i-מבחן-דרכים-לגלאי-מצל.aspx

האם הולנטיין גם יודע לגלות את הגאטסו הזה?

האם הצ'יטה מגלה את כל מה שהולנטיין מגלה ובנוסף את הגאטסו? אם כן, הצ'יטה על פניו נשמע כקניה יותר טובה (תקנו אותי אם אני טועה).

Twincharger Stratified Injection

פורסם

כל משבש בעיתי מבחינת החוק.

החלטה שלך.

מה בעניין בנייה עצמית של משבש?

אני יכול לרכוש מנורה או לד באותו הספק או אורך גל ולשדר אותה בחלון זמן מספק לאקדח? או להפעילה כל הזמן עם זמני התקררות ולקוות שאספיק להגיע לחלון זמן של האקדח?

ירון

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם

לשאלתי המקורית, אם נשים בצד לרגע את המשבשים הלא חוקיים, אם אני רוצה למגן את עצמי בצורה מקסימלית (למעט ממל"ז, למרות שראיתי לא מעט מקרים שהולנטיין גילה את הממל"ז לפני הירייה), מה לרכוש, את הצ'יטה או את הולנטיין? מי עדיף?

Twincharger Stratified Injection

פורסם

מבחינת עלות הציטה זול יותר.

אבל כרגע יש רק מצלמה אחת שלא ניתנת לגילוי, דהיינו גטסו.

והיא מותקנת בכביש 4.

העתיד עגום יותר עם הרבה מצלמות.

ירון

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם

למה לשלם כמעט אלף שקלים עבור הצ'יטה, כשלכל מכשיר GPS נורמלי בימינו אפשר להוריד מיקומי מצלמות מהירות מכל סוג, מין וצבע, ולקבל בו זמנית גם יכולת ניווט?

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

הצ'יטה לא "גילה" שום דבר, הצ'יטה יודע להתריע על מיקום מצלמה שמוזן אצלו בזכרון, וכמו כן גם להתריע על מהירות נסיעה מופזרת - שוב, פונקציה שעושה כל GPS בימינו. צריך להיות פראייר מסוג מיוחד כדי לקנות את המכשיר הזה.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

אחד מהיתרונות של הצ'יטה מול GPS סטנדרטי הוא שניתן להשתמש בו בכל העולם, החברה דואגת להפיץ מסד נתונים המכיל את כל המצלמות ברחבי העולם.

אם החברה תספק מידע על מצלמות הגאטסו בישראל ברגע שהתליך הפריסה יסתיים יתכן וזה יהיה מכשיר שימושי מאוד (ישראל מופיעה ברשימת המדינות הנתמכות).

פורסם

ואיך המסד הזה שונה ממסדים דומים שאפשר להוריד ברשת בשביל MioMap או iGo?

פורסם

המסד הזה מיוצר ע"י חברה מסחרית, לא ע"י בן אדם פרטי שבמקרה מכיר מצלמה כאן, וראה מצלמה שם וכך הוסיף אותם לבסיס הנתונים.

הם גם מציינים באתר שלהם שהם לא מסתמכים על מידע שנוצר על ידי המשתמשים אלא ע"י הצוות שלהם.

פורסם

אבל הצוות שלהם עושה בדיוק את אותו הדבר שעושים אותם המשתמשים שמעדכנים את מסדי המצלמות של מיו או של iGo. מצטער, אני פשוט לא מבין את ההגיון בזריקת כמעט אלף שקלים על מכשיר GPS פרימיטיבי, כשבאותו מחיר אפשר לקנות מכשיר High-End של חברה מוכרת, או משהו כמו חמישה מכשירים סינים מחורבנים מDealExtreme.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5945 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...