Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5940 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מסכים איתך ב100 אחוז, אני מתכוון להטמיע את הGPS הרגיל שלי ברכב.

האם הולנטיין גם יודע לגלות את הגאטסו הזה?

האם הצ'יטה מגלה את כל מה שהולנטיין מגלה ובנוסף את הגאטסו? אם כן, הצ'יטה על פניו נשמע כקניה יותר טובה (תקנו אותי אם אני טועה).

הצ'יטה זה סה"כ GPS פרימיטיבי בלי מסך שאי אפשר לנווט איתו. הוא יודע להראות רק מצלמות שקיימות בבסיס נתונים שלו. הוא לא מגלה שום דבר לכן אי אפשר לקרוא לו גלאי. לדעתי ההצדקה היחידה לרכוש אותו הוא הרצון של לא להיסחב עם GPS שמושך תשומת לב של גנבים והאפשרות למקם אותו במקום ניסתר כך שלא צריך לפרק אותו כל פעם. [אני מקווה שיש לו אופציה של חיבור אנטנה חיצונית אחרת גם זה לא אפשרי]

הצ'יטה לא "גילה" שום דבר, הצ'יטה יודע להתריע על מיקום מצלמה שמוזן אצלו בזכרון, וכמו כן גם להתריע על מהירות נסיעה מופזרת - שוב, פונקציה שעושה כל GPS בימינו. צריך להיות פראייר מסוג מיוחד כדי לקנות את המכשיר הזה.

:mm_yeah:

אגב, המוצר הישראלי נראה כמעט זהה לבליינדר גם מבחינת העיניים וגם מבחינת המוח.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תגובות 82
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הולנטיין לא מגלה את הגאטסו?

נכון יהיה להגיד ששילוב מנצח = ולנטיין 1 + GPS מסויים?

איפה ה-LPP נכנס פה לתמונה?

Twincharger Stratified Injection

פורסם
הולנטיין לא מגלה את הגאטסו?

נכון יהיה להגיד ששילוב מנצח = ולנטיין 1 + GPS מסויים?

איפה ה-LPP נכנס פה לתמונה?

ושוב, שום מכשיר לא יכול לגלות גאטסו, הדבר היחיד שאתה יכול לעשות זה להזין את המיקום שלו לGPS.

הLPP מונע קריאת מהירות של ממל"ז ונותן לך זמן לבלום ולכבות אותו לפני הלזירה הבאה.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

ליאור,

אני מתפלא שאחרי כל כך הרבה הסברים, גם בהודעות פרטיות וגם כאן, עוד לא הבנת מי נגד מי.

וולנטיין מתריע על אכיפה באמצעות אמצעי אכיפה מבוססי דופלר, כלומר רדארים וגם יודע להתריע מול לייזרים

LPP/בליינדר מכסה לייזרים

GPS מכסה את כל השאר, כלומר כרגע גטסו.

גם אני חשבתי שוולנטיין פלוס GPS יספיק לי , עד שלזרו לי את הצורה מספר פעמים וניצלתי בנס.(יותר נכון הוולנטיין גילה והספקתי לנקוט צעדי מניעה אבל בדרך כלל אם הוא מגלה זה אומר שכבר נלזרת)

בוא נניח שהיה לך ולנטיין ו GPS איפה שתפסו אותך, במה זה היה עוזר לך?

סיכויים מאוד גבוהים שהיית נתפס במצב הזה.

:mm_yeah:

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

שאלה נוספת בנושא. איזו הודעה נותן הM10 בזמן שיבוש (בצג האקדח כמובן). והאם הוא יהיה אפקטיבי מול האקדחים החדשים?

Non dimentico mai una faccia, ma nel vostro caso faro' un'eccezione

פורסם

בוא אני יעשה לכם קצת סדר.

חברת LASER PROTECTOR אכן פשטה את הרגל, אך מי שממשיך לפתח ולמכור הוא קריס מאנגליה.

האקדחים החדשים הם מסוג TruSpeed וLPP כמו גם בליינדר M27 מתמודדים איתו יפה.

הנה סרטון

יש שלושה אקדחים חדשים שLPP לא מתמודד אך M27 כן אבל לא ידוע לי שהם אמורים להגיע לארץ.

יש גם סרטון שבו LPP מביס את M27 נגד לייזר שהולך להכנס לארץ. אבל יש טוענים שהתקנה לא היתה טובה.

http://www.radardetector.tv/laser-jammers/cartronics-lpp-laser-protector-pro-vs-blinder-m27-extreme-laser-jammer-tests

אני אשמח לשמוע אם מישהו הצליח להביא לארץ באופן חוקי את M27.

לגבי ולנטיין וצ'יטה כבר אמרו לך.

פורסם

מה זה אופן חוקי?

לכתוב את התכולה האמיתית של החבילה ולא להיעצר במכס?

לפני כמה ימים יצא עדכון תוכנה ל M27 שהוסיף תמיכה בדגם חדש של אקדח לייזר (מי שיש לו M27 יכול לחבר אותו לאינטרנט ולעדכן און ליין) , אני לא יודע בדיוק אם הוא רלוונטי לארץ אבל ברור שהם עם היד על הדופק ומעדכנים כשצריך.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אוקיי והאם יש מקום שמוכר V1 + M27 + התקנה? נראה לי שכרגע זה המיגון המקסימלי + לא ללחוץ בכביש 4 במקומות מסויימים מאוד.

לפחות עד שיציבו עוד גטסו ואז יבוא גם GPS.

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם
מה זה אופן חוקי?

לכתוב את התכולה האמיתית של החבילה ולא להיעצר במכס?

לפני כמה ימים יצא עדכון תוכנה ל M27 שהוסיף תמיכה בדגם חדש של אקדח לייזר (מי שיש לו M27 יכול לחבר אותו לאינטרנט ולעדכן און ליין) , אני לא יודע בדיוק אם הוא רלוונטי לארץ אבל ברור שהם עם היד על הדופק ומעדכנים כשצריך.

אני מתכון שM27 עבר מכון התקנים, ואפשר לשלוח אותו דרך דואר.

אם מישהו עשה את זה שיכתוב.

פורסם
אוקיי והאם יש מקום שמוכר V1 + M27 + התקנה? נראה לי שכרגע זה המיגון המקסימלי + לא ללחוץ בכביש 4 במקומות מסויימים מאוד.

לפחות עד שיציבו עוד גטסו ואז יבוא גם GPS.

יש, אבל אתה תשלם על זה סכום שמוערך ב7-7.5K .

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

מממ לא זול בכלל, וכמה בערך תהיה העלות של הזמנת V1 וM27 מהאינטרנט והאם יש מתקין מקצועי בארץ שיתקין אותם וכמה הוא יקח על זה?

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם

לגבי מכון תקנים.

M27 לא עבר מכון תקנים ולעולם לא יעבור מכון תקנים כי לא צריך להעביר אותו במכון התקנים.

גם חיישני רוורס רגילים לא עוברים מכון התקנים, הקטגוריה של מוצרים הנקראים "ציוד איתות קולי לרכב" (גלאי רדאר, חיישני חניה וכד') אינם מחוייבים מכון התקנים אלא אישור משרד התקשורת בלבד.

לגבי ה- wiseeye, עוד לא הגיע אלי אפילו נהג אחד עם המוצר הזה לבדיקה ולכן מסופקני אם הוא בכלל נמכר בארץ, אולי בסימטאות אפלות...

אמרו שלא מפרסמים כאן בלי רשות של רגע ודודלי :shock:, בסדר.

שמו אותי במעקב של שני גורילות, גם זה בסדר.

פורסם
מממ לא זול בכלל, וכמה בערך תהיה העלות של הזמנת V1 וM27 מהאינטרנט והאם יש מתקין מקצועי בארץ שיתקין אותם וכמה הוא יקח על זה?

אתה יכול לסגור את שניהם וישאר לך עודף מ1000 דולר.

הV1 לא צריך שום התקנה מקצועית, בבליינדר צריך לדעת מה עושים ואיפה ממקמים את העיניות.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אייל נשמע מעולה, עודף מ1000 ירוקים אחריי ההתקנה של הבליינדר? כי הבנתי שזה ממש לא משחק, מי מתקין דבר כזה בארץ? מה לגבי V1 יד שניה? בעייתי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5940 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...