Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5939 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן גיא,

אולי פספסתי, אבל מה קורה למשתמשי LPP ותיקים כמוני שרוצים שדרוג כך שהחיישן גם "יחנה" את הTruspeed וכו'?

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• תגובות 82
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מה הוא הTruespeed אם יורשה לי? אאקדח לייזר?

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם

והאם הLPP אינו מנטרל אותו?

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם

לגבי הודעות פרטיות, לפי מה שמוגדר זה מאופשר, אולי עשו לי איזו חסימה מנהלתית ?

לגבי TARGRT LT400, לא יצא לי לבדוק, לא ראיתי בארץ אותו.

אפשר לנסות לבקש אישור משרד תקשורת על ה TARGET, זה צריך להספיק. המכס לא יבקשו עוד אישורים.

לגבי GOL ו- LI, יש קשר עסקי בכל מקרה היות ו-LI הוא מבוסס דיודה אזי שתי עיניות שלו יהיו באמת טובות יותר ממשבשי לדים עם שתי עיניות. הוא כל כך יקר שממש צריך להיות פריק כדי לשלם עליו.

לגבי ליאון ו a-bond אני צריך לראות תמונה ספציפית של החזית שלך (טשטש לוחית רישוי).

לגבי LPP וTRUSPEED, מוצרים מהשנה האחרונה אמורים להיות חסינים, לגבי מיושנים יותר תידרש החלפת המח.

אם בצבע מיסוך אתה מתכוון ל veil הוא אפקטיביב בטווחים הגדולים של 600 מטרים, אבל הוא די מכער את הפנסים.

לגבי כיפוף הלוחית, ההשפעה בשוליים.

לגבי מתקין, ALPINE שכולכם מכירים.

ברגע שאקבל את הטרוספיד אעדכן...

אמרו שלא מפרסמים כאן בלי רשות של רגע ודודלי :shock:, בסדר.

שמו אותי במעקב של שני גורילות, גם זה בסדר.

פורסם

לגבי LPP וTRUSPEED, מוצרים מהשנה האחרונה אמורים להיות חסינים, לגבי מיושנים יותר תידרש החלפת המח.

יש איזו דרך לוודא זאת? כלומר, על-ידי מספר סידורי או משהו בסגנון? כמו שבודקים את גרסאת התוכנה באתר של V1 באמצעות מספר סידורי.

והאם אפשר לקבל תשובה חד משמעית לגבי החוקיות של של ה- LPP. דגם שנקנה לפני שנה בדיוק.

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם

טיפלתי במסרים, היה לי V מיותר...

לגבי LPP הדרך לוודא היא לפי תאריך, אני אבדוק את זה ואעדכן.

לגבי חוקיות, LPP היה ונשאר חוקי. זה לא בהכרח ימנע מהכחולים להציק למי שמשתמש בו...

אמרו שלא מפרסמים כאן בלי רשות של רגע ודודלי :shock:, בסדר.

שמו אותי במעקב של שני גורילות, גם זה בסדר.

פורסם

אני מתנצל מראש, ואני באמת לא אוהב לעשות את זה, אבל מחקתי מכאן כמה הודעות מפורטות יתר על המידה. גם כך מדובר במכשירים עמוק בתחום האפור, וכפי שאתם שמים לב יש כאן בחור שעוסק רבות בתחום הזה (אדון speeder555), שאלות רלוונטיות תמשיכו איתו בה"פ. אל תשכחו ילדים, אנחנו במלחמה, ובמלחמה שומרים על עמימות.

ואקנח עם תמונה של ניצב אבי בן-חמו, ראש אגף הכבישים ברשות המיסים, למען כולנו נדע כי בימים ההם, יש מלך בישראל:

398219-5.jpg

עמכם הסליחה.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5939 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...