Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אני מפחד שצולמתי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5927 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה, הקפיצו אותי לבסיס ביום שלישי.

הייתי צריך להגיע לבסיס עד שעה 10 בבוקר. לקחתי את הרכב של אחי ונסעתי מכפר סבא לכיון צאלים.

נסעתי על כביש 4, ואז בצומת יד מרדכי פניתי שמאלה.

רציתי לדעת האם יש מצלמות בקטע שבין מחלף גן רווה בראשון לכיון צומת יד מרדכי? ומעל כמה הם מצלמות?

כמה זמן עובר מאז הצילום עד שחס וחלילה מקבלים דוח?

כל הדרך נסעתי על 100 אבל היו קטעים שלא שמתי לב ונסעתי מעט יותר מהר, ועכשיו אני מת מפחד שיעשו לאחי בעיות כי זה רכב חברה.

קובי

פורסם

דבר ראשון תירגע: אין טעם להיות לחוץ כי אם צולמת אתה תגלה זאת בחודשיים הקרובים, ואם לא אז חבל להכנס ל"סרטים".

בין צומת גן רווה לאזור מחלף אשדוד (קצת יותר לכיוון יבנה) ישנן כמה מצלמות: מי מהן פעילות אני לא ממש יודע. בכל אופן 100 זו המהירות המותרת בכביש זה, עד לאחר הגשר של אשדוד צפון. אם עברת בכ10-15 קמ"ש לא צולמת כמעט בוודאות. כמדומני המצלמות בכביש זה מצלמות מ120-25 קמ"ש ויתקנו אותי אם אני טועה.

בין צומת עד הלום לאשקלון צפון ישנן, אם אני לא טועה, 2 מצלמות שמצלמות מ110-15 (שוב יידיקו אותי מי שיודע), בקטע כביש זה המהירות המותרת היא 90. כמו כן ישנן 3-4 מצלמות רמזור כך שאני מקווה שלא עברת באדום (ואם לא אז בבקשה אל תכנס לסרטים בגללי:wink:).

מאשקלון צפון (יותר נכון מניצנים) ועד לצאלים אין מצלמות מהירות, אך יש לא מעט ניידות, שוב בלי "סרטים": סביר להניח שהיו עוצרות אותך במקום, אם היית עובר עברה.

יום טוב,

לוטן.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

פורסם

ואם להוסיף על מה ש-loty אמר, במקרה של רכב חברה הדו"ח יכול להתעכב מאוד, הרבה מעבר לתקופת שני החודשים. באיזור השבעה חודשים אאל"ט.

פורסם

תודה רבה.

האיזור שאני חושב שבו נסעתי מעל המהירות הוא בין אשקלון לצומת יד מרדכי, אם שמה אין מצלמות אז אני רגוע יותר.

אני לא נוסע מהר בדרך כלל, אבל אתמול נהגתי על מזדה 3 החדשה, והדוושה שמה מגיבה בשיא המהירות.

קובי

פורסם
והדוושה שמה מגיבה בשיא המהירות.

את זה תספר לשופט, "כבוד השופט, זאת לא אשמתי, זאת הדוושה שמגיבה בשיא המהירות!" :lol::twisted:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...