Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5941 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה החלו בעיות הנעה בסגנון סטרטר חלש או בכלל לא. את הנקישה של האוטומט אני לא שומע בכלל כשאין הנעה.

לדעתי הכל התחיל לאחר שתא המנוע הוצף במים לפני כחודש. בעיות ההנעה התחילו לפני כ-3 ימים והן קורות כל התנעה 3-4.

בפעם האחרונה דפיקות על הסטרטר עזרו, דבר שהוביל אותי למסקנה שזה כנראה הסטרטר.

יש לי כמה שאלות:

1. איך אני יכול לדעת בוודאות אם זה רק הסטרטר / רק האוטומט / שניהם ?

2. אם הבעיה נוצרה בגלל הרטיבות האם יש דרך לנסות לטפל בזה לבד (ניקוי / שימון / WD40 )?

3. האם זה קשה / מסובך / מורכב מדי / לא משתלם לעשות שיפוץ לבד ? (יש לי ידע מספיק בחשמל ואלקטרוניקה אבל אף פעם לא עשיתי את זה. בהיינס שברשותי מראים את הפירוק וההרכבה אבל ממליצים לא לשפץ לבד ).

4. אם עדיף לתת לבעל מקצוע לטפל בזה - יש לכם המלצה על מישהו באיזור התעשייה של הרצליה פיתוח ?

תודה מראש לכל העונים.

נתי.

פורסם

קודם כל אחלה רכב לדעתי.

לעניין הסטרטר - האוטומט מורכב על הסטרטר ומהווה חלק אחד.

לפרק אותו לוקח מספר דקות ויש גישה לא רעה בכלל.

תוכל לחסוך באם תפרק את הסטרטר לבד ותיקח אותו למשפץ כדוגמת "דש" או "אוטוסטרט" וכד'

לא מומלץ לפרק את הסטרט לגורמים מכיון שהח'ברה שמשפצים מכלולים מבצעים חריטת עוגן, החלפת פחמים,השחזת גלגל שיניים ניקוי יסודי וכו' , אתה תתקשה לבצע את הנ"ל לבד ללא מיכשור.

אל תשכח לנתק מצבר לפני הפירוק.

בהצלחה.

פורסם

הבעיה נפתרה היום.

לאחר סקר קצר בטלפון, שבו ד.ש נתן הערכת זמן של שעה וחצי לפירוק והרכבה, ועוד שעה וחצי לשיפוץ הסטרטר שלי (במקרה שאין להם משופץ במלאי), ומחיר של 824 ש"ח, החלטתי ללכת לאוטוסטרט שכבר בטלפון אמר לי שמכיוון שהסטרטר אצלי ברכב קל מאוד לגישה, אז יקח לו שעה מקסימום כולל שיפוץ אם יצטרך. לגבי מחיר הוא (יואב מאוטוסטרט) אמר שזה בסביבות ה500-600, לפי מה שצריך לעשות במהלך השיפוץ. נסעתי לאוטוסטרט, ותוך 35 דקות יצאתי עם סטרטר חדש שעלה לי 500 ש"ח. השירות שלהם היה נהדר ואני מודה למי שהמליץ לי וכמובן ממליץ עליהם בחום.

ד"א - קיבלתי חצי שנה אחריות. זה מה שנהוג במקרים כאלו?

• תוכן חדש...