Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5933 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לקנות HD חיצוני למחשב. אני מאד מתלבט בין WD לבין SEAGATE .

מהתגובות שראיתי ב ZAP יצאתי ממש מבולבל :roll:

הנפח הדרוש הוא או 750 ג'יגה או טרה אחד. דגש כמובן על אמינות,עיצוב וגודל לא משנה לי.

מניסיונכם האישי - מה עדיף ?

פורסם

היו דיונים כאלה בעבר, בצע חיפוש.

לי יש סיגייט 1TB בלי בעיות, אבל באותה המידה הוא יכול היה להתקלקל אחרי שבועיים. צריך רק לטפל בהם בכפפות של משי ואז כנראה שהם ישרדו.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לאחר חיפוש, 4 עמודים והמון תוצאות שלא קשורות,אני עדיין ממתין לתשובה.

עושה רושם שאין יותר מדיי הבדלים בניהם,שניהם טובים עם יתרון קל במחיר לטובת SEAGATE .

פורסם

יש לי כזה:

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=727525

ולא,אני לא ממש מרוצה ממנו.

משום מה חשבתי שזה הגיוני לקנות 1 טרה ב375 שקל,ולא לשלם על זה באיכות המוצר.

אצלי הבעיה איתו זה שלפעמים הווינדוס (7) "מאבד" אותו,ואז מודיע לי משהו בסגנון unknown usb device...

V5

פורסם

הבנתי שזה לא ממש קשור לכונן,אלא לווינדוס עצמו שלא מסתדר עם כל מיני התקנים.

עוד הבנתי,שיש כאלה שלא רואים את הכונן לאחר ריסטרט אלא רק אחרי חיבור פיזי מחודש של ה-USB.

ממה התאכזבת בדיוק michael ?

פורסם

עניין של מזל. אתה יכול ליפול על סדרת ייצור לא טובה,

על הובלה שדפקה את ההרד-דיסק (לך תוכיח), על מיליון ואחת דברים.

לא נראה לי שיש איזה שהוא יתרון לאורך זמן של אחת החברות,

בשורה התחתונה, זה מוצר לא אמין במיוחד, לא משנה מי היצרן.

הכי חשוב, כמו שרוני ציין, הוא להתייחס לכונן בשיא העדינות.

לא להזיז בשום אופן כשהוא דולק, וגם כשהוא לא דולק לא לגעת.

אה, ולקנות שניים.

לי לא היו שום בעיות התקנים, ויש לי גם סיגייט וגם WD, גם XP וגם ויסטה (במחשבים שונים).

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

לא יודע אם הבעיה אצלי בכונן או בווינדוס,גם לחבר שלי יש כונן זהה והוא נתקל באותם בעיות (ERROR CODE 28,42)...אגב אצלו זה בכלל על XP.

בעקרון זה משהו שכל פעם נפתר די בקלות,אבל זה עדיין מציק מאוד.

עכשו אני חושב שעדיף היה לי לא להתחכם ופשוט להשקיע עוד כמה שקלים ולקנות הארד דיסק רגיל (פנימי) של WD שיש לי נסיון חיובי וארוך שנים עם הרבה כוננים שלהם.

V5

פורסם

לי דווקא יש ניסיון רע עם הכוננים הפנימיים WD ,כנראה מזל רע.

יצא לי להחליף בשנה אחת 2 HD של WESTERN . כנראה סידרה דפוקה או משלוח לא זהיר...

עד שפשוט נמאס לי והחלטתי שאני מעוניין לגבות כל מה שיש לי על חיצוני,לקנות פנימי חדש ולהתקין עליו XP מחדש.

פורסם

אני משתמש בווסטרן דיגיטל (WD) של 1 טרה, חיצוני, 3.5" (עם חשמל) מדגם My Book Essential ואני מרוצה עד הגג.

יש לי אותו 4 חודשים, אני מעביר אליו תכנים בFULL HD כחלק מהכנת כונן שיחובר לפופקורן A200 שאזמין בעוד 3 חודשים לפני מעבר לבית החדש שלי.

הכונן מגיע עם תכנת ניהול וגיבוי סופר מתוחכמת שעדיין לא נגעתי בה (אין זמן - 2 סמינרים להגשה לסיום התואר ..)

בעיני רכישה טובה ,

המחיר נע בין 500 ל-600 ש"ח , חשוב לוודא שהאחריות היא של טק-דטה לשנתיים (יבואן רישמי)

מצורפת תמונה של הכונן שיש לי:

wdmybookessential.jpg

האור הלבן מתמלא בהדרגה ככל שממלאים את הכונן להצגת המקום הפנוי/תפוס בו..

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

אשתי עובדת עם סיגייט freeagent כבר שנה בערך בשביל להעביר וידאו מהאולפן עריכה הבייתה וחוזר חלילה ועד עכשיו לא הייתה איתו אף תקלה או בעיה.

כמובן שלא הייתי סומך על דיסק יחיד בשביל לגבות את הדברים החשובים לי במחשב, כי כל מוצר עלול להתקלקל.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

• תוכן חדש...