Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5932 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

אני מבקש ייעוץ לרכישת מיניואן העונה על הדרישות הבאות:

לא 4X4 ( כלומר, הנעה ב 2 גלגלים בלבד )

7 מקומות

מרווח בערך כמו אפלנדר ארוך

מחיר כ 220,000 שח בערך

מנוע בנזין ולא סולר

תודה רבה !

פורסם
קרייזלר וויאג'ר משומש ?

מיצובישי גראנדיס ? פורד גאלאקסי ?

רוצה לקנות חדש ומרווח.

גלקסי וגרנדיס צפופים מידי.

פורסם

טויוטה סיינה.

אמנם יובאה ביבוא אישי אבל רכב מצוין ויש לו נוכחות לא מעטה בארץ.

שברולט טרווארס בגרסה הפחות מאובזרת (LT כמדומני) גם יכולה לבוא בחשבון.לא 4X4 ומרווח מאוד.

חבר,אתה חופר

פורסם

אל תסתבך ותחסוך לך 100000 ש"ח

חפש מזדה MPV שנת 2007 יש דגמים רבים שמורים מאוד בשנתון הזה מה גם שזה רכב מאוד מאוד אמין

הייתי במצבך וכמעט רכשתי גלאקסי עד שנהגתי ב-MPV לצערי אין רכבים כאלה יותר אולי רק טויוטה סיינה אך היא לא מיובאת באופן סדיר.

רכשתי רכב כזה לפני שבועיים עם 130000 ק"מ פשוט רכב חלום.

ההפתעה הכי גדולה היא שתצרוכת הדלק היא 1:9 והנסיעות שלי הם רק בגוש דן (רכשתי אותי בגלל הצורך ל- 7 נוסעים)

פורסם

קיה קרניבל היא בגודל של הפורד גאלאקסי.

אפשרות ריאלית שתשאיר בידך עודף (אך מונעת דיזל ולא סקסית במיוחד) הוא הסאניניג רודיוס.

מרווח מאד

ביצועים סבירים

סקס אפיל של מכונת כביסה/מקרר (מחק את המיותר)

קרייזלר וויאג'ר חדש לא כל רחוק מהתקציב - ולדעתי שווה לבדוק אם יש מקום להנחה שתקרב את מחירו עוד יותר למסגרת התקציב.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
טויוטה סיינה.

אמנם יובאה ביבוא אישי אבל רכב מצוין ויש לו נוכחות לא מעטה בארץ.

שברולט טרווארס בגרסה הפחות מאובזרת (LT כמדומני) גם יכולה לבוא בחשבון.לא 4X4 ומרווח מאוד.

מחיר הטרוורס 265,000 שח. קצת גבוה.

גם הטויוטה יקרה.

פורסם
אל תסתבך ותחסוך לך 100000 ש"ח

חפש מזדה MPV שנת 2007 יש דגמים רבים שמורים מאוד בשנתון הזה מה גם שזה רכב מאוד מאוד אמין

הייתי במצבך וכמעט רכשתי גלאקסי עד שנהגתי ב-MPV לצערי אין רכבים כאלה יותר אולי רק טויוטה סיינה אך היא לא מיובאת באופן סדיר.

רכשתי רכב כזה לפני שבועיים עם 130000 ק"מ פשוט רכב חלום.

ההפתעה הכי גדולה היא שתצרוכת הדלק היא 1:9 והנסיעות שלי הם רק בגוש דן (רכשתי אותי בגלל הצורך ל- 7 נוסעים)

היה לי MPV . אכן מצוין היה.

מעוניין ברכב חדש.

פורסם
תבדוק את הפורד S-MAX, יש לה ביצועים שלא מביישים אפילו רכב פרטי רגיל והיא גם עונה על הדרישות שלך.

s-max פחות מרווחת מהגלקסי.

פורסם

חבר שלי רכש לפני מספר חודשים דודג' ג'ורני חדש. זהו מיניואן אמריקני בגודל בינוני, נוח 7 מושבים מאובזר עם גימור מפתיע ומנוע של מיצובישי 2.4 ליטר. תבדוק את המחיר, תגלה שהוא די מפתיע לטובה. מומלץ, למרות נדירותו בכבישים.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

• תוכן חדש...