Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5939 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לכל המשפרים :) .

ברשותי הונדה אקורד שנת 94, מנוע 2.2 , אוטומטית. הרכב נמצא אצלנו הרבה זמן, והיות ואנחנו מרוצים ממנו, אז אנחנו לא מעוניינים להחליף אותו אפילו אם נרכוש רכב אחר.

הדבר היחידי שמפריע לי ברכב זה עניין הכוח הזמין בהאצות מהמקום. כרגע אני בתהליכי חיפוש אחרי גיר רגיל שיתאים לרכב, אבל לפני שאני מחליף גיר, אני מעוניין לברר לגבי החלפת מנוע. המנוע הקיים ברכב כרגע מסדרת F22A8 שבמקורה הוא 150 כ"ס, שכרגע לא נשארו מהם כ"כ הרבה .

רציתי לדעת איזו סדרה של מנועים תתאים לרכב הנ"ל, באותו נפח או עם חריגה של 200 סמ"ק לכל כיוון, כמובן בעל הספק יותר גדול. לא אכפת לי לבצע ייבוא מחו"ל במידת הצורך.

חשבתי על מנוע הפרלוד VTI לאחר שמישהו שאני מכיר מהמרכז ביצע פרוייקט כזה על רכב דומה ואפילו הגדיש אותו. אבל מה שלא התאים לי כ"כ במנוע הנ"ל ובפרוייקט עצמו, שהוא נאלץ לאלתר תושבות מנוע חדשות שלא בוצעו בצורה ראויה.

אז ני פונה אליכם על מנת לקבל את המלצותכם ודעתכם בקשר לנושא. ואני מבקש מראש, לא לציין "תחליף רכב" או כל הערה מהסוג הזה כי כמו שאמרתי, אני מרוצה מהרכב ולא מעוניין להחליף אותו לפחות במשך החמש שנים הקרובות.

לגבי כל העניין של שדרוג בלמים ובטיחות ובהתנהגות, זה כבר בתהליך ובבירורים נוספים.

אשמח לקבל תגובות מבעלי ניסיון שיודעים דבר או שניים על המנועים הנ"ל.

תודה מראש :)

סמיר.

שונא גזענים !.

פורסם

הייתי ממליץ לך לבדוק בלינק הזה על מנועי הונדה אקורד שנת יצור 1994 ותשקול מה אתה מעדיף כי כל המנועים הרשומים יצאו מהמפעל בכמה ווירציות של הונדה אקורד ( כמו כן אם תשים לב הרכב הזה יצא בדור החמישי משנת 1994 עד 1997 ),

אז אני מאמין שתוכל לייבא לו מנוע וגם תושבות המתאימות לו.

http://en.wikipedia.org/wiki/Honda_Accord#Fifth_generation_.281994.E2.80.931997.29

it's not what you drive it's what drive you :twisted::twisted:

• תוכן חדש...