Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5942 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ברשותי 206cc וברצוני לשנות את מידת הצמיג הנוכחי שמגיע עם גאנט ברזל מ 195.55.15 ל - 205.45.16 עם גאנט מגנזיום (מקורי של פיגו).

לאחר בדיקה באוטודאטה המידה חוקית ותקנית,

הצמיגים הנוכחיים שלי הם maxxis( עלו 1500 ל 4 צמיגים יחד) בתאריך ייצור של 0809 הורכבו על הרכב במאי 09,

הצמיגים שבאים עם הגאנטים הם goodyear f1 (עולים כ 1k לצמיג בודד) בתאריך ייצור של 1307, מאוחסנים במרתף כבר שנה וחצי ונראים כחדשים( לא יבשים או חרושים),

שאלתי היא האם אפשרי להשתמש בצמיגים שחוגגים ברגעים אלו 3 שנים מתאריך הייצור שלהם בהתחשב שהם במצב חדש?

או שאהיה חייב לרכוש צמיגים חדשים?

האם אפשרי מבחינתי למכור את הצמיגים שלי ? ובאיזה סכום?

אשמח לכל תשובה או דעה.

המשך יום טוב!

אסף.

פורסם
אתה בטוח של206CC יש ג'נט ברזל? :shock:

ברור.. יש לי טאסות...ומהרגע הראשון אני רוצה להחליף אותן.

פורסם

אם תמכור את הצמיגים שלך כרגע בטוח תפסיד עשרות אחוזים. מצד שני להתפשר על צמיגים בני 3 זה לא משהו. (למרות שכאחד שנסע עם צמיגים איכותיים בני שמונה זה אפשרי אך לא מומלץ)

אני ממליץ על השקעה בצמיגים איכותיים חדשים ומידה חדשה (אותה אתה צריך לאשר ברשיון גם בעמדה 1 במכון רישוי)

-פולו 16V 6N שנת 2000, -סקודה אוקטביה  2015, גולף 2018,  סופרב 2020

-איוניק 5 עלית

פורסם
אם תמכור את הצמיגים שלך כרגע בטוח תפסיד עשרות אחוזים. מצד שני להתפשר על צמיגים בני 3 זה לא משהו. (למרות שכאחד שנסע עם צמיגים איכותיים בני שמונה זה אפשרי אך לא מומלץ)

אני ממליץ על השקעה בצמיגים איכותיים חדשים ומידה חדשה (אותה אתה צריך לאשר ברשיון גם בעמדה 1 במכון רישוי)

בעל הרכב הקודם שם את הצמיגים, רכשתי את הרכב רק לפני 3 שבועות, השקעה בצמיגים חדשים תגרום להוצאה כספית גבוהה ומיותרת כרגע מבחנתי.

אפשרי "לסחוב" עם צמיגים שיוצרו לפני 3 שנים (במצב חדש) בוא נגיד משהו כמו שנה?

פורסם

"אפשרי", אך מאוד לא מומלץ, בעיקר לא באקלים הישראלי.

ה"חיסכון" של אי החלפת צמיגים עלול לעלות יותר מהחלפתם בצמיגים טובים וחדשים.

זכור שצמיגים זה מה שמקשר בין הרכב לכביש, על כל המשתמע מכך, ולעניות דעתי, בבטיחות, לא משחקים.

עדיף לקנות את הז'נטים ולהמשיך לסוע על הצמיגים הנוכחיים, לאסוף עוד כסף, ולהחליפם כשיתאפשר.

פורסם

היי.

אני ראיתי את הרכב המדובר.

בא נעזוב לרגע את הפן הטכני שאומר לך בברור לחכות קצת לחסוך ולקנות משהו חדש וטוב.

הרכב נראה "פצצה" גם בלי הגלגלי אלומניום שאתה רוצה לקנות ואתה עדיין בהתלהבות של הרכישה החדשה. למה שלא תחכה עם זה עוד שנה תחסוך ותקנה חדש בלב שקט. ככה אחרי שנה יהיה לך שוב את ההתלהבות הזאת.

instead of bieng pussy whiped...WHIP THAT PUSSY!

• תוכן חדש...