Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיטרואן ZX דאקאר 16V

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8104 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מנוע 2.0 ליטר, 16 שסתומים עם 167 כ"ס - נשמע מוכר... :lol:

אגב, הכתבה בספרדית וחסר הדף של טבלת הנתונים והסיכום.

לא ספרדית ולא צרפתית - פורטוגזית.

Fazer

פורסם
יפה מאד ממש התרשמתי מהאוטו הזה לא ידעתי שיש בכלל ZX עם 167 כח :?

אחי, זה 167 כח זה?? :p

מצטער, זה נשמע פשוט כל כך דבילי שאנשים מקצרים "יש לי 120 כח"...

ושימו לב בתמונה השניה מלמעלה - זה בערך 10 שניות לפני שהפלסטיק מתחת לפנס הערפל נופל לו :wink:

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

היה דגם של הסיטרואן ZX וולקן שהיה עם השילדה של ה-205 T16 שהתחרתה בזמנו בדקאר [שניהם התחרו גם הוולקן וגם ה-205 בהפרש של כמה שנים אחד מהשני כשהוולקן נדמה לי התחרתה בתחילת שנות ה-90],האמת שאין אפילו דמיון קטן בין הרכב הזה לרכב שהתחרה בפריז דקאר [שגם ניצח את המירוץ] יש מצב שזו גירסה מיוחדת שהוציאה סיטרואן לרגל הזכייה. בכל מקרה לא ידוע לי שיש בארץ דגם כזה עם 167 כ"ס.

If you can’t see the Bright side of life , Polish the Dull side

פורסם
היה דגם של הסיטרואן ZX וולקן שהיה עם השילדה של ה-205 T16 שהתחרתה בזמנו בדקאר [שניהם התחרו גם הוולקן וגם ה-205 בהפרש של כמה שנים אחד מהשני כשהוולקן נדמה לי התחרתה בתחילת שנות ה-90],האמת שאין אפילו דמיון קטן בין הרכב הזה לרכב שהתחרה בפריז דקאר [שגם ניצח את המירוץ] יש מצב שזו גירסה מיוחדת שהוציאה סיטרואן לרגל הזכייה. בכל מקרה לא ידוע לי שיש בארץ דגם כזה עם 167 כ"ס.

מעניין. סוף סוף פרוייקט השתלת שילדה שיצא לפועל.

אולי הוא מצולם במקרה? נעלה את זה למאגר הפרוייקטים המצולמים... :lol:

פורסם

כל מכוניות הראלי של PSA בסוף שנות ה-80 ותחילת ה-90 היו מבוססות על אותם מכלולים ושילדה שהוצגו עם ה-205T16 בגירסת הראלי דאקאר.

מאוחר יותר עם השתנות היצע הדגמים מעטפת הגוף עוצבה כמו פיז'ו 405 2 קופה (דגם שלא היה קיים מעולם) ובשנות ה-90 כסיטרואן ZX מנופחת.

205 T16 דאקאר

salon87_39.jpg

405 דאקאר

g405t16_03.jpg

ZX דאקאר

12-mali.jpg

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

קספר,אתה שפיץ... :D

אגב ה-405 ניצחה את מירוץ הפייקס פיק בארה"ב עם ארי וטאנן על ההגה.. היה לי סרטון איפשהו במחשב מהמירוץ הזה,אבל אני לא מוצא אותו,אחלה סרטון,אני אחפש אותו מחר,ואנסה להעלות אותו.

If you can’t see the Bright side of life , Polish the Dull side

פורסם

וד"א סתם לידע כללי , אמנם אין כאלה מקוריות בארץ אבל הדיבור הוא שיש וולקן שהוסבה למנוע הנ"ל שנוסעת כמו גיהינום.

אך ... אפילו בS16 לא הייתי מתנגד למנוע כזה :)

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
וד"א סתם לידע כללי , אמנם אין כאלה מקוריות בארץ אבל הדיבור הוא שיש וולקן שהוסבה למנוע הנ"ל שנוסעת כמו גיהינום.

אך ... אפילו בS16 לא הייתי מתנגד למנוע כזה :)

גיהנום, אה?

לבחור בשם אייל יש כזאת עם עוד כמה שיפורים, הוא מגיע למפגשים. היא נראית מצוין.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

ככה זה כשכותבים ב4 בבוקר אחרי ביקור בצ'ירס ... :) ומה אסור קצת סלנג קליל?

ונראה לי שאנחנו מדברים על אותה המכונית. ZX לבנה יפה.

רק חבל ש5 דלתות.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
רק חבל ש5 דלתות.

לא חבל, הבחור בעל משפחה, ילדה קטנה למיטב זכרוני - זה מושלם מבחינתו :wink:

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

• תוכן חדש...