Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5951 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל אני עובד אקטיבי,ויש לי מגבר של קנווד (4ערוצים)500W שנותן 120RMS לפי המוצהר בנתונים בגישור,והסאב שלי מחזיק לפי הנתונים 125RMS,חשבתי שזה יהיה שילוב טוב לגשר ולחבר לסאב מבחינת נתונים,בתור התחלה.

אחרי חיבור של הכל המגבר במקס' גיין והסאב חתוך אצלי ב3WAY ברדיו על 80HZ ואני בקושי שומע אותו,איך שאני מוריד את הHZ למטה (כ-40HZ) כאילו הוא חוזר לחיים ושומעים אותו אך אני מרגיש שהסאב לא עוד נקי ורועד..למה זה קורה?

נ.ב כשהסאב היה מחובר למגר JBL 75.4 שנותן 284RMS בגישור הייתי נותן לו טיפה גיין והוא היה חוזר לחיים,מה אתם אומרים זה הבעיה שהוא 4 ערוצים ועדיף לקנות מונו שייתן לו קצת "בעיטה"?

תודה.

Scan Speak

פורסם
תנסה להפוך פאזה בסאב, כמו כן תנסה הפיכת פאזה גם של אחד המידים.

מז"א להפוך פאזה בסאב\מידים? אתה מדבר על הכיוונים ברדיו?

יש לי מ-6 עד -18

על כמה מומלץ לשים? או שזה לפי השמיעה?

Scan Speak

פורסם

להפוך פאזה פירושו בחיווט של הסאב/רמקולים תחליף את חוטי הפלוס והמינוס (רק לאחד מהם לא לשניהם ביחד)

ותקשיב. רוב הסיכויים שיחול שיפור.

תתחיל מחיווט הסאב ותראה.

אלי

• תוכן חדש...