Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5870 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום הייתי באאודי וקיבלתי הצעת מחיר להחלפת 4 ג'אנטים לרכב מסוג A3 2010, הם דרשו 2080 לכל גלגל וזאת ללא מע"מ וללא צמיג כמובן, מאידך ניגשתי לכמה חנויות "שיפורים" וקיבלתי הצעות מוזרות של 2800 לכל ה4 גלגלים . מכאן הגעתי למסקנה כי קיים הבדל בחומר של הגלגל או שמה יש הבדלי מחיר עצומים סתם בשל חמדנות היבואן ?

אשמח אם מישהו יוכל לעזור על סמך עובדות האם ישנו הבדל בחומר או סכנה בטיחותית כלשהי בקניית ג'אנט רפליקה של חברה כלשהי.

פורסם

לדעתי זו חדמנות נטו של היבואן לדרוש סכומים מופרזים כאלה.

למרות שאני לא כזה מבין בדברים האלה, כשאתה קונה אוטו ממותג "יוקרתי" אז אתה משלם גם סכום מסויים על ה"שם".

ג'אנט אחד לא דומה בהרכב לאחר? כולם הרי עשויים מסגסוגת קלה, אני לא מאמין שאאודי מייצרת ג'אנטים,

אלא חברה חיצונית מייצרת בשבילה ואאודי רק שמים את הסמלון הקטן שלהם ועל זה אתה משלם הרבה יותר מסתם ג'אנט עלום שם.

אני גם לא חושב שכל ג'אנט שם עובר בקרת איכות מקפידה.

מזכיר לי איזה משהו שקראתי כאן בפורום, לקוח הגיע עם המאזדה 6 שלו (להשוואה) לטיפול במוסך מורשה מאזדה

ונדהם כמה החלקים יקרים, אז המוסכניק אמר לו משהו בסגנון "ככה זה, מאזדה 6 זו המרצדס של מאזדה" :lol:

למרות שלי יש מאזדה, אני לא מוצא באוטו הזה או ה-6 איכויות של מרצדס.

בפאביה המגבים אפילו לא צריכים לעבוד, הם לא מנגבים את הטיפות אלא מפחידים אותן
פורסם

הרגת אותי עם התגובה על המזדה :)

בכל מקרה ,אז לפי מה שאתם טוענים אין שום הבדל אם אני אכנס לPIT SHOP או לכל חנות שיפורים אחרת וארכוש גלגלי מסגסוגת קלה או שמה אכנס לאאודי ואקנה את אותו הגלגל ?

פשוט הבהירו לי בסוכנות שיש הבדל משמעותי בבטיחות - וכל האיזון של הרכב יכול להפגע ומכך גם הבטיחות תרד משמעותית.

אני פשוט מחפש חישוקים יפים במחיר סביר , ההפרש פשוט הפחיד אותי מ2080 לאחד ל 2800 לכל הארבעה , פשוט מרתיעה המחשבה איזה סוג בשר הכניסו לתוכם :-P

פורסם

ג'אנטים מורכבים מאיכותיות סגסוגת שונות

עומדים בעומסים שונים

עוברים בדיקות שונות

ועומדים בתקנים שונים

אין דין ג'נט מקורי של יצרן גרמני

כדין רפליקה סינית מפוקפקת שספק תיסדק וספק לו - דווקא שאתה במהירות לא חוקית בכביש 6

או דווקא שהרכב מפעיל עומס עצום בזמן בלימת חירום - כדי להמנע מפיגעה בילד שקפץ לכביש

תבדוק טוב ותגלה שרבעיית ג'נטים ממותג איכותי מסדרות ברמה גבוה עולה זהה ואף יותר מהמחיר שצ'מפיון

נקבו עבור ג'נט בודד.

אם אתה הולך ורוכש סט ג'נטים של מותג ידוע, טוב ואיכותי. במחיר טוב יותר מאשר בצ'מפיון - מעולה,

הרווחת להיות שונה במעט, וקיבלת תמורה עדיפה לכסף.

אבל בכל מקרה לא מציע להרכיב ג'נטים NO-NAME, המחיר שתשלם אחרי זה עלול להיות גבוה מהמחיר שתחסוך לפני

פורסם

יש לך המלצות לגבי מקומות או חברות שונות בעלות שם שאני אולי להתרכז בחיפוש מוצרים של אותן החברות ?

פורסם

מצטרף לדעתו של ידידי המלומד ומוסיף שג'נט "מגנזיום" מיצרן סיני גם יוסיף משקל במקום להוריד משקל כי הוא עשוי מסגסוגת פחות איכותית.

הדרך הכי טובה היא לדוג סט מקורי בלוחות יד2 או למצוא אפיק חלופי לרכישת סט מקורי.

בכל מקרה לא הייתי מתפשר על פחות מג'נט מקורי, או של יצרן איכותי אחר (למשל BBS)

אני לא רוצה להכנס לך לכיס כמובן, אבל זה מצחיק להשקיע סכום גבוה מאוד באאודי 2010 ולנסות לחסוך בסעיף הג'נט.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אני לא רוצה להכנס לך לכיס כמובן, אבל זה מצחיק להשקיע סכום גבוה מאוד באאודי 2010 ולנסות לחסוך בסעיף הג'נט.

אין קשר,יש לשלם ויש לצאת פרייאר,ופה ידידי מי שקונה ג'אנט,מצבר,צמיג מהחברה אז הוא פרייאר.

שתי האופציות היותר טובות שאני מכיר היא PIT STOP,וממש לידו PORTAL.

בשניהם תמצא ג'אנטים איכותיים לרוב,תתייעץ עם המוכרים ותקבל שירות טוב,ולא כמו שבצ'מפיון יחרטטו אותך על איזונים וכאלה

כי גם ג'אנט מהחברה צריך לעשות לו איזונים ואם לא הוא ייגרום לרעידות בהגה.

אם אתה לא מתמצא כ"כ בשמות אז יש לך OZ,BBS,LENSO,ROTA ועוד,כמובן המחירים בהתאם לאיכות ולמידות.

עצה נוספת שראיתי פה שתוכל לקחת בחשבון היא לקנות מיד 2,תוכל גם למצוא את הג'אנט המקורי שצ'מפיון הציעו לך אולי במחיר נמוך בהרבה...תנסה את מזלך.

והכי חשוב תתחדש על הרכב

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

טוב לאחר חיפוש בכמה וכמה מקומות , הג'אנט המבוקש שבו אני חפץ לא נמצא אצל מרבית הספקים אלא אך ורק אצל "פורטל".

האם ניתן להסתמך על כך שהחנות ידועה לערבות שכך שהג'אנט מחומר איכותי ולא סיני זול?

ד"א הג'אנט המדובר הוא : s5wheela.jpg

• תוכן חדש...