Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5957 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם..

אחרי חודשים ארוכים שאני עובד יום בשבוע על המערכת שלי אני החלטתי לשתף אתכם בפרוייקט החדש שלי שעומד להיגמר בקרוב.

אחרי ששמעתי הרבה דברים טובים על CAR-PC החלטתי ללכת על זה.

הרכיבים של המחשב שרכשתי לעצמי:

לוח אם : Intel® Desktop Board DG41MJ Mini-ITX

מעבד : Intel® Core™2 Duo Desktop Processor E7500

דיסק קשיח : Western Digital 320GB 5400rpm

זיכרון : 2G SAMSUNG

כרטיס קול : audigy2 ZS

ספק : M4

מסך : Lilliput "8

הבמה הקדמית שלי היא MT-23 + CDM54 שהם יוגברו ע"י SUNDOWN SAX 50.4

וזוג מיד באסים בכל דלת של MOREL Hybrid Ovation שיוגברו ע"י SUNDOWN SAX125.2 כל זוג יחוברו ליציאה ככה שהמגבר ירד ל2 אום וכל מיד באס יקבל 100RMS

את הסאב שבחרתי בסופו של דבר אחרי התלבטויות הוא AA Havoc 12 שיוגבר ע"י SUNDOWN SAZ1500D

כל הכבלים והמפצלים והפיוזים למינהם מחברת סאונד קווסט

את כל הבניות אני בונה בעצמי הגימור יהיה צבע + פלוק

תודה לישראל שעוזר לי בכל מצב ולאופיר על העזרה בCAR-PC

קצת תמונות של ההתקדמות

אני ישמח לקבל תגובות חיוביות והצעות לשיפור אם צריך

1.JPG

2.JPG

3.JPG

4.JPG

5.JPG

6.JPG

7.JPG

8.JPG

:evil:SEAT IBIZA CUPRA-R:evil:

פורסם

קודם כל נראה מאוד מאוד מקצועי! ממש יפה!

אני מחכה לעוד תמונות על ההתקדמות שיהיה המון בהצלחה.

אגב שאלה שכרגע גם מציקה לי, אתה עכשיו בונה בבגאז', מה לגבי הגלגל ספייר וכו'?

אני גם רציתי לעשות בניה בקולט אצלי, ופשוט סאב תופס לי הרבה מקום בבגאז' ולא רציתי גם לבנות לו מתקן קבע משום שבמידה ואני אצטרך גלגל ספייר תהיה לי בעיה.

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

פורסם

אלמוג, שא ברכה!

בהחלט נראה מושקע מהיסוד, והבניה נראית מהסטנדרט העליון.

בהצלחה.

מתחדשת*

פורסם

אלמוג,

סה"כ בתור פרוייקט DIY זה נראה בסדר, לא ברור לי כמה דברים בבניה אבל אני אציין רק דבר אחד עיקרי, מה נסגר עם הזווית של הסאב? למה לא פשוט ישר? יש לו נטיה החוצה ולמעלה, למה? הוא אמור לנגן מחוץ לאוטו? בתמונה השניה שהעלת זה נראה פשוט חסר סימטריה כאילו צד שמאל תופס את כל המקום וצד ימין "ריק".

דני.

פורסם

יפה יפה

ימשיך כבודו :-D

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
אלמוג,

סה"כ בתור פרוייקט DIY זה נראה בסדר, לא ברור לי כמה דברים בבניה אבל אני אציין רק דבר אחד עיקרי, מה נסגר עם הזווית של הסאב? למה לא פשוט ישר? יש לו נטיה החוצה ולמעלה, למה? הוא אמור לנגן מחוץ לאוטו? בתמונה השניה שהעלת זה נראה פשוט חסר סימטריה כאילו צד שמאל תופס את כל המקום וצד ימין "ריק".

דני.

אלמוג ניראה טוב היום אתה לא עובד אז יאללה תן גז

דני מצד ימין יהיה מגבר אז איך אתה מצפה שזה יהיה סימטרי מילא אם אלמוג היה שם גם בצד ימין סאב

ולגבי הזוית של הסאב זה כלכך קריטי?{כי 98% מהאנשים שמים את הסאב בתיבה כשהוא מופנה כלפי חוץ לגמרי:idea:}

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

ישראל,

98% מהאנשים גם לא משקיעים בתיבות לסאבים מפיבר, נו אז? הבחור ביקש הצעות לשיפור, לטעמי זה הדבר הראשון שדורש שיפור.

לגבי סימטריה, אם אני מבין נכון המגבר אמור לשבת flush mount בתוך הקיר\תיבה ימנית? לכן הוא לא ישנה את חלוקת המקום, ועדיין יש אי סימטריה מסוימת כי התיבה של הסאב פשוט תופסת נפח עצום.

דני.

פורסם

דני,

לפי מה אתה קובע שזווית כזאת תשמע טוב מאחרת ?

הריי מדובר בגלים סופר לא כיווניים,

אם ברמת אסטטיקה, אני גם הייתי מעדיף סאב ישר שפונה כלפי הקיר השני

אבל מבחינת סאונד אין שום דרך לחזות ש-X ישמע יותר טוב מ-Y בהקשר הזה.

פורסם

גורל,

חלילה לא אמרתי שלא תשמע טוב, דיברתי על אסטטיקה נטו.

השאלה "האם הוא אמור לנגן מחוץ לאוטו" נועדה רק על מנת להמחיש את הזווית הלא ברורה הזו, אולי באמת יש לאלמוג רצון שהסאב ישמע גם מחוץ לרכב? אין לי שום בעיה עם זה ולכן שאלתי, זה ההסבר הראשון שעלה לי לראש כאשר חשבתי על זה, זה ממש לא נשאל בציניות.

דני.

פורסם

אם אסטטיקה אז זה סיפור אחר

אני מסכים איתך שאסטטית זה היה נראה טוב יותר אם הסאב היה פונה למגבר שבדופן השניה,

מצד שני אם כל האנשים היו רואים הכל אותו דבר כולנו היינו נוסעים באותו אוטו, עם אותו צבע, והיינו עושים את אותה בחורה :wink:

טעם וריח בלה בלה בלה :)

פורסם

אם אתה מדבר על אסטטית אז אולי זה נכון אבל עד כמה זה קריטי זויות של סאב אני שואל כי רוב האנשים שיש להם סאב שמים אותו פונה לכיוון בחוץ אז למה לא לכיוון הפנים של הרכב

::FEEL THE {XS} power::

• תוכן חדש...