Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5979 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לקראת הצורך להחליף פלאגים בקרוב,חיפשתי אולי סוג חדש של פלגים לרכב שלי מגאן קופה 2L.

מצאתי בגוגל את המוצר הזה:

http://cgi.ebay.co.uk/4X-BRISK-DOR14LGS-Spark-Renault-Megane-Laguna-Clio-+5HP_W0QQitemZ160402948765QQcmdZViewItemQQimsxq20100210?IMSfp=TL100210163001r531

עוד מאמר/אתר על הפלגים האלו ועל יעילותם:

http://www.lpg-kits.com/plugsRenault.htm

כמה יעלה להביא כאלו פלאגים והאם זה שווה את זה?

תודה!

1983 & Opel Astra DTI 2003 , Citroen Visa Club 1982

פורסם

כמה יעלה - המחיר + משלוח + מכס ומע"מ

האם שווה - לא

כל הסיפור עם הפלאגים כפולי, משולשי או מרובעי האלקטרודות אף פעם לא הוכיח את עצמו, אם זה היה יעיל וטוב יותר, יצרני רכב היו משתמשים בזה במקור, העובדה שאף יצרן מכובד, גם ברכבי ספורט, לא משתמש בהם אומרת הכל.

נ.ב: אני ניסיתי בעבר על מנוע תחרותי שהיה לי - לא שווה.

My 2 cents

ליאור

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

אצלי ברכב זה גם ככה מגיע עם 3 או 4 אלקטרודות,והמחיר לרביעיה הוא 200 שקלים פה בארץ.

לעומת זאת כמה כבר יעלו אלו?יש למישהו מושג ביבוא?יש עוד מישהו מעוניין :roll: ? :?:

מצאתי השוואה ביוטיוב לעומת פלאג רגיל:

מדובר כאן בפלאג עם הולכה יותר טובה מפלגים רגילים.

1983 & Opel Astra DTI 2003 , Citroen Visa Club 1982

פורסם
אם זה היה יעיל וטוב יותר, יצרני רכב היו משתמשים בזה במקור, העובדה שאף יצרן מכובד, גם ברכבי ספורט, לא משתמש בהם אומרת הכל.

זה המדד שלך לבדוק אם שיפור יעיל או לא? :shock:

אם ככה אז נסגור את הפורום, חבל על הזמן, הכסף והחלקים כי היצרן יודע הכי טוב ורכבים אי אפשר בכלל לשפר .

למרות זאת, במקרה הספציפי הזה, אכן בזבוז כסף.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

בגירה

בזמנו התחריתי באליפות ישראל בקארטינג עם מנוע YAMAHA

בדקתי המון סוגי פלאגים, כולל תחרותיים מאד וכולל 4 אלקטרודות.

כל שינוי הכי קטן הורגש מיד במדידות הזמנים - בעשיריות שניה, ולפעמים גם ביותר מזה.

הפלאגים מהסדרות האלו לא נתנו כלום וסתם נסתמו מפיח.

אם תרצה, יש לי XLSים מסודרים של מדידות זמנים על המסלול של כל פלאג ופלאג :)

נ.ב: גם עכשיו, בVAG, בדקתי את הנושא על מנוע ה 1.8T שלי, וגם במקרה הזה, ה PFR6Q המקוריים נותנים את התוצאות ואורך החיים (60K) הכי טוב שיש, נ.ב: הם "סתם" פלאג אירידיום עם אלקטרודה גלמודה ...

ליאור

"מוות לשיעמום"

פורסם

1. אני מסכים שפלאגים "משופרים" זה קשקוש.

2. אני עוד יותר מסכים שפלאגים שאינם מתאימים למנוע יפגעו בהספק ובעבודתו של המנוע.

3. אני ממש לא מסכים שזה שיצרן הרכב כן משתמש או לא משתמש במוצר מסוים, זה מדד ליעילותו.

ונסיים בסיפורון קטן, הייתי מנוי פעם על FAST CAR (טרום המעבר שלהם לחצי מגזין מכוניות חצי פלייבוי), הם לקחו 205 GTI והחליפו לה בשלבים את כל מערכת ההצתה לחלקים משופרים הטובים ביותר בשוק ואחרי כל החלפת חלק, ביצעו מדידת דיינו.

אחרי החלפת כל מערכת ההצתה (חוטי הצתה,מצתים,קויל,מודול הצתה וכו'), בעלות של כ 800 פאונד, הם קיבלו תוספת של 2 כ"ס שאף אחד שם לא היה מוכן להתחייב שהיא בכלל כתוצאה מהחלקים האלה.

פורסם

אני אישית לא מכיר מושג כזה שנקרא "פלאגים משופרים"

אני מכיר פלאגים קרים יותר מהמקורי

ליאור, אני גם נוסע על 20VT ובדקתי על בשרי כל מיני סוגי פלאגים

הפלאג המקורי (PFR6Q) מעולה- כל עוד הרכב סטנדרטי ולא העלית גדישה

מכל הבדיקות שקראתי עליהם ומאלה שביצעתי בעצמי הכי טוב למנועים באלה בגדישות קצת גבוהות זה ה IK22

ובקשר לאריכות חיים, תעשה בדיקה להצתות אצלך באוטו אחרי 30K ק"מ על אותו סט, אני בטוח שיש שם תיקונים לא קטנים

לפותח הת'רד, אל תנסה להביא פלאגים כאלו או אחרים, ממליץ לך לדבוק בפלאג המקורי שמגיע מהחברה או מכל דגם מקביל

כל עוד הרכב סטנדרטי

דגמים מקבילים תוכל למצוא ב- SPARKPLUGS.COM

פורסם

אדרנין תודה.

אני עם ה 20VT עם גדישה של 1.1 BAR

המקוריים עשו 60K לפני שהוחלפו, יצאו מהרכב במצב חיצוני חלוד :shock: ופנימי סביר 8)

עכשיו אני עם 105 (45K על הפלאגים הקיימים), האם שווה להחליף ? (יש לי סט חדש PFR6Q כך שלא אעבור ל IK22)

האם בכלל גדישה של 1.1 באר מצדיקה דרגת חום קרה יותר ???

ליאור

"מוות לשיעמום"

פורסם

אתה יכול להזמין מהאתר הזה(אני הזמנתי) לפי רמות כל מה שתרצה,חפש לפי דגם רכב ותראה איזה יופי,כולל תמונות ורמות מחיר:

www.sparkplugs.com

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

תחת המושג "פלאגים משופרים" נכנסים כל מיני פלאגים שמתהדרים בכל מיני תכנולוגיות שאמורות לשפר הספקים בצורה משמעותית.

ספליט פייר וי-גרוב (עם החריץ שעושה את כל ההבדל בשריפת התערובת) או טריפל פלטינום הם דוגמה מצוינת.

פורסם
ליאור תנסה אפילו לעבור לדרגת קור 7.

יריב תודה..... ושאלה:

גם אם אני גודש 1.1BAR ונוסע על דלק 95 ?

מה זה דרגה 7, IK20 ? IK22 ? , איך יתנהגו ה PFR6Q מקוריים חדשים ? (טיפול 105K בשבוע הבא)

דרך אגב, הרכב נוסע מעולה, הוחלפו 4 קוילים לפני כמה חודשים (שניים שבקו) לא נרשמים תיקוני הצתה במחשב ...

ליאור

"מוות לשיעמום"

פורסם

ליאור ברכב שגודש 1.1 באר אני לא רואה טעם בהחלפת פלגים ליותר קרים, לדעתי לא יתן כלום כי גם ככה רוב הסיכויים שאין לך דטונציות ואם יש אז תחליף דלק ולא פלגים.

***Skodillac***

פורסם

תודה מלך-הפטל

כמו שאמרתי, אין לי תיקוני הצתה, ואין גם שום סיכוי שאעבור ל 98 הרקוב שנמכר בישראל.

ליאור

"מוות לשיעמום"

• תוכן חדש...