Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5976 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לכל נכבדי הפורום ...לאחר זמן מה שלא הייתי פה זקוק אני לעזרתכם ...

אתמול המכונית לא הניעה (מנוע קר) ולכן הנעתי בדחיפה (הילוך שני) , הכול טוב ויפה , נסעתי הביתה שמח וטוב לב . אחרי שהגעתי הבייתה , כיביתי את האוטו ואז ניסיתי להניע שוב והאוטו הניע חלק ומהר . אחרי שעתיים שהאוטו עמד בחנייה ניסיתי להניע שוב והאוטו הניע חלק שוב . היום בבוקר , אחרי שהאוטו התקרר ניסיתי להניע והאוטו לא הניע ! הנעתי שוב פעם בדחיפה ונסעתי לעבודה . אחרי שהגעתי , כיביתי את האוטו והנעתי מיד שוב בלי שום בעייה . לאחר שעתיים , האוטו שוב לא הניע . אבל...אז שמתי הילוך ראשון ועם קלאץ' לחוץ האוטו הניע (אמנם עם גמגום קל אבל הניע) .

יש לציין שכל האורות עובדים , שהרדיודיסק עובד וכאילו יש חשמל כאשר יש סוויטץ' .

מה אתם חושבים ? סטרטר , מצבר ?

כל עזרה תתקבל בברכה .

פורסם

ידוע שלרכב קשה יותר להניע בבוקר קר,מאיזה איזור אתה שנידע עד כמה קר שם?

בעיקרון לפי התיאור שלך המצבר תקין,סטרטר אולי עייף טיפה,אבל לדעתי יש משהו אחר שגורם לקושי בהנעה.אם אתה מאזור המרכז תיגש למוסך רון לאבחון הבעיה הוא מכיר טוב את הרכבים האלו.

פורסם

אני מאשדוד ולא כזה קר פה :-P

חוץ מזה מאז שקניתי את האוטו לא היו בעיות של התנעה, ככה ש...אמרו לי שיכול להיות שיש לי בעיה עם הטעינה של המצבר...

• תוכן חדש...