Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5980 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתכוון להחליף את הרכב המשפחתי שלנו שהוא מאזדה 626 מודל 99 ולהתקדם לרכב חדיש וחדש יותר.

הכיוון הכללי הוא לעבור למשפחתית משומשת אבל עם מנוע גדול וחזק מ-1.6 והתקציב הוא כ-90 אלף שקלים.

במחיר הזה המתמודדות העיקריות הן הונדה סיויק, פולקסוואגן ג'טה, מאזדה 3 עם מנוע 2 ליטר ויונדאי I30 2 ליטר.

הרכב מיועד ל-4 נוסעים שאוהבים מרווח. מכסים כ-17 אלף קילומטרים בשנה בנסיעות עירוניות קצרות ובין עירוניות ארוכות.

הנטייה היא לעבר הסיויק המעוצבת והחסכונית, אבל הג'טה מציעה תא נוסעים מאוד איכותי ונעים, המאזדה ספורטיבית ומהנה יותר והיונדאי מאובזרת בנדיבות והיא לא נופלת באף תחום לעומת המתחרות.

במי אתם הייתם בוחרים ולמה?

לעומת זאת היום הוצעה ליהצעה מפתה, עסקת ליסינג פרטית על יונדאי I30 1.6 אינספייר חדשה ללא עלויות מימון, מקדמה של 34 אלף שקל, 30 תשלומים שווים ותשלום בסוף התקופה כשהכל ביחד מסתכם ל-116 אלף שקלים בדיוק, שזה המחיר של רכב כזה חדש בסוכנות וזה כולל עלויות הקמה. עיסקה כזאת לא תדרוש הלוואה מהבנק שכוללת ריביות או שימוש בתוכניות חסכון או דברים כאלה וגם מקבלים רכב חדש לחלוטין ל-3 שנים.

מה אתם חושבים על עיסקה כזאת?

אני כרגע נוהג ב-I30 שאני מקבל מהעבודה והיא מהדגמים האחרונים שכוללים גם סאנרוף, אני מאוד אוהב את הרכב והביצועים הם לא כמו 2 ליטר אבל בהחלט מספקים ובכל זאת אני מתלבט.

מה הייתם עושים? האם יש אופציות משפחתיות מעניינות נוספות בכ-90 אלף שקלים?

תודה מראש לכל העוזרים.

פורסם

בפחות מ120K אתה יכול לרכוש את הבראבו החדשה.

לדעתי היא נריאת מצויין, חזקה, מאובזרת וחסכונית יחסית.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אני מניח שאתה מדבר על הג'טה 1400?

אני הייתי הייתי מצמצם את האפשרויות להונדה ולג'טה. המאזדה בעדיפות שניה. זו דעתי.

פורסם

לא, הבראבו לא מתאימה כי אופציית המימון הזו תקפה ליונדאי I30 וקיה פורטה בלבד וזו הדרך היחידה בה אני יכול להרשות לעצמי רכב חדש. זה או לקחת את העיסקה הזאת או שהתקציב הוא 90 אלף שקל.

ושוב לא, אני לא מתכוון לג'טה 1400 TSI, היא לא נכנסת לתקציב. הג'טה המתאימה היא 2.0 FSI שנמכרה עד 2008.

פורסם

אני מודע לכל האופציות אבל שוב אני מדגיש שזה או רכב משומש ב-90 אלף שקל או יונדאי I30 חדשה בלבד. השאר לא רלוונטיות.

פורסם
אני מודע לכל האופציות אבל שוב אני מדגיש שזה או רכב משומש ב-90 אלף שקל או יונדאי I30 חדשה בלבד. השאר לא רלוונטיות.

I30 חדשה - הרבה יותר טובה ממה שאומרים עליה ה"מבינים".

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

יונדאי I30 סטיישן בא בחשבון?

משפחתית מצויינת ל 4 אנשים שאוהבים מרחב.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אנשים כבר לא קוראים את החוקים של התת פורום הזה? שני התגובות מעלי ממש הזויות.

Pro-extreme , הוא מחפש משפחתית ל"4 נוסעים שאוהבים מרווח" - הפולו לא מתוכננת לספק את זה

tom123 , לא, לא ג'טה.. פיאט בראבו -- http://en.wikipedia.org/wiki/Fiat_Bravo/Brava

אני אישית הייתי בוחר את האופציה של I30 בליסינג המימוני.

• תוכן חדש...