Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5992 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה.

כרגע מותקנת לי ברכב מערכת צנועה. שמספקת אותי. רוב הרכיבים נקנו על ידי. מלבד הסאב שהושאל מחבר.

בעקבות כך החלטתי לרכוש סאב שיהיה שלי. ואני יוכל להחזיר את הסאב לחברי.

הלכתי לחנות אודיו שבה התקנתי וקניתי את רכיבי המערכת. ובחנתי כמה סאבים.

לסאב אחד התחברתי. סאב של פיוניר בתיבה מקורית. לא קונבנציונלית במיוחד. (מעין משולש מעוגל שהסאב עצמו יושב לכיוון המגש ולא לכיוון חוץ הרכב)

בתחילה התחברתי בגלל עיצוב התיבה הקומפקטית (בכל זאת פולו. והבגאז' הוא כמו תא כפפות ממוצע) ולאחר חיבור למגבר נהנתי גם מאיכות הסאב. לא רעשני כמו רוב הפיונרים.

המחיר שנדרש על הסאב הוא 900 ש"ח. והדגם על פי המוכר הוא CHAMPION SERIES וזה רשום גם על הסאב עצמו וגם על התיבה.

המגבר שמגביר אותו הוא CARDINAL V15 שמגביר במקביל קומפוננט של קאדנס פשוטים יחסית.

לכן אינני חושב שהסאב יותר מ250-300 rms אך אינני מבין כל כך. אז אשאיר את זה למבינים שבינכם.

#האם המחיר מוצדק?

#הסאב אמין?

#יש אלטרנטיבה מעניינת (עד 900 ש"ח. רק חדש)

#אם מישהו מוצא תמונה או ביקורת עלהסאב ברשת שירשום...

מקווה שהבנתם את דגם הסאב...

תודה מראש ליאור.

פורסם

שמעתי את הווגה. לא התלהבתי... לגבי ההרץ איןן אצלו בחנות. אבל אני יבדוק בעזרת ה' השבוע בחנות אחרת

ידוע משהו על הסאב? יש לך ניסיון עם הסאב?

פורסם

ב900 שח יש הרבה אופציות והרוב יגידו שפיוניר בסאבים על הפנים, אבל אם ממש אהבת אז אולי זה הסאב בשבילך.

אופציות אחרות: רוקפורד p2\p3 .הרצ 250\300 ויש עוד שאני לא זוכר..

אין לי ניסיון עם הפיוניר הנל

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...