Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5974 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

עד שבת אני עדיין לא אדע אם האלפין 9855R שלי כבר לא רלוונטי , בשבת הוא יוחלף עם 9887 לבדיקת בעיה שאני נתקל בה כעת אבל לא כאן הדיון..

לדעתי יש סיכוי של 95% שיהיה עלי להחליף את מכשיר הרדיו-דיסק שלי.

אם להיות כנה , קצת נשבר לי מהאלפיין - אני מעוניין בצליל קצת יותר חד וקצת פחות חם מהטוויטרים שלי (MT-22), ובאופן כללי מחפש שינוי.

התקנתי סט קומפוננטים כמו שלי אצל חבר עם קלריון (קצת ישן - דגם DXZ646MP) והוא הפך את הטוויטרים לנושכים משהו.. כעת לפני שאצטרך לבחור מכשיר חדש אני מתלבט:

הפיוניר DEH-P80RS-II או האלפיין 9887R (אם יש לכם מכשיר נוסף אמין ובעל תכונות דומות - לכו על זה)?

אני מחובר בתצורת BI-AMP כך שאני זקוק למכשיר עם 3WAY מבחינת כיוונים של קרוס, אקולייזר פרמטרי יהיה מצויין ובאופן כללי צליל קצת יותר מדוייק (במובן הטכני של המילה - אם ניתן לתאר זאת כך) ופחות חם ורק משל הדגם 9855R של אלפיין.

אשמח לחוות דעת מושכלת ממשתמשי הפורום ועל אבקש את הבקשות הבאות:

1- אל תציעו לי מכשירים מיד שנייה - לא אקנה כאלו.

2- אני שועל ותיק בתחום האודיו (לא רק ברכב) כך שאבקש תגובות מפורטות וענייניות המבוססות על ניסיון אישי \ מקצועי (למתקינים - אודיופילים שבינינו).

3- אני לא אזמין מכשיר מחו"ל .

שאר פריטי המערכת -- בחתימה שלי.

אני מאוד מודה לכולם על עזרתם ,

תומר.

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

למה שלא תנסה את ה 786 ?

מבחינת רמת המכשיר הוא תואם לכל הדרישות שלך וגם לא נופל מהמכשיר שברשותך.

מה גם שאם אהבתה את הצליל שלו אז כניראה לא תתאכזב.

אני מצאתי במכשיר הזה רק 2 חסרונות:

1 . השליטה עליו לא נוכה ודורשת זמן הסתגלות.

2. הוא לא חותך בסלופ של 24DB.

HU- clarion 785 l COMP- hertz hsk165 l

AMP-audison lrx4.5 l SUB- Sharp 7000

פורסם

אני מניח שאתה מדבר על הקלריון

הזה.

האם לא כדאי לי כבר לקחת את ה865 או 855 ? מה ההבדל בינהם ?

(חוצמזה שאף אחד מהם לא מופיע באתר האירופי או הבריטי של קלריון)

פורסם

המכשיר דווקא כן מופיע באתר הארופאי רק שצריך לחפש אותו בשנת 2006.

ישנו גם את הדגם המקביל של המכשיר 785 שהוא לא תומך בתחנות של הארץ ודורש כיול ע"י פתחת המכשיר ( דבר שגורם לנזק דמיוני של מומכים בפורום אבל תעשה את החושבים לבד האפרש בינהם הוא חצי מחיר ).

ולגבי ההבדל בינו לבין ה 865 -

קודם כל הוא מצוייד במסך נגיעה ופה לדעתי נגמרות לי הסיבות למה הוא יותר טוב .

הוא 4V PRE OUT

הוא דורש מתאם לאיי פוד ולדעתי הוא סתם מצועצע ובהשווא ל 786 הוא אחיו הצבעוני.

HU- clarion 785 l COMP- hertz hsk165 l

AMP-audison lrx4.5 l SUB- Sharp 7000

פורסם

JEKIN,לדעתי יש לך פה איזה טעות,ויתקנו אותי החברים אם אני טועה,אבל מבחינת המכשירים שניהם זהים לחלוטין.ודווקא לפי מה שהבנתי ה785 כן מכוייל ותואם לתחנות הרדיו של הארץ-דרך אגב רכשתי אותו אתמול.אבל האמת,למי איכפת רדיו או לא,גם ככה אני לא שומע אותו:-D.

JEKIN,דרך אגב,אשמח אם תוכל לתת לי בפרטי קצת רקע איך משחקים במכשיר הזה ממש על הקצה,עד שיזדמן לי להגיע למיפגש.

פורסם

אתה טועה :)

ה785 מותאם לשוק האמריקאי והטונר של הרדיו שלו לא מתאים לארץ לכן הוא עבר כיול.

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם

785 מגיע מכוייל לארץ ברוב החנויות המוכרות אותו

הוא 1 ל 1 כמו ה 786 שמגיע מהשוק הסיני ומותאם אלינו עם אותם התדרים.

Alpine 9887 | Morel Hybrid @ Genesis ST100 | MT22 @ Genesis ST60 Active | Morel Ultimo @ Hifonics Brutus 1206

פורסם

לפי מה שידוע לי ה785 מגיע לא מכוייל ובארץ היבואנים הפרלליים שולחים אותו לבדיקת קרביים ומכיילים אותו.

לי היה אחד כזה ועבד מצויין אז אין מה לדאוג.

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם

חברים , אני שמח שיש כעת בשירשור ה-מ-ו-ן מידע על הקלריון

8)

האם כעת מישהו יכול להגיב על שני הדגמים שעליהם שאלתי במקור ?

תודה !

תומר.

פורסם

האלפיין 9887 יתן לך תוצאה דומה מאוד ל9855.

את הפיוניר לא יצא לי להכיר מקרוב אבל יש כמה בפורום שיש להם אותו אני בטוח שבהמשך היום תקבל תגובות עליו.

מה לגבי אקליפס 7200?

פורסם

אשמח אם תצרף לינק לאתר החברה ותרשום לי בבקשה מה כל כך מיוחד בו מלבד השאסי מנחושת והפרה אאוט החזק שלו (אם אני זוכר נכון את הנתונים שלו) , והאם לדעתך הוא מתאים למה שרשמתי בהודעת התיאור שלי קודם לכן בראש השירשור.

תודה.

פורסם

האקליפס 7200 הוא מכשיר מעולה ,מלבד יציאות של 8V פריאווט

יש לו גם בלוטות' מובנה, USB ,קרוס 3WAY ,אקולייזר איכותי

ובכללי הוא חבילה אחת גדולה ואיכותית ,עלותו לחדש באזור 4000 שח

אני לא הייתי מחליף את הרדיודיסק שלך בכלל השוני בינו לבין ה -9887 הוא בעיקר ממשק הגליידטאצ'

שאם אתה רגיל אליו קצת תתאכזב לעבור ל -9887 אבל מבחינת פיצ'רים הם דומים לחלוטין.

מה שכן הייתי עושה ,זה לרכוש פרוססור משומש H701 +701C של אלפיין תומך 4WAY ויתן לך את אפשרות

לכוון את הצליל באופן הרבה יותר פרטני ,מחירם ביד 2 נע באזור 2000 שח.

• תוכן חדש...