Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5960 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ניר,

לך במפלצת הירוקה היתה התקנה של סט דוטק שני חלקים ביחד עם סאב של פניקס גולד

המערכת הזאת היא עד היום אחת המערכות הכי טובות ששמעתי והיא לקחה הרבה מאוד מערכות פי כמה וכמה יקרות ממנה.

אני ממש לא חושב שאיתמר מחפש להעלות את הרכב שלו על פלטפורמה של תחרות :-P

אבל מה שרומם ואני ועוד אחרים (פלשבון) צריכים לאמר זה שאפשר להגיע לתוצאות מאוד יפות גם עם רכיבים כאלו - זה מה שאיתמר מחפש כרגע לרכב הנוכחי, זה מה שאני מחפש כרגע לרכב הפרטי וזה ממש לא אומר שאי אפשר להנות היום גם מרכיבים פשוטים.

אפרופו - אני גם מסכים עם העובדה שחוסר מוחלט של סאב - זה לא משהו שיחזיקה הרבה זמן מעמד, איתמר ישבר במוקדם או במאוחר :-D

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תגובות 68
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

סאב בתא המטען לא יהיה, אין סיכוי. עם זאת אני לא פוסל בניית פיבר מקדימה ביום מין הימים :wink:

סיימתי את ההתקנה הבוקר וכבר יצא לי לבלות שעה+ בנסיעה. קודם כל, אין מה להשוות. העסק נשמע הרבה יותר טוב. סופסוף יש קצת באסים, המיד יותר מאוזן והטוויטרים עושים עבודה טובה.

עם זאת ציפיתי ליותר. יכול להיות שצריך עוד הרצה, יכול להיות שבידוד בדלתות ישפר את הסאונד ויכול להיות שזה המקסימום שניתן לסחוט מהרדיו המקורי והפשוט. זה לא שזה לא נשמע טוב, זה פשוט מרגיש "יבש".

כרגע אני לא מתכוון לעשות כלום. אני משאיר את הסטאפ ככה ונותן לו ולי להשתפשף. אני מאמין שאחרי הלוך-חזור באר שבע תהיה לי דעה יותר מגובשת על מה לעשות בהמשך אם בכלל.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

הקפצה :wink:

היום ביקרתי אצל יוסי "אלפיין" לשיפור ההתקנה. הבעייה הייתה שטבעות ההגבהה שחתכתי בעמל ויזע רב היו גדולות ועבות מדי ודיפון הדלת לא הצליח לשבת במקום (נו טוב, קצת קשה לעבוד עם ג'קסאוו על שולחן הכתיבה ולהיזהר שלא לחתוך גם אותו על הדרך... :roll:)

בדיוק בשביל עבודות כאלה המציאו לנו את יוסי, וחיש מהר הוא חתך טבעות הגבהה חדשות ומדוייקות עם הראוטר המשופצר שלו והתאים את המידה בול. אני מבסוט :-D

אגב ולכל מי שלא יודע - יוסי עושה גם התקנות פשוטות, כמו זו. עם כל הכבוד למתקינים השונים בארץ, אני בספק אם מישהו יצליח להתעלות עליו, הקפדנות והדיוק הם הדגש מבחינתו. מי שלא מבין כמה זה חשוב כנראה גולש בפורום הזה בטעות.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אין הבדל, הבעייה הייתה אסטטית נטו.

אני צריך לעבוד עוד כמה שעות עם הסט-אפ הזה, מנסיוני לוקח לרמקולים כמה שעות טובות כדי "להיפתח".

איתמר.

פורסם

איתמר - בשביל מה קנית את המגבר אם אתה לא משתמש בו?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
אין הבדל, הבעייה הייתה אסטטית נטו.

אני צריך לעבוד עוד כמה שעות עם הסט-אפ הזה, מנסיוני לוקח לרמקולים כמה שעות טובות כדי "להיפתח".

איתמר.

מניסיוני אצלך רמקולים לא נפתחים לעולם

את הקלארוס העברת לי סגורים בני סגורים,:lol:

פורסם

הקלארוס לא היו סגורים, מה שכן הם ננהגו בעדינות :wink: אז לא היה לי סט-אפ שינצל אותם עד הסוף.

איתמר - בשביל מה קנית את המגבר אם אתה לא משתמש בו?

הסיבה העיקרית היא שככל הנראה אני אצטרך להוסיף ליין דרייבר \ להחליף את הרדיו דיסק, שתי הוצאות שלא נכנסות לי בתקציב נכון לרגע זה. אפילו בידוד מינימלי בדלתות קצת כבד כרגע :-(

איך שלא יהיה בידוד יגיע לפני מגבר, ככה שכרגע אני ממש לא רואה את מועד ההתקנה שלו אם בכלל.

איתמר.

פורסם
איך שלא יהיה בידוד יגיע לפני מגבר

צודק בהחלט, בידוד דלתות משפר את השמע הכללי בכל מערכת. הבידוד מוריד רעשים חיצוניים ומאפשר ניצול יותר טוב של הרמקול, גם אם מדובר במערכת מקורית.

-

פורסם

לאיתמר יש כבר מספיק נסיון בשביל לאמץ לעצמו גישה בה הוא בונה מערכת מהיסודות מעלה.

כל אחד והשקפת עולמו.

Pioneer TS-X150

פורסם
ביקר , זה נכון שבידוד משפר אבל להשקיע באיטום על מערכת פשוטה מקורית זה לא ההשקעה שתניב את התמורה הטובה ביותר לכסף .

להפך, זאת ה-השקעה שנותנת את התמורה הכי טובה לכסף. בידוד נותן שיפור עצום באיכות השמע בכל רכב.

איתמר.

• תוכן חדש...