Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5980 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מבקש עזרה בפיענוח הבדיקה בדגש על מה לעשות עם הסעיפים הבאים:

1. רעש מערכת תזמון ושסתומים - הטימינג הוחלף לפני 7000 קלומטר מה לעשות עם הסעיף הזה?

2. סעיף 6 - האם מספיק לכוון את הזווית היגוי?

3. סעיף 12 רעש וחופש ממערכת ההנעה - מה לעשות עם הסעיף הזה?

תודה מראש!

בדיקת רכב.jpg

פורסם

לדעתי הרכב הזה מאוד מוזנח, דווקא אתה מסתכל על הסעיפים הפחות מהותיים.

הרכב עבר כמה וכמה פגיעות ותיקוני תאונות, פלסטיקה שבורה בפנים כולל מתגים ,חלונות חשמל ונעילה מרכזית.

בהנחה שהרכב הזה כבר לא באחריות מדובר בהוצאה לא קטנה להביא אותו למצב חדש.

מכיוון שרכבים כאלה מליסינג ,במיוחד מגאן שלא פופולארית במיוחד בשוק הפרטי, יש כמו חול - הייתי ממשיך למגאן הבאה. (אם לקנות מגאן זה מה שאתה חושב שנכון עבורך)

אלא אם כן מדובר במחיר נמוך משמעותית מהמחירון.

רכב במצב כזה נשמע כמו רכב שיימכר דרך סוחר רכב ולא ישירות מחברת הליסינג.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

מאגאן רכב מעולה , לא פחות , וגם היום הוא אחד מהרכבים המשפחתים הבטוחים והמרווחים ביותר בקטגוריה.

לא חסרות מאגאן מליסינג, חפש רכב שמור יותר, הרכב הספציפי מוזנח , אין שום סיבה להתפשר.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

הכל עניין של מחיר כלומר :

ניקוי מערכת קירור , שזה פירוק ראדיאטור וניקויו= 700 שח מקסימום.

תיקון מע היגוי , שזה כיוון פרונט מלא = 280 שח מקסימום .

תיקון חלונות חשל ומנעול דלתות = 1,000 שח מקסימום.

פלסטיקים ומתגים = 1,000 שח מקסימום .

בסה"כ תיקונים בערך 3,000 שח .

לגבי רעש תיזמון שסתומים , את זה כותבים גם על רכב מודל 2009 .

כעת : אים הרכב ניראה לך ממש בית שימוש , אז או שאתה מקבל הנחה משמעותית ביותר או שתרד ממנו.

אם הרכב חיצונית ופנימית ניראה טוב , תוריד להם אחרי המחיר שהם בקשו ושהיה מקובל עליך לולא ממצאי

הבדיקה לפחות 4,000 שח , ואתה מכוסה.

שיהיה בהצלחה

אמיר

Mitsubishi Evolution X MR

פורסם

קודם כל תודה על התשובות.

הנעילה של הרכב בסדר גמור. הבוחן לא ראה שהיתה נעילת ילדים מאחורה וגם לא ידע שיש ביטול לפתיחה של חלונות אחוריים ע"י הנהג (הרכב במקור בלי חלונות חשמליים מאחורה זו התקנה פרטית)

הרכב מבפנים נראה בסדר גמור הבעיה היחידה שראיתי בפלסטיקים זה שירד הגומי של הידיות דלת מבפנים. הבנתי שזה מחלה של כל הרנו-ים.

מעבר לזה יש על הרכב קצת שריטות קטנות ולחיצות בפגוש אחורי (שיחליפו לי)

אני קונה דרך אוויס אז הם מתקנים לי את החלונות את מערכת הקירור והאיזון גלגלים + נותנים לי חודש אחריות מלאה.

מה אני צריך לעשות כדי לעשות ישור קו על האוטו הזה במהלך החודש?

פורסם

אני רואה מספר בעיות

הראשונה היא שאין אחריות על התיבה האוט' בבדיקה, אמינותן של התיבות הצרפתיות שנויה במחלקות ויש גם הרבה עניין של מזל מעבר לתחזוקה מונעת/שגרתית, מעבר לכך במידה ואתה אכן מחליט לרכוש את הרכב, כדאי מאוד לדאוג שחברת הליסינג תעשה זאת, חלקי החילוף המקוריים שקרסו משווקת היום לא נמוכים בכלל ומכיוון שמדובר במודל מעט רגיש, מומלץ להשתמש בחלפים איכותיים - אני מציע לך לקרוא במדור הרכב של וואלה את כתבת יד השניה שעשו על הדגם הזה.

לדעתי מדובר באחד הרכבים הנוחים בקטגוריה,אבל חשוב לקחת בחשבון את עניין האבזור הנוחות, שהוא נחות משמעותית מדגמים אחרים בשוק :2 חלונות חשמליים בלבד, מזגן מכאני, מראות ידניות ורדיו דיסק סטנדרטי.

עוד טיפ הוא שהשוק רווי במכוניות הללו והביקוש שלהן יחסית נמוך למאזדה 3/ פוקוס / קורולה, ככה שחברות הליסינג בד"כ גמישות יותר בנוגע למחיר שלהן, מה שמשאיר יותר מקום למו"מ במידה ואתה כן מחליט לרכוש.

עצה אחרונה לפני שאתה מחליט לרכוש היא לבדוק מה יש לטרייד אין של קרסו להציע, ע"פ רוב המכוניות שנמכרו שם טופלו במוסכי הרשת, עם שקיפות מלאה ואחריות שתמומש במוסכים המורשים שלהם.

בהצלחה

פורסם

עשה 97 אלף קילומטר.

אני קונה אותו 25 אחוז מתחת למחירון ככה שהמחיר נראה לי בהחלט סביר.

לגבי הבדיקה, אני ביצעתי אותה בבדיקה שלהם הרכב היה נקי לגמרי למעט בעיות שילדה בעלי משמעות נמוכה (פגושים, שריטות וכו')

אגב, יש אחריות של שנה על הגיר והמנוע מאוויס. אז זה שאין אחריות של המכון פחות מענין אותי.

הייתי רוצה לדעת מה לעשות עכשיו כדי לעשות ישור קו על האוטו.

פורסם

לי הבדיקה נראת תקינה לחלוטין. כסתחים רגילים. אם הרכב 25% מתחת למחירון נשמע לא רע, כמו ישראלי אמיתי, נסה להתמקח עוד על המחיר. דאג להבאיר למוכר על התיקונים שעלייך לעשות ושיקצץ במחיר או שידאג לתקן את התיקונים הנדרשים.

פורסם

כבעל רנו מגן. קח את הרכב. נסה ללחוץ כמה שאפשר, גם כך מדובר בסך הכל בעיסקה כוללת לגמרי לא רעה. חוק השוק אומר שתמיד לאחר הקניה תגלה שאפשר היה אולי פה ושם להשיג יותר...שטויות זה לעולם לא נגמר.

נהג מנוסה
:roll:
פורסם

ביום שישי בערב כשאתה נפגש עם החברים שלך תוכל לספר להם איזה דיל טוב עשית ובכמה זול קנית.

אוטו 2007 שיש לו פסטיקים שבורים מעיכות ותיקונים בפח. ח"ח שלא עובדים ובעברו היה רכב לסינג...לא בכדי הוא נמכר ב 25% פחות מהמחירון.

לקנות כזה רכב זה בפרוש לא אוטו טוב...זה אוטו זול.

את המחיר אתה תשלם אח"כ במוסך וגם בהרגשה שאתה נוהג על גאנק.

מגאנים לא חסר, גם לא בליסינג. אני בטוח שתמצא אחת שמורה יותר. גם אם היא תעלה קצת יותר.

סתם לצורך השוואה. הליסינג שלי (שנת 2008 עם 40000 ק"מ כלום לא שבור, אין מכות בפח...ככה שיש גם מכוניות ליסינג שמורות עם ק"מ סביר.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • תוכן חדש...