Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5997 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום אני נוסע לי להנאתי על כביש מספר 2 (החוף) לכיוון צפון. מהירות נסיעה חוקית, אורות דולקים וכו'.

במראה האמצעית אני רואה רכב משטרה מתקדם לעברי הרכב חולף ע"י, בזווית העין אני מבחין בו במראת צד וזהו... במקום שהוא יעבור אותי הוא ממשיך לנסוע על ידי אף לאף.

אבי שנוסע במושב מאחור אומר לי שהשוטר מדבר איתי... כאילו דא, החלון שלו סגור גם החלון שלי סגור, למי בדיוק השוטר מדבר?

אני מסובב את הראש הצידה ואכן השוטר מסמן לי על החגורת בטיחות, אני מותח אותה קלות כדי להראות לו שאני חגור הוא מסמן גם להורי (אימי שיושבת מקדימה וכאמור אבי שיושב מאחור) הם מראים לו שגם הם חגורים ואז הוא מאיץ קלות ונעלם לעבר האופק.

אז לעזאזל, איזה מן בדיקה זאת :shock: ?

הוא רוצה לבדוק אותי, בבקשה תפעיל סירנה ותכרוז לי לעצור בצד. ואל תסמן לי עם הידים סימנים מוזרים. אל תכריח אותי בעקבות סימונך המוזרים להסיר את עיניי מהכביש כדי להביט בך, להסיר יד אחד מההגה כדי למתוח את חגורת הבטיחות כדי שתוכל להיווכח שאני חגור.

או שלחילופין, שירכיב משקפיים, כנראה שהוא זקוק להם.

פורסם

דבר כזה אני לא פשוט לא מתייחס. כמו שאמרת, אתה רוצה לבדוק אותי תעשה את זה כמו שצריך ובלי לסכן אף אחד. אגב, שמתי לב שרק בחורף ושממש קר השוטרים פתאום מתחילים לחפפף בבדיקות ואפילו בכלל לוותר לגמרי העיקר שיש רישיון.

פורסם

מצידי שכל מפגש שלי עם הכחולים יגמר כך. היתה שם תנועה שיכולה לסכן אותך, או שהיית רק אתה והשוטר?

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

כל הכבוד לשוטר!

סוף כל סוף בודקים מה שצריך, בדיקה קצרה ולעניין.

אם הוא היה מסמן לך לעצור היית יכול להספיק לחגור, תוך כדי נסיעה אין לך הרבה סיכוי...

לפעמים המשטרה מפתיעה לטובה.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
כל הכבוד לשוטר!

אם הוא היה מסמן לך לעצור היית יכול להספיק לחגור, תוך כדי נסיעה אין לך הרבה סיכוי...

סכנת נפשות במקום לשם לב לכביש צריך באמצע נסיעה להוכיח לשוטר שאתה ונוסעיך חגורים :shock:

סובארו אימפרזה 1999 1.6 אוטו' + קיה סול 2011 1.6. אוטו'. :wave:

פורסם

אני "מאחל" לשוטר שפעם הבאה שהוא יבצע את התמרון המגוחך הזה הנהג שלידו יהיה קצת פחות רגוע ומיומן, ותוך כדי הפניית המבט לעבר השוטר גם יזלוג מעט מהנתיב וילטף קלות את הניידת (ואז שני הרכבים עוצרים בעדינות בצד בלי נזק משמעותי לאף אחד ובלי פגיעות בנפש).

בעצם אני לא מאחל את זה, אבל נראה את אדון שוטר מסביר בבית משפט מה היה הטעם בתמרון הזה.

אישית לו אני במקומך - ברגע שקולט את השוטר "מתעניין" אני מפעיל איתות ימינה ומאט לקראת עצירה. רוצה לדבר איתי - בבקשה, פנים אל פנים. סביר שהוא היה מאיץ ועוזב אותך לנפשך.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם
כל הכבוד לשוטר!

לא, ממש לא נכון.

זו אחת הסיבות למה מזלזלים בשוטרים כי תכלס הם גם מזלזלים בך.

פורסם
כל הכבוד לשוטר!

לנסוע במקביל לרכב אחר בכביש מהר תוך ניהול שיחת שפת סימנים עם הנהג נופל אצלך תחת "כל הכבוד" ו-"הפתעה לטובה"?

אתה נכנס למוזיאון התגובות ההזויות של קארזפורום...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
כל הכבוד לשוטר!

שוטר שגרם מצב מסוכן מאוד.

במקום שהנהג יתרכז בדרך הוא היה צריך להתעסק עם שוטר עצלן.

רשלנות והתנהגות כושלת של השוטר.

פורסם

אין דבר כזה "הזוי", פשוט רואים דברים חדשים כל יום.

לפני כמה שנים נסעתי בלי חגורה (טמבל,אין צורך להוסיף) יום אחד, ופתאום קולט ניידת עם 2 שוטרים נוסעת במקביל אלי. השוטר קלט ישר שאני בלי חגורה ואז צעק בכריזה בזמן הנסיעה "למה אתה בלי חגורה?! למה אתה בלי חגורה?! שים מיד חגורה". מרוב הפאדיחה (אנשים מסביב מסתכלים) לקחתי את החגורה ושמתי אותה תוך שהוא רואה שאני אכן חוגר. להזכירכם, הכל קורה תוך כדי נסיעה.

פורסם

אם כבר מפגש הזוי:

נסעתי בכביש חד סטרי נגד כיוון התנועה (חבר נהג, באמת!), וממול מופיעה ניידת. השוטר האדיב טרח ליידע אותנו ש"זה כביש חד סיטרי, תסתובב בבקשה!", ושנינו הפלגנו, איש איש לדרכו...

(טוב, תמיד אפשר לטעון ש-דסקולפה, נו אינטיינדה אספניול. הסיפור ארע במקסיקו.)

פורסם
מצידי שכל מפגש שלי עם הכחולים יגמר כך. היתה שם תנועה שיכולה לסכן אותך, או שהיית רק אתה והשוטר?

תנועה דלילה מאוד, התנועה מסביב לא סכנה אותנו לא היו רכבים בטווח קרוב אלינו, היחידי שסיכן אותי את משפחתי ואת עצמו היה השוטר שהסב את תשומת ליבי מהכביש.

כל הכבוד לשוטר!

למעשה כבר ענו על זה כבר כאן, אך אני בהחלט לא חושב שזאת בדיקה לעניין, להסב את תשומת ליבי מהכביש אליו, זה דבר שעלול להיות מסוכן עבורי וגם עבורו.

נכון שכפי שעניתי ל fizban התנועה הייתה דלילה אך לא משנה שהרכב שלפניי היה במרחק של 200 מטר לפחות ממני. הסכנה הייתה דווקא שאם הסטת המבט הצידה אני הסיט גם את ההגה (ואת הרכב) הצידה.

אישית לו אני במקומך - ברגע שקולט את השוטר "מתעניין" אני מפעיל איתות ימינה ומאט לקראת עצירה. רוצה לדבר איתי - בבקשה, פנים אל פנים. סביר שהוא היה מאיץ ועוזב אותך לנפשך.

צודק, אך אפשר להגיד שהייתי המום מכל העניין (הכל היה "הזוי" כפי שכתבתי) כך שלא חשבתי על זה.

עצרו אותי לצידי הדרך על מהירות ולבדיקת רשיונות ותמיד זה היה על פי הנוהל, או לפחות בצורה הגיונית, דבר כזה פעם ראשונה קורה לי ואני נמצא כבר הרבה שנים וקילומטרים על הכביש.

• תוכן חדש...