Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5980 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, רציתי לדעת קצת יותר על המאזדה 6 פרימיום שנת 2003 נפח מנוע 2300 סמ"ק

כמו כן אם יש לרכב הזה בעיות אמינות ועם החלפים של הרכב זמינים בדגם הזה,

אני אשאל ככה האם יש לרכב הזה בעיות ספיציפיות שאני צריך לדעת לפני קנייתו ?

והאם הביטוח המקיף יקר יותר בדגם הפרימיום?ואם כן אז כמה יותר?

ודרך אגב אני יודע מה מקבלים בחבילת פרימיום זאת לא השאלה..

תודה מראש 8)

SUZUKI JIMNY

פורסם

יש לי את הרכב הנ"ל שנה + ואני רושם לך את דעתי:

ביטוח - כל נהג 24+ מקיף +חובה 5100 ש"ח ללא תביעות .

בעיות - אם הגיר דופק שהרכב קר יש לעשות עדכון מחשב (350 שקל בערך).

לבדוק את הרדיו דיסק המקורי שהוא לא קופץ , יש אלטרנטיבות כמו חיבור מתאם AUX ו USB וכדומה.

לבדוק את התא העליון שהוא לא שבור (התא שיש בדשבורד למעלה) להחליף אותו זה 650 שקל , אני פירקתי וסידרתי לבד

בזמנו חשבתי שיש לי נזילה מהסנרוף וחיפשתי גומייה לסנרוף וגיליתי שזה קשה למצוא והיא עולה 1300 שקל עם עבודה ,

בסוף התברר שהייתי צריך לנקות את התעלות ניקוז של הסנרוף - ממליץ שתבדוק את הגומייה הנ"ל.

צמיגים - מתחיל מ 500 שקל בגלל החתך הנמוך.

צריכת דלק - משולב 9.1 .

הרכב קצת קשה על הכביש מרגישים כל בור או שיבושים צריך להתרגל לעיניין.

אם יש לך עוד שאלות אשמח לענות דניאל.

פורסם

לבדוק את הרדיו דיסק המקורי שהוא לא קופץ , יש אלטרנטיבות כמו חיבור מתאם AUX ו USB וכדומה.

בגלל שזה רכב שאני אולי שוקל לרכוש, אשמח לפרטים נוספים...

אני פשוט סולד ממערכות סטריאו מקוריות ואם יש אפשר חיבור מתאם USB זה נחמד.

מה העלויות?

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

דן 22 תודה לך על התגובה,לגבי התא העליון ,ברוב המאזדות 6 שראיתי הוא שבור...:cry:

השאלה עם כל הפינוקים שיש בפרימיום לא יעלו לי יותר מידי מבחינת בלאי? כי עדיין זה רכב שנת 2003,עם זה חימום בכסאות,כסאות חשמליים,צמיגים שהן יקרים יותר והסאנרוף שציינת שיש חשש לנזילות..ומה גם שהביטוח מקיף יותר יקר..לא

עדיף כבר 6 לוקצ'רי??:? האם היתרונות של הפרימיום שווה תהשקעה או שכדאי להתפשר במאזדה 6 לוקצ'רי סטאנדרטית??

בגדול זאת התלבטות שלי 6 פרימיום או 6 לוקצ'רי, אשמח לשמוע את דעותכם..

SUZUKI JIMNY

פורסם

http://cgi.ebay.com/77B-Mazda6-USB-AUDIO-LINK-Mazda-6-Atenza-Mazdaspeed6_W0QQitemZ350107985551QQcmdZViewItemQQptZAU_Car_Parts_Accessories?hash=item51840fe68f

זה החלק שקניתי לפני כמה חודשים , עלה לי עד לבית 470 שקל כולל מכס, חיבור פשוט - הוא מתחבר לכניסה המקורית של הצ'נג'ר ויש שליטה של העברת שירים ושליטה על הווליום מההגה.

העברת תיקיות מתבצעת מהפאנל של הרדיו.

אני מאוד מרוצה מהחלק הנ"ל.

בנוגע להמלצות מה יותר כדאי זה נתון להחלטה שלך בלבד , אני לדוגמא לא יכול בלי סנרוף.

פורסם
http://cgi.ebay.com/77B-Mazda6-USB-AUDIO-LINK-Mazda-6-Atenza-Mazdaspeed6_W0QQitemZ350107985551QQcmdZViewItemQQptZAU_Car_Parts_Accessories?hash=item51840fe68f

זה החלק שקניתי לפני כמה חודשים , עלה לי עד לבית 470 שקל כולל מכס, חיבור פשוט - הוא מתחבר לכניסה המקורית של הצ'נג'ר ויש שליטה של העברת שירים ושליטה על הווליום מההגה.

בנוגע להמלצות מה יותר כדאי זה נתון להחלטה שלך בלבד , אני לדוגמא לא יכול בלי סנרוף.

נחמד, מצאתי כבר חיבורים כאלו שניתן להוסיף להם מודול BT בשביל הסלולרי.

מי שלא חווה שימוש של USB ברכב, לא מבין כמה שזה נוח, נכון וקל.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

מה ההבדל בין גירסאת הפרימים לרגילה?

האם יש הבדל כח משמעותי?

האם כיול המיתלים שונה?

זכור לי שנבחנה אחת כזאת באוטו מזמן (אולי צהובה) אבל אני לא מוצא את הגיליון ולא כל כל זוכר את הרכב.

תודה,

נתן.

פורסם

בדגם שלי אין צ'נגר, זה יתאים?

פורסם

דן גם אני חובב סאנרוף כל המכוניות שלי היו עם סאנרוף ובתכלס זה גם מה שמושך אותי בפרימיום קודם כל הסאנרוף..

ומעבר לזה קראתי את כל הכתבות על המאזדה 6 אך אלו כתבות ישנות זאת אומרת בזמן ששיווקו את הרכב והכל חדש ויש אחריות והכל טוב.

אני מתכוון מה קורה עכשיו עם הרכב (מאזדה 6 פרימיום,לוקצרי) אחרי 7 שנים,אין תקלות או מחלות שצריך לשים לב אליהן?? האם לדעתכם הרכב בשנתונים הללו שווה את המחיר הנדרש ?

SUZUKI JIMNY

• תוכן חדש...