Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5978 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מי שעושה היום פרוייקט נהנה מפתרונות שאחרים שרפו עליהם לילות כימים

:mm_yeah:

ועל כך מגיעה כל ההערכה ומגיע כל הכבוד לחברים היקרים ששורפים לילות כימים. גורל, אופיר וקיפוד.

כפי שציינתי בעבר, יש כאן בפורום המון רצון ומוטיבציה לעזרה וייעוץ לחברים בענין CarPC. שאפו.

פורסם

עכשיו אני שובר את הראש איך למקום כל דבר בריצפה הכפולה: אחרי שאני כמעט בטוח על איזה מגברים אני הולך ומה מידותיהם הוצאתי את ריצפת התא מטען מהאוטו הנגר שלי לקח מידות והולך להכין לי פלטה עם אותם המידות בדיוק. בנתיים לקחתי את הריצפה ועוד חתיכת קרטון ויצרתי תרשים דו מימדי שיסייע לי לקבוע כיצד עליי למקם את הרכיבים לאחר השלמת הריצפה: (כמובן שיש סטייה קלה של כמה מ"מ, תמיד תהיה):

3d546ad335c6b9a4418795e0244487d0.JPG

בדרך הזו יהיה יותר נוח לכוון את המגברים מבחינת גיינים וכ'ו .

חשבתי גם על הסטאפ הבא:

3a9ea7011c27f3d99937a2275b6fe33a.JPG

האיוורור יהיה יותר טוב בגלל שהוא יכוון בדיוק על הצלעות קירור של המגברים בצדדים בד"כ איאפה שהטרנזיסטורים יושבים. כמו כן יהיו גם 4 מאווררים למחשב 2 שמכניסים אוויר ו-2 שמוציאים בנוסף הסט אפ הזה מאפשר הפרדה יותר נוח בין הכבלי מתח ושאר הכבלים. הבעיה בסט-אפ הזה הוא כיוון המגברים שוב פעם גיינים וכ'ו.

כמובן שאפשר להפוך את המגברים ואז הטרמינלים של הרמקולים ושל החשמל יהיו בצד העליון ושאר הירקות יהיו בצד השני.

חשוב לציין: שתי התמונות צולמו מהכיוון של דלת תא המטען.

הדברים הלבנים שנוספו בעריכה על המחשב מייצגים מאווררים בגודל 12 סמ' ואת הכיוון שבו הם דוחפים את האוויר.

מה יותר מומלץ?.

under construction...

פורסם

אני לא מבין מה הרעיון בלמקם את הספק כח ואת הדיסק רחוק מהלוח אם. מה רע בלבנות מארז קאסטום שיכיל את כל הרכיבים ושבמקרה הצורך תוכל "לקפל" את המחשב ולעבוד עליו בבית ?

יש עוד כמה וכמה בעיות בתכנון שלך..

1. לקחת בחשבון שבגלל הגובה של כרטיסי ה PCI אתה תצטרך רצפה כפולה עם גובה פנימי של 14 סמ" מינימום ? או כבל פלקסי להשכבת הכרטיס קול (שבשבילו אין מספיק מקום לפי תוכנית הסידור שלך..)

2. איך בדיוק תעגן ותקבע את כרטיסי ההרחבה (PCI/PCIE) ? עם דבק ? אתה צריך איזושהי שילדה של מארז קיים.

3. דיסק 3.5" לא יחזיק מעמד הרבה זמן מתחת לסאב חזק (מוגבר עם סלסטרה..), אתה תצטרך לבנות לו איזשהו מנגנון שיכוך או להקשיב לכולם ולקחת דיסק 2.5". (אם לא הבנת, לכולנו חוץ מלאופיר יש דיסקים 2.5, אצל אופיר המחשב ממוקם מתחת לכסא הנהג)

יש עוד כמה קטנות אבל ניתן לפתור אותם בזמן ההתקנה.

לעניין ה LAYOUT של ההתקנה, אם אתה לא מתכוון לעשות ריצפה שקופה, אין טעם בסידור יפה של הרכיבים, מה שחשוב זה הפונקציונאליות והגישה לכל דבר.

לקיצור ולעניין, אם יש לך הזמן, תגיע אליי מתישהו השבוע - יש לי רעיון חדש להתקנה אצלך שלדעתי לא חשבת עליו.

...CASKA for life

פורסם

לקחתי בחשבון את עניין הגובה אך לא לקחתי בחשבון את נק' העיגון של הכרטיס ופה פקחת את עיני.

בנוגע למארז, אני לא יודע איפה להתחיל אז חשבתי פשוט לוותר עליו, חשבתי שזה יהיה פיתרון טוב אבל מסתבר שהוא מוערר יותר בעיות.

בקשר ל- HD אני אקח דיסק 2.5 עם אותו הנפח.

חבר'ה בנוגע לכרטיס קול, אין לאף אחד הצעות אחרות?

under construction...

פורסם

לדעתי זה פתרון מעולה

ככה למעשה אני עובד, אין מארז הכל מקובע על פלטה אחת עם המגברים

בקשר לכרטיס קול, יש מתאמי הברגה ללוח אם, שיושבים על המארז,

תבריג 2 כאלו אחד לשני, ובחלק התחתון תבריג לעץ, לכרטיס קול שלך יש חורים ב-4 פינות,

זה יספיק לך ויעגן אותו מעולה

לדעתי מבחינת קירור ופיזור אוויר זה הפתרון הכי יעיל שיש,

פורסם

עוד אין אף אחד שהוכח אצלו שיש בעיה עם HD 3.5

עם זאת - אני כן ממליץ למי שמשקיע כלכך הרבה בפרוייקט כלכך מדהים, ללכת על בטוח - ולו בשביל הראש השקט,

בפועל לא הוכחה שיש בעיה

בפועל אני בהחלט ממליץ ללכת על 2.5

עד שלא תוכח הלכה למעשה שיש בעיה עם 3.5 - זה אכן מיתוס

פורסם

זה גם תלוי בטיב הכונן הקשיח שאתה קונה.

IBM - בתקופה שהייתי טכנאי PC הוציאו סדרה שלמה של תכנות עבודה שהיו מצויידות בHD 3.5 דק של סמסונג.

הכוננים האלה החזיקו שנה במקרה הטוב ברוב תחנות העבודה האלו עד שIBM פשוט החליפה את כל הסטוק שנשאר לה בכוננים של סיגייט.

אז לפני שהופכים מיתוס למציאות בגלל שיהיה או עלול להיות מקרה שכזה - צריך גם לבדוק באופן פרטני על איזה חומרה מדובר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אדי דווקא המוניטין של החברות אומר אחרת

אני משתמש בהארדיסק של סמסונג עם פלטה אחת ואין איתו שום בעייה

בנוסף הכוננים של סמסונג מומלצים היום יותר מwd לצורך העניין ( בקרו קצת בפורומי חומרה כמו iopanel וhwzone )

לסיגייט הייתה נפילה מאוד מאוד רצינית עם הברקודה ( אם אני לא טועה בסדרה ) וכבר אף אחד לא סומך עליהם

אני מאוד ממליץ על סמסונג עם פלטה אחת אם כבר הולכים על 3.5

אני עם 3 כוננים כאלה - 2 בבית ו1 ברכב ולא נתקלתי בשום בעייה מיוחדת

ללכת על בטוח מבחינתי זה ssd למערכת הפעלה + 2.5 למדיה

זה כמובן במידה שיש תקציב שמאפשר את זה :)

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם

בהחלט סיגייט נפלו עם הברקודה

היו להם כמויות ענקיות של דיסקים דפוקים OUT OF THE BOX,

אני עם היטאצ'י בבית רק בגלל זה

אופיר אני לא מוצא סיבה ללכת על הסטאפ הזה

היות והמדיה אצלי חשובה לא פחות מהמערכת

ואם כבר מערכת קל מאוד לשחזר (IMAGE עם אקרוניס)

מדיה מנגד קשה ויקר לגבות

פורסם

אני מדבר על התקופה שאני הייתי טכנאי PC... לא על יומינו אנו...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

חבר'ה אני צריך עזרה והצעות למסך ל-CARPC, הבעיה היא שאין אצלי מקום לשים 2DIN (ואין תקציב לבניה) ככה שאני חייב מסך מתקפל.

תמונה של הדש:

05e6a6d44c995fccd2672db6ee89d17c.JPG

הוצעו לי בעבר:

http://cgi.ebay.com/Motorized-In-das...item53df4a53ad

עפ"י מה שהבנתי זה מכשי ר לא אמין שמתקלקל לעיתים מאד קרובות

http://cgi.ebay.com/Xenarc-700IDT-7-...item3a55dbe255

יקר לי מאד לצערי.

אני מחפש מסך כזה נשלף שלא יעלה על 1300 שקל. פתוח גם ליד 2 אם מדובר במוצר איכותי ולא בזבל סיני.

שיהיה ערב נפלא לכולם.

under construction...

• תוכן חדש...