Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5949 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, אז גם תורי הגיע, אחרי לא מעט מחשבה וניסויים. זה יוצא לדרך

אז מה יש לנו שם?

Mobo : Intel DG45ID

CPU : Intel Core2Duo E5200

DDR : OCZ 800mhz X1

PSU : M4-ATX

FAN : 4X 80mm

Sound Card : 2x Asus Xonar DX (PCIe

GPS Reviever : GlobalSat BU-353

Radio : USB FM Dongle

BT : USB BT Dongle

WiFi : Edimax PCI Card

Screen : Liliput 701 2DIN touchscreen

H.D : Segate 500GB 16MB 7200rpm 2.5

בנוסף:

4 כבלים מאריכים ל USB 5 מטר מוגברים

3 פלאטות פרספקט מטר על מטר

CONSOLE + RIDE RUNNER

Windows XP Performance Edition

PL TO RCA (עשר חתיכות)

זוג RCA MONSTER 6 CHANNEL

המפלצת תשמש להגברת שני סטים 3 חלקים (קדימה ואחורה) אקטיבית + סאב

אני יודע שאני הולך לסבול בכיוונים, אבל עשיתי את כל הניסויים בבית על שני ערוצים וחוץ מזמן לא חושב שיהיו בעיות מיוחדות

כרגע אני משלים את קניית הרכיבים החסרים ומתחיל בבניית מארז מפרספקט

ברגע שאסיים אתקין מערכת הפעלה ויעשה את כל ההתקנות והכיוונים הנדרשים להביא את המכונה לרכב במצב עובד כמו שצריך ורק לכוון את הסאונד שם.

בקרוב תמונות מהבנייה

מה אתם אומרים?

פורסם

בהצלחה !

כמה שאלות ?

1. למה לוח ID (מידות מיוחדות) ? סיבה מיוחדת ?

2. מעבד חלש, סדרה 7 טובה בהרבה - עניין של גרושים.

3. למה שני כרטיסי קול ? (שניהם PCI-E אגב, בגלל זה הלוח ?) לא מספיק 4 WAY ? (עשיתי ניסויים בבית על שני ערוצים.. אין לך מושג למה אתה מכניס את עצמך.. - מילא REARFILL אבל 3 WAY מאחורה ? דבילי !)

4. מאיפה הדיסק הקשיח ? מהארץ ? מחיר ?

5. תוסיף סטיק זיכרון שיעבוד בדואל צ'אנל ?

6. מתי יוקם תת-פורום CARPC ? או MP3CAR.CO.IL ?

...CASKA for life

פורסם

נימי,

אני נגד תתי פורום - אנשים מתחילים להתבדל זה מזה בעקבות הנושאים השונים.

זה יפגע:

א. מפגשים יפגעו כתוצאה מזה וגם ככה עד שהגענו למצב שכולם כמעט מכירים את כולם ויש הענות טובה למפגשים - לפרק את הנפשות הפועלות לתתי פורום ואתה שובר את התקשורת בין חלק גדול מאוד של חברי הפורום לחלק אחר.

ב. התזזיות והדינמיות של הפורום תקטן היות וכל תת נושא יכיל פחות משתמשים פעילים ופחות פעילות.

ג. אתה תצטרך להתחיל לזפזפ מנושא לנושא ותתחיל להתייאש ותדבק לז'אנר אחד שאתה טוב בו במקום ללמד וללמוד בו זמנית.

הפורום הזה קטן מידי לדעתי בשביל זה והנזק יהיה רב על התועלת.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אדי לא מסכים איתך

מזמן כבר ניסיתי לדבר עם איתמר על תתי פורום וכו'

זה עבר למנהלים ולא אושר אלוהים יודע מאיזה סיבה

הרמה של הפורום היום הרבה יותר גבוהה לדעתי מפעם

אך עם זאת קשה מאוד לאתר פה אשכולות על דברים מסויימים והמון דברים חוזרים 1000 פעם..

מה יותר פשוט מ:

- פורום אודיו

--- פרוייקטים

--- מדריכים והסברים

--- קנייה ומכירה

וכו'?

זה ישפר את המקצועיות של הפורום בכמה מונים..

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם

התקנות ופבריקציה.

מתקינים - גם ככה נשאר רק אחד :-D:?

מולטימדיה וCARPC

סאונד וכווני מערכת

השוואת וסיקור רכיבים

אפשר לעשות הרבה נושאים אבל הפורום, לפחות לדעתי, עדיין לא בשל.

לפחות דבר אחד צריך לדאוג שיהיה דביק בכל תתי הפורומים ומסתנכרן מאחד לשני - ת'רדים של מפגשים - אחרת, אתה תגיע למפגש סטריאו וכל מה שאתה תמצא שם זה איזה פולני הזוי עם אהיל על הראש...

לגבי הCARPC של שרון (אופטיסאב) - הבמה שלכם, ימשיך כבודו.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

עניין של העדפה, אתה יכול להתנסות בשניהם בחינם ולהחליט מה בא לך.

ה CF היא פתרון מלא. מאוד חלק אבל כמעט ואין פיתוחים חדשים והסקינים מאוד מוגבלים.

ה RR היא כמעט "קוד פתוח" מקבלת עדכונים ופיצ'רים חדשים כל יומיים בערך..

אתה דואג ממשהו מאוד שולי, יש לך את הידע הנדרש לקנפג את העסק כמו שצריך ? ASIO, VAC, MULCH ? מאוד מורכב להגיע לסטאפ עובד חלק עם החומרה שבחרת.

...CASKA for life

פורסם

אני רק יכול לאמר את הדברים הבאים אחרי שהתנסיתי עם האודיגי 2 ZS והKXP

בהתחלה זה היה נראה לי כמו באלאגן שלם ולא הבנתי מה קורה שם ומה רוצים ממני - אבל אחרי קצת קריאה של הHELP של הKXP רוב הדברים כבר הרבה יותר ברורים.

אתה יוצר לך מקור שמע מושך ממנו חוטים לפילטרים (קרוסים, אקולייזרים, דיליי ובערך כל מה שבא לך) ואחרי שאתה עובר שרשרת של פילטרים לכל רכיב אתה מקשר אותם ליציאות הפיזיות של הכרטיס.

אכלתי שם כאפות משועלים אחוזי נוצות בכל מה שקשור לאיפה מססתרים להם שני הערוצים שמשלימים את המערכת ל4WAY אבל עם חברי פורום כמו גורל, אופיר, חגי - אתה לא יכול ליפול!!!

מהר מאוד (עניין של יום) הבנתי מה קורה שם ובוקר למחורת הכל עובד פיקס.

מה שאני יכול לאמר זה שלקחתי מערכת ישנה של ימאהה - הפכתי אותה למגבר של הוופרים, לקחתי שני זוגות של רמקולים בסיסיים למחשב - זוג אחד תפקד בטור הטוויטרים, זוג שני בתור מידים

ואתה לא מבין איזה יופי שמעו :shock:

אתה גם לא מבין לאיזה עוצמות הצלחתי להגיע בלי עיוותים - מרמקולים של 50 שקלים למחשב... :shock::shock::shock:

בקיצור יש דרך פשוטה וטובה לעשות את הפרוייקט הזה בלי הרבה בלאגן.

הכרטיס של הASUS שאתה קנית - אני בטוח שהוא יותר איכותי ויותר מתקדם - אבל אם זו כזו תיסבוכת אולי כדאי לך לשקול את הפתרון של שימוש בסאונד בלסטר כי באמת, אני חושב שמדובר כאן בהבדלי איכות שהם לא שמיעים ממש לאוזניים שלנו.

הקשבה למערכת ברכב של גורל לדעתי תועיל לך בהחלטה שכזו.

אבל אתגרים זה דבר טוב ומה שנימי כבר עשה, גם צביקה כבר עושה ומיישם אז אני לא מאמין שיתנו לך ליפול.

יש כאן חברה טובים.

Pioneer TS-X150

פורסם

לצערי אף אחד לא ערך השוואה רצינית בין האסוס לאודיג'י לכן אין אפשרות להעריך מה ההבדלים

אני מסכים שהפתרון של AUDIGY הרבה יותר מוכלל, והרבה יותר נוח ופשוט לשימוש

אבל בקשר להבדלים, ELI_I טוען שהוא שמע הבדלים בין יציאה אופטית שעל הלןוח לכרטיס

והוא עובד ב-פאסטרו

ככה שלפעמים אנשים שומעים דברים, שהמדע יודע בוודאות שלא קיימים, אותו דבר האסוס,

יש לא מעט אנשים שרוצים את האסוס כי פסיכולוגית לא הגיוני להם להחליף HU ב3 אלף שקל + פרוססור של 4 אלף שקל

בכרטיס קול של 50 דולר

בקשר למה שנימי מיישם וצביקה מיישם

אצל צביקה גם היום העסק הזה לא עובד חלק, ויש לא מעט בעיות שכרגע אין להן פתרון

בעיות שבKX לא צצות מראש

פורסם

הבעיה שאני גם לא רץ ושש ונלהב להחליף את הביט 1 באודיגי היא שהקרוסים בKXP מאוד מוגבלים

אני יודע שאפשר לעבוד דרך הASIO אבל הממשק - עד כמה שהוא מאוד ברור לי היום, עדיין לא מגיע לרמת הידידותיות והנוחות שאני מקבל משימוש בביט1

אבל ללא צל של ספק זה נשמע מעולה דרך האודיגי אפילו על רמקולים שעולים 50 שקלים :-D

ואם ברכב הפרטי אני אוכל יום אחד להחליף את הHU מקדימה לCARPC גם כן, לאודיגי ZS2 יש כבר תפקיד ראשי ושמור בשביל זה...

Pioneer TS-X150

פורסם

היי,

לטעמי האישי, הפיתרון הסופי כאן יהיו הכרטיסים האולפניים. הם טובים יותר מבחינת DSP וצריכת מעבד, הדרייברים שלהם תוכננו להיות BULLETPROOF ובכרטיס המאסטרינג, האיכות עולה על כל מה שהוזכר כאן כרגע.

לגבי האסוס, הבעייתיות בו היא שיש יותר משתנים ופחות אוטומציה, ואני אסביר:

ה KX נותן אפשרות לעשות REROUTE פנימי לסיגנל, משמע, לייצר ערוץ דמה שאליו מושמע הסיגנל היישר מהנגן ומשם הסיגנל עובר לא מעט חיתוכים, פילטרים ואקלוציה בדרך ליציאות האנלוגיות. למען בהירות הנושא, אומר שזה לא של KX יש פיתרון קסם ויש לו ערוץ פיזי נוסף, אלא, מדובר בפיתרון תוכנה מעולה כשלעצמו.

עם האסוס ולמעשה כל הכרטיסים שאין להם REROUTE פנימי בדרייבר, אנו נאלצים להעביר את הסיגנל משוכה נוספת בשם VAC שהיא בעצם תוכנה עצמאית ש"מייצרת" ערוץ דמה ב ASIO, ממש כמו ב KX. העניין הוא שמאחר ואין קורלציה מובנית בין הדרייברים המקוריים וה VAC, נוצר סרבול מסויים שמתבטא בצורך לכוון את הדיליי בסיגנל כדי שלא לשמוע מעין פצפוצים בסאונד (כן, כן - פ-צ-פ-ו-צ-י-ם).

אצלי למשל, התופעה נעלמה לגמרי, אולם אני בטוח שבעת שאשנה את הסטאפ ואעבור לסט 3WAY מקדימה איאלץ לכוון את הדיליי בשנית. לא סיפור מבחינתי, גם ככה אאלץ לכוון את הכל מחדש.

דבר נוסף, בימים אלו יש התפתחויות חדשות נוספות בנושא שכביכול יחליפו את ה VAC ויטמיעו אפליקציה דומה בתוך דרייבר ה ASIO4ALL.

ולסיום אעדכן בחידושים:

המארז החדש הגיע והוא מדהים !!, בקרוב תירכש חומרה חדשה ו"קצת" מפתיעה למחשב חדש ברכב.

...CASKA for life

פורסם

אני חייב לאמר שמהרגע שהתחלתי להתעסק עם PC בתור פרוססור ולבנות CARPC בשביל הפרוססור - זה כאילו שהתחביב הזה התחיל אצלי מחדש.

איזה סיוט! :-D

Pioneer TS-X150

פורסם

טוב אז ככה,

קראתי את מה שכתבתם

היתה לי התנסות רק עם ASIO ו CONSOLE והורדתי 3BAND VSTS

ככה שאני מסוגל לחתוך בדיוק כל ערוץ ומה שהוא צריך לקבל

לא היו לי בעיות של דילליי ששמעתי בסטאפ הבייתי

אין לי התנסות עם KX ועם כרטייסי קול של קריאטיב

אשמח לקבל הסבר על ה ADDED VALUE שהם נותנים בהשוואה ל ASIO4ALL

תודה

פורסם

הadded value הוא שימוש בדרייברים של הכרטיס ( אמנם לא המקוריים אבל עדיין דרייברים )

ולא פתרון workaround חיצוני כדי לעבוד עם asio

יש עוד הרבה כרטיסים עם internal routing ובגלל זה אישית אני לא מתחבר לאסוס..

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5949 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...