Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5951 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לצערי אף אחד לא ערך השוואה רצינית בין האסוס לאודיג'י לכן אין אפשרות להעריך מה ההבדלים

אני מסכים שהפתרון של AUDIGY הרבה יותר מוכלל, והרבה יותר נוח ופשוט לשימוש

אבל בקשר להבדלים, ELI_I טוען שהוא שמע הבדלים בין יציאה אופטית שעל הלןוח לכרטיס

והוא עובד ב-פאסטרו

ככה שלפעמים אנשים שומעים דברים, שהמדע יודע בוודאות שלא קיימים, אותו דבר האסוס,

יש לא מעט אנשים שרוצים את האסוס כי פסיכולוגית לא הגיוני להם להחליף HU ב3 אלף שקל + פרוססור של 4 אלף שקל

בכרטיס קול של 50 דולר

בקשר למה שנימי מיישם וצביקה מיישם

אצל צביקה גם היום העסק הזה לא עובד חלק, ויש לא מעט בעיות שכרגע אין להן פתרון

בעיות שבKX לא צצות מראש

כרגע מבחינת סאונד, למרות הראשוניות ושימוש בVST של קרוס בלבד, הדבר היחיד ש"לא עובד חלק" זה שלפעמים בGPS, תוך שמיעת מוסיקה במקביל, הקול של הGPS נהיה מוזר, אך לא משפיע במאום על המוסיקה. אם רק שומעים מוסיקה בלי GPS, אין דבר לא חלק בסאונד. רק הקול של קובי מהGPS אם וכאשר הוא דולק. אני מניח שזה ענין של הגדרות וקינפוג אולי של כניסות/יציאות/ערוצים שאפשר בקלות לפתור.

ד"א, אם לאחר תקופה מסויימת אראה שה"עסק לא עובד חלק", תמיד אוכל לזרוק את המחשב ולהחזיר לעצמי HU+מעבד. זה לא נישואין קתוליים, יותר בקטע של מולטי-גאדג'ט שפינטזתי עליו ורציתי שיהיה, וממילא כשמגשימים פנטזיה כבר יוצא העוקץ ממנה..:wink:

כי למרות הרצון הטוב והכיף וההנאה שבהתעסקות בענין ובתחביב, בסופו של דבר אנחנו רוצים לשבת ברכב ולשמוע מוסיקה טובה באיכות מצוינת ושהעסק יעבוד לנו חלק..

פורסם

צביקה אני ממש מבין את דבריך. כתבתי כבר בעבר שאני מרגיש שאני יותר מתעסק בחומרה מאשר במוסיקה. עם זאת, היום כבר למדתי להנות מה CARPC עם המגבלות הזמניות שלו ולהתעסק ולעדכן אותו מדי חודש-חודשיים. טוב לי.

איך ההתרשמות הראשונית שלך ? אם נעזוב לרגע את הפונקציונאליות ואת היתרונות של ה CARPC, מבחינת סאונד נטו, האם לדעתך הוא משתווה ל H701 ?

...CASKA for life

פורסם

צביקה ההתעסקות היא תקופה קצרה

אני בעבר הגעתי למצב ששנה וחצי לא נגעתי במחשב, הוא עבד ממש כמו HU הכל פיקס

עכשיו תקופה התעסקתי ואני כמעט סיימתי

לדעתי זה חלק מהכיף של התחביב, לפחות בשבילי

יש כאלו שמשדרגים מגברים, יש כאלו שמשדרגים רכיבים,

אני משדרג DLLים :)

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

טוב אז קודם כל אני רוצה להגיד תודה לכל חברי הפורום שעזרו לי בלא מעט בעיות שצצו בדרך ! סוף סוף יש אור בקצה המנהרה

לסבוף, קניתי AUDIGY 2 ZS ! האיכות מעולה, (בבית) כרגע אני קצת מתלבט בין RR ל CF

בנתיים הכל עובד חלק בקרוב אעלה קצת תמונות. בתקווה ששבוע הבא הכל כבר יורכב באוטו!

פורסם

הפתרון הוא :

1.דונגל איכותי

2.מיקרופון איכותי

3.ביטול רעשים והד עם משהו כמו הממשק של andrea שמממש half-duplex או הכרטיס של phoenix soho שמממש full-duplex

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5951 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...