Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תדר תהודה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6020 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אדי:

רגע, עכשיו נהיה לי סלט.

איזה אלמנטים של של מורל מותקנים אצלך?

מה שיש בקורולה (שהייתי בה, עם הקיקים) זה הHAT+ZED או משהו אחר?

איזה מערכת יש ברכב השני?

---

בגדול, אם, ואני מדגיש אם, אעבור בעתיד ל3WAY אני חושב להגביר אקטיבית את המידבס. להוריד את נקודת החיתוך של ערוצי הHIGH ל300-500 הרץ בHU. לחבר ליציאת המגבר את הקרוס MX22.2 (שחותך ב1800, בקירוב למה שעשיתי אתמול עם עידן) ולהזין את המיד על יציאת הוופר שלו (ואת הטויטר על יציאת הטויטר כמובן)...

עושה הגיון?

שגיא:

יקר לי עכשיו בניית קורות. אני יכול בינתיים סתם לזרוק את המיד איפשהו על הדשבורד ללא תיבה, אבל זה גם לא בטוח נשמע טוב וגם נראה רע.

פורסם

עידו... :-D

יש לי שני רכבים - שניהם טויוטה קורולה

האחת שנת 2007 וזו האחת שהמערכת שלה בחתימה שלי.

השניה שנת 96 פרטית שלי שלי שלי עם המערכת המקורית שלי

HU - אלפיין 9853

אקולייזר EQ5 של אודיובנק

קרוס 4WAY של אודיוקונטרול 4XS

סט קדמי - וופרים אילייט 6, מידים CDM54, טוויטרים CR101 אבל אתה יכול לקרוא להם מוראל סופרימו (ולא הפיקולו...אל הדבר האמיתי).

סאב וופר - אינפיניטי קאפא בתיבה 28 ליטר אטומה מקורית של היצרן

מונובלוק JBL CS300.1

בעבר ההגברה היתה של קיקר ZX וסוני XM עכשיו ההגברה שונמכה לJBL GTQ200 ולאינפיניטי קאפא 52A ולאמר את האמת - מחזיקים את הסט הקדמי בכבוד רב!

זו מערכת פנטסטית רק שהרכב הפרטי כבר לא ממש עומד בזה - יש כל מיני חלקים בתקרה שכבר מתחילים לזמזם ואני חייב להוריד את הרמקולים מהקורות כי הרכב פשוט חונה לו תחת כיפת השמיים רוב הזמן וזה יותר מידי מזמין.

אז אני מוכר את רוב הרכיבים ומנוון את המערכת לסט שני חלקים שהוא בכלל לא הולך להיות פראייר...

אפרופו - האילייט אצלי בתיבות...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

נשמע נהדר. תבוא איתה למפגש הבא, יהיה נחמד, תעשה לה השמעת פרידה, וגם אני אשמח לשמוע את המידים האלה.

שלח לי ה"פ לגבי הרלוונטיות של הCDM54 ומה שתדרוש.

ולא התייחסת לעניין הקרוס ל3WAY שהעלתי.....

פורסם

אני לא יודע אם אני אספיק לעשות לה השמעת פרידה - המערכת ברכב ליסינג כוונה סוף סוף ואני יותר הייתי רוצה להשמיע את המערכת הזאת.

מהמערכת של המוראל אני אפרד בעצמי

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

חוסר יחס שיטתי ומומחיות ביצירת רגשות אשמה על זה בנוסף לכך :-D

אני פולני :-P

Pioneer TS-X150

פורסם

טוב, תראה מה עשית.

אני פותח בגללך, ורק בגללך, אתה אשם, באשמתך (גם אני פולני) ת'רד חדש.

אם ניר יכעס - אז אני מפנה אותו אליך.

:lol:

פורסם

אין בעיה - אני רגיל שניר כועס עליי :-D

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...