Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה לגביי קסנון למאזדה 3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5988 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכשתי לפני שבוע מאזדה3 ,

עכשיו השאלה שלי היא ככה,אם אני צריך איזה ישור או משהו כזה בשביל להרכיב קסנון,

האם זה עובר טסט?..

הרובר היפיפיה שלי מתגעגע אליך!!!!!!!

Mazda 3 1.6 105 hp zoom...zoom

פורסם

הקסנון בא במקור רק ב SPIRIT קשה לי להאמין שתאשר את זה

אין כזה דבר גנוב , יש כזה דבר נפל בטעות מהמשאית לידיים הלא נכונות ! D:
פורסם

גם בספירייט הוא לא בא .

מה שאתה רואה בכבישם הוא שילוב

(ערסים אוהבים ספירייט + ערסים אוהבים קסנון = ספרייט עם קסנון)

רק ה6 פרימיום מגיעה לארץ עם קסנון.

אגב יש חוק שאמור שרכב שמיובא לארץ עם קסנון מקורי חייב במתזיים לפנסים (אין בארץ מאזדה 3 עם מתזים לפנסים) .

פולקסווגן-כי חיים רק פעם אחת !

פורסם

ממתי החוק הזה קיים? אני שואל כי ראיתי לא מזמן לנסר החדשה 'לימיטד', ולא היה לה מתזים בפנסים וכן היה לה קסנון. לא יודע אם ההתקנה מקומית או ככה הרכב מגיע, אבל לא היה לרכב מתזים בפנסים. מה שכן, עכשיו כשאתה אומר את זה שמתי לב שכל הרכבים שראיתי עם קסנון(גם שלי) יש להם מתזים בפנסים.

פורסם

אין צורך שכל חבר פורום יספר אם יש לו מתזים או אין לו מתזים.

הנושא נדון בהרחבה מספר פעמים בעבר, ואת החוק במדינת ישראל לצערנו אין לנו אפשרות לשנות.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5988 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...