Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

TOYOTA SEQUOIA- מפלצת חדשה בחיפה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5982 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
Citroën Visa - אם כבר, תרבות הרכב מהעבודה הגיעה מאנגליה ולא מארה"ב. בארה"ב נפוץ הרבה יותר הליסינג המימוני.

זה פשוט לא נכון.

רכב משפחתי מהעבודה הוא רעיון אמריקאי לחלוטין, כנ"ל הגישה הקפיטליסטית הזאת של להחליף רכב כל 28 דקות.

PEUGEOT 205 XR 1992

חבר במועדון רנו 4 הישראלי

• תגובות 123
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
זה פשוט לא נכון.

רכב משפחתי מהעבודה הוא רעיון אמריקאי לחלוטין, כנ"ל הגישה הקפיטליסטית הזאת של להחליף רכב כל 28 דקות.

אתה מוזמן להצטרף לתא הקומוניסטי הקרוב ולהתחיל לשרוף רכבים של חזירים קפיטליסטים.

פורסם

Citroën Visa - מעבר לעובדה שאני לא יודע מאיפה המידע שלך באשר לרכבי חברה וליסינג, הרי שבאם אינך קפיטליסט ואין ברצונך להחליף מכוניות באופן כה תדיר אתה מוזמן לקובה לנהוג על מכוניות אמריקאיות משנות ה-50 מוסבות לדלק מיוחד בשם "אנא אערף מה זה".

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
כולכם פה מתלוננים שהמשאית הזו מטרידה את המשתמשים בכביש בשל גודלה, ובשל כך שאנשים משתמשים בגודלה בשביל לעלות על מדרכות.

ומה עם הקטנועים שחותכים אותנו בכביש אפילו שהם קטנים בכמה מטרים מהג'יפ ענק הזה? ומה עם הקטנועים שמטיילים לנו על המדרכה בשביל לחסוך רמזור?

אין קשר בין הגודל לבין ההפרעה לתאונה, גם אופניים בידיים הלא נכונות יכולות להוות מטרד לתנועה.

לנו הישראלים זה נראה קצת הזוי להשתמש ברכב כזה כרכב יומיומי משפחתי וכל אחד מאיתנו היה כנראה בוחר למשפחה שלנו מאזדה 6 או מאזדה 3 או קורולה, לי נראה שכל המתלוננים לגבי הזיהום והתפיסת מקום שהג'יפ הזה תופס פשוט מקנאים בתרבות המוטורית שיש לאמריקאים לעומת התרבות ליסינג ששולטת לנו בארץ.

הכל שאלה של תרבות ולמרות שאני אישית לא אוהב את הג'יפ הזה בכלל וחושב שבכסף הזה אפשר לקנות משהו יותר טוב עדיין הייתי מעדיף לראות פה ושם איזה ג'יפ או איזה רכב ספורט נדיר מאשר להיתקע ברמזור עם כל המאזדות שחוזרות הביתה.

ורק בגלל הכבישים הלקויים פה בארצנו שגורמים בלאי מואץ למערכות שונות ברכב (במפרים בגובה של הר, כבישים מלאי בורות והצפות למינהן) הייתי מעדיף ג'יפ מאשר סטיישן נמוכה שכל בור מורגש כמו סלע בגב.

אנא האר את עיני בנצורות התרבות המוטורית שבאמריקה, שכן עד להודעתך סברתי שאין שום דבר מיוחד, ודאי לא מעורר קנאה שם.

פורסם
זה פשוט לא נכון.

BS.

ברוב החברות בארה"ב אתה צריך להיות בעל תפקיד בכיר בהנהלת החברה (ושם לא כל מוכר בדוכן הוא "מנהל מכירות").

ה"ליסינג" שיש בארהב שונה לחלוטין מהארץ;

דבר ראשון - זה ליסינג מימוני ולא תפעולי. משמע אתה שם סכום ראשוני, אח"כ משלם כל חודש סכום מסויים ובסוף התקופה מחליט אם אתה רוצה לקנות את הרכב או להחזיר אותו ולקחת רכב חדש בלי התשלום הראשוני.

בנוסף, הליסינג המימוני לא כולל ביטוח, טיפולים וכו'.

דבר שני - הליסינג הזה נעשה בצורה עצמאית. לא דרך העבודה.

כל אחד בוחר איזה אוטו שהוא רוצה - ומשלם בהתאם. בד"כ הליסינג הזה מופעל ע"י הדילר/יצרן עצמו - ולא ע"י חברה חיצונית.

דבר שלישי - הדלק ב95 אחוז מהמקרים (כולל מקרים בהם אתה מקבל רכב מהעבודה), הוא על חשבון העובד. לא על חשבון החברה.

במקרה הטוב (אם אתה מקבל רכב מהעבודה + אתה בדרגה מסויימת) תקבל תקציב חודשי מסויים לדלק.

במקרה הפחות טוב תקבל משהו דומה ל"הוצאות נסיעה" שיש בארץ.

במקרה היותר סביר וסטנדרטי - עלויות ההגעה שלך לעבודה כלולות במשכורת שאתה מקבל. תסתדר לבד.

כמובן שיש הבדלים בין מדינות שונות בתוך ארה"ב (נגיד בתוך מנהטן צריך להיות בכיר מאוד, בחברה גדולה מאוד, כדי שבאמת תגיע עם רכב לעבודה) - אבל האמור להעיל זה המצב הנפוץ בארץ האפשרויות הבלתי מוגבלות.

היקף הליסינג העצום בארץ, ביחס לכל מדינה בעולם, נובע מהעובדה שבסוף שנות ה90 היה מדובר בפיקציה חשבונאית שנתנה הטבה גדולה לעובדים.

כיום שווי ההטבה קטן וקטן ולפעמים אף לא משתלם בעליל. רק שרוב האנשים לא טורחים אפילו לבדוק את זה, וכל עניין הליסינג יותר מידי "מושרש" בחברה, ככה שכל אחד רוצה ליסינג מהעבודה (גם אם בחישוב הכולל יותר זול לקנות רכב באופן עצמאי).

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

אף אחד פה לא ראה נמלטים?

הרכב הזה מככב שם(בעונה אחרונה) בצבע שחור.. אוטו מדהים מפלצת של ממש

פורסם
מבחוץ אמנם הרכב ניראה בסדר, אבל מבפנים הוא ניראה זוועה. הייתי מצפה מעיצוב קצת בכיוון של לקסוס וכו' ובמקום זה יש עיצוב פשוט וניראה שהחומרים זולים גם כן. כמו שאופייני לרכב אמריקאי. חבל.

למי שעוד לא יודע זה והלקסוס LX זה אותו הרכב...

קודם משפרים את הנהג, אחרי זה את הרכב.

צמיגים רחבים = נהג גרוע.

אין על "לסד" (לא, לא הסם. התמסורת).

פורסם
כל שנותר הוא לשאת תפילה לבורא עולם שלא תמצא בסמוך למפלצת הזאת כשנתקעת לה דוושת הגז.

אולי הדבר היחיד בתר'ד הזה שהעלה חיוך על הפנים שלי

חזק רועי.

ולעניינינו- לאחר קריאה סבלנית במיוחד של כל 8 העמודים בהם אתם מטיחים אחד בשני הצטדקויות שונות, אני לא מתכוון לנקוט דעה אישית לגבי הנושא אלא רק לבוא ולנסות להעיר עיניים.

לגבי הגודל של הג'יפ - הוא אינו כזה גדול כמו שהוא נשמע, נכון הוא נשמע מפלצתי והתמונה בתחילת התר'ד מעצימה את התחושה, אך הנה התמונה האחרונה מוכיחה שהוא אינו גבוה יותר מכל ג'יפ אותו אנו רגילים לראות בכבישי הארץ. יתפוס 2 מקומות בחניון? הרי עד לא מזמן היה ת'רד שלם בנושא של איך ואיפה אתם חונים בחניון המסחרי. ותאמינו לי שההצטדקות שהעלתם - "אני מחפש חניה רחוקה מכולם וחונה על 2 חניות" - לא עוזרת כשהחניון בתפוסה מלאה!.

יתפוס 2 נתיבים? נו באמת, הוא לא כזה גדול ואינו שונה בהרבה מהאמר. שגם עליו נאמר מגושם והנה הוא נבלע יפה בין כבישי ארצנו.

מסוכן בנהיגה ובסביבה - פרט אולי באמת לדוושת הגז, איני רואה כל סיבה אחרת להתבטאות המגוחכת הזו, הרי כל נהג בראש ובראשונה דואג למשפחתו, ייתכן וההתבטאות שלי כרגע הולכת להיות קיצונית, אך אני מעדיף את הבטיחות של טוארג מאשר את הבטיחות של הפונטו והמבין יבין. (אבקש סליחה מהמשפחה, ז"ל)

אז מותר להיות קצת א-סוציאלי ולדאוג לעצמי.

נקודה נוספת ואחרונה - למי שיש כסף מותר לקנות - הרכב לא עולה כל כך הרבה, תעשו חשבון מ50K דולר, בייבוא אישי לישראל כולל גזירת קופון יפה של הסוכן המייבא הרכב יכול להגיע ל350K - 400K בלחץ, עדיין יותר זול מכל ג'יפ אסטרונומי אחר שיושב על כבישי ארצנו, וגם אם הוא שותה 1 ל 4 , אני לא רואה אתכם מתרעמים על כל חברי הפורום בעלי הCJים שנמצאים בינינו.

חבר'ה בואו נתפוס קצת פרופורציות, זהו בסך הכל ג'יפ, לא צריך להגזים, חלקכם יאמרו יפה, חלקכם מכוער, בסופו של דבר נרצה לא נרצה אנו נראה אותו על כבישי ארצנו אז בואו נקבל אותו בברכה. לפחות הוא לא מכוער כמו האינפינטי.

נק' אחרונה - אני כבר מחכה לראותו בהמונים בכבישי ראשון לציון הלא היא בירת הלנד קרוזרים בישראל.

Confidence In Motion

פורסם

פספסת טיפה את הנקודה.

הדיון הוא לא האם זהו רכב טוב או לא.

הוא רכב שמיועד לשימוש מסוים בארצות הברית, ואותו הוא עושה די טוב.

הבעיה היא כשהוא מגיע לישראל. כאן אנחנו לא רגילים לרכבים כאלו ובשבילי מישהו שקונה משהו כזה זה רק בשביל פוזה והוא די סוציומט.

הבעיה לא ברכב אלא בנהג.

פורסם
פספסת טיפה את הנקודה.

הדיון הוא לא האם זהו רכב טוב או לא.

הוא רכב שמיועד לשימוש מסוים בארצות הברית, ואותו הוא עושה די טוב.

הבעיה היא כשהוא מגיע לישראל. כאן אנחנו לא רגילים לרכבים כאלו ובשבילי מישהו שקונה משהו כזה זה רק בשביל פוזה והוא די סוציומט.

הבעיה לא ברכב אלא בנהג.

למה לעזאזל איכפת לכם במה אנשים בוחרים לנהוג, או על מה הם מוציאים את כספם?

הבעיה בארץ שכל דבר שמישהו אחר עושה מגיע בסופו של דבר לביקורת של אחרים, אולי במקום להסתכל על אחרים שכל אחד יסתכל על עצמו. ככה המדינה הזו כבר תצעד צעד אחד קדימה.

מה זה חשוב אם מחר אני אקנה לי טנק לנסוע עליו או איזה פיאט אונו. כל אחד שיעשה ויקנה מה שבז**ן שלו וזהו.

נמאס כבר מהביקורתיות המחור*** הזו.

• תוכן חדש...