Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

TOYOTA SEQUOIA- מפלצת חדשה בחיפה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5981 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אם אני מבין? עכשיו אתה סתם פלצן. אני מנסה לנהל ויכוח מתורבת בטעם טוב.

כל אחד מחפש תכונות שונות ברכב. אתה מחפש ביצועים וזה לגיטימי לחלוטין. אנשים אחרים מחפשים נוחות, פינוק וכן גם פוזה. עניין של טעם. אתה יכול להגיד שזו רכישה מטופשת. הם מצד שני יכולים להגיד שהרכישה שלך מטופשת. בשביל מה קונים רכב עם ביצועים אם בסופו של דבר עומדים בפקק בת"א. הם לפחות נהנים מרכב ענק ומפנק. אתה עושה קלאץ' - ראשון חצי שעה בלי הפסקה כמו בחדר כושר על גלגלים.

בר, המצב בערים הגדולות בארצות הברית דומה למרכז צפיפות, בעיות חנייה, פקקים ועדיין אמריקאים רבים מעדיפים לרכוש מכוניות גדולות. עניין של טעם ותרבות. אין נכון לא נכון.

נקודת המוצא שלך היא שאתה עושה מה שטוב ומתאים לך וזה מצוין, כל זמן שאינך מפריע או מזיק בכך לאחרים. המשאיות הללו גורמות נזק סביבתי, תחבורתי, הן מסוכנות למשתמשים האחרים בדרך הרבה יותר ממכוניות "נמוכות" והעובדה שאמריקה מלאה בדברים האלה אינה אינדיקציה לכלום. אותה אמריקה מלאה גם בהמבורגרים וילדים שמנים.

• תגובות 123
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ברגע שתעלו להגה של אחת כזאת או אחת שדומה לה דעתכם תשתנה ואני אומר זאת מנהיגה על טויוטה טונדרה החדשה בגרסא הכי גדולה שלה.

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

נהג בהמה על פיאט פונטו יכול לתפוס שני מקומות חנייה במרכז מסחרי (וזה קורה המון), יכול לנסוע על שני נתיבים ויכול לסכן מכוניות אחרות. זה לא הרכב זה הנהג. למעט זיהום אוויר לא שמעתי כאן טיעון היגיון אחד נגד מכוניות גדולות שלא נובע מסוג של קנאה/רגשות נחיתות.

פורסם
מה אי אפשר לעשות עם הסוקויה שאפשר לעשות עם לנד-קרוזר רגיל?

גם את הלנד קרוזר ודומיו אני מתעב מאותה סיבה (אין לי בעיה עם אנשים שקונים את זה בשביל לנסוע בשטח במקומות שמותר, הבעיה היא שיש מעט מאוד כאלה).

yossi7,

קורולה ומאזדה3 עונות על רוב הצרכים של הישראלי המצוי הרבה יותר טוב מהבהמה הזאת. מצד שני, הן לא עולות 350 אלף שקל אז הן לא רלוונטיות. באותו מחיר אפשר לקנות משפחתיות גדולות או פאר מאוד מאובזרות ומפנקות.

emotion of motion

פורסם

אתמול ראיתי אחד ועמד לידו לנד קרוזר-V8, את האמת הV8 נראה יותר גדול ויותר יפה, פשוט את הסיקויה הזה לא רואים כמו שרואים לנד קרוזר אז לא מבינים מזה בהתחלה.

פורסם
נהג בהמה על פיאט פונטו יכול לתפוס שני מקומות חנייה במרכז מסחרי (וזה קורה המון), יכול לנסוע על שני נתיבים ויכול לסכן מכוניות אחרות. זה לא הרכב זה הנהג. למעט זיהום אוויר לא שמעתי כאן טיעון היגיון אחד נגד מכוניות גדולות שלא נובע מסוג של קנאה/רגשות נחיתות.

קשה לומר שמי שמתהדר בנוצות של ויכוח תרבותי המתנהל בטעם טוב, מצד אחד ומצמיד למי שאינו חושב כמוהו מניעים נפשיים שאינם ממין הענין, אינו סובל מפיצול אישיות, אם כי קל למדי. עכשיו זה נראה עניני, אני מקווה.

פורסם
נהג בהמה על פיאט פונטו יכול לתפוס שני מקומות חנייה במרכז מסחרי

נהג על סקוייה חייב לתפוס שני מקומות חניה אפילו אם הוא לא בהמה.

זה עניין של התדמית שהוא רוצה לתת.

לי יש בעיה עם נהג שכל מה שהוא רוצה זה פוזה של "לי יש יותר גדול ואני שם עליך עוד יותר גדול".

יש קורלציה די גבוהה בין הנהיגה על הרכבים הענקיים האלו וחוסר התחשבות טוטאלית במשתמשי כביש אחרים.

זה לא נותן שום דבר שרכב אחר יותר קטן לא נותן ורק מקומם אנשים אחרים.

אני גם יכול לקנות כזה דבר אבל מחליט שלא לעשות את זה כי מבחינתי ומבחינת רבים פה בפורום זה סמל לסוציומאטיות.

בן אדם לא יכול לחשוב רק על עצמו. הוא חייב לחשוב על משתמשים אחרים בכביש והאם הם רוצים להרגיש בטוחים או לא ליד משהו כזה גדול ודבילי.

פורסם

עוד דוגמא טובה לחוסר טעם אמריקאי , רכב אשר אין בו שום שימוש וצורך אמיתי, וכל כולו נועד לפוזה של מי יש יותר גדול.

תודה לאל שהגיע המשבר הכלכלי הגדול בארה"ב, אשר סוף סוף גורם לחיסול הבהמות המיותרות הללו אשר מכלות משאבי טבע נדירים, וגורמות לזיהום סביבתי גדול.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

אבא שלי נוהג על טרנספורטר רכב לא פחות קטן מסקויה והוא לא תופס שני מקומות חנייה. סטודנטית באוניברסיטה מגיעה על ג'יפ ענק (לא זוכר את הדגם) ולא תופסת שני מקומות חנייה (האמת עושה חנויות מאד יפות). אתם אוהבים לחפש חסרונות בנרות רק כי זה לא מסתדר עם התפיסה שלכם איך רכב צריך להראות.

פורסם
אבא שלי נוהג על טרנספורטר רכב לא פחות קטן מסקויה והוא לא תופס שני מקומות חנייה. .

לא נראה לי... :lol:

האורך של הסקויה הוא 5.20 מטרים

האורך של הטרנספורטר עד כמה שזכור לי הוא 4.60?

הרוחב של הסקויה הוא 2.03

האורך של הטרנספורטר הוא סביב ה1.90

PEUGEOT 205 XR 1992

חבר במועדון רנו 4 הישראלי

פורסם

דווקא בישוב שלנו חונה בקביעות סדרה 5 שתוספת יפה מאוד 3 מקומות חניה (מקביל למדרכה). למה? כנראה שהוא מעדיף דלתות נקיות כשהוא חוזר לרכב. אני משוכנע שגם חלק מבעלי הסקויות (וההאמרים, ושאר הבהמות) עושים זאת מטעמים דומים, או לפחות זה חלק מהסיבה.

Insane things comes from insanely people.

פורסם

זה לא נכון. אנשים אומרים פה את דעתם ואני בטוח שהרוב המוחלט של המגיבים פה(שהינם גם משתמשים די ותיקים בפורום) לא מקנאים אפילו קצת במי שיכול לרכוש לעצמו רכב כזה. כל הטיעונים שנאמרו כאן האמת לא מתקשרים כלל וכלל לקנאה.

ובקשר לחניה - מקום עבודתי הוא במתחם קניון הדומה בסיגנון צומת בילו. מקומות החניה שם לא יאפשרו לבהמה כזו להחנות בצורה שלא תפריע לאף אחד. או שהרכב יבלוט החוצה או שיתפוס חלק ממקום החניה של הרכב שמקדימה. אין מצב שהרכב יחנה בין גבולות החניה בצורה דומה לרכב פרטי אחר או לחלופין ג'יפ קטן יותר.

פורסם

לא רק שהדברים האלה חונים על מדרכות וחוסמים, כשהם חונים במקביל למדרכה הם פשוט משמידים את הרכבים שליד. בנוסף, יש רחובות בת"א שאי שאפשר לעבור בהם עם המשאיות האלה בלי להוריד כמה מראות. גם בנושא של בטיחות הולכי רגל, אין כמעט שום סיכוי לשרוד אם משהו כזה נכנס בך.

יש דברים שעדיף שישארו בארה"ב.

emotion of motion

פורסם
לא נראה לי... :lol:

האורך של הסקויה הוא 5.20 מטרים

האורך של הטרנספורטר עד כמה שזכור לי הוא 4.60?

הרוחב של הסקויה הוא 2.03

האורך של הטרנספורטר הוא סביב ה1.90

עשר ס"מ יותר. עכשיו זה נקרא לחפש בנרות.

• תוכן חדש...