Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

TOYOTA SEQUOIA- מפלצת חדשה בחיפה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5983 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 123
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מה ההתלהבות ? mommy wagon טיפוסי - רכב לאמהות להסעות לחוגים בארה"ב.

+1

If you have room for it, and the $ to pay for gas (not so expensive in the U.S.), then why not??

:-D

פורסם

הסקויה הוא דגם ותיק בשוק האמריקאי. למי שהתלונן על האינטיריה - אכן הרכב די מגעיל מבפנים מהסיבה הפשוטה שהוא לא מיועד להיות לנד-קרוזר גדול, אלא פול-סייז SUV שמתחרה ראש בראש מול התוצרת האמריקאית. איכות הפנים של הלנד-קרוזר היא גבוהה בכמה רמות מאשר של הסקויה.

הרכב גדול מאוד במציאות ומי שרוצה להבין עד כמה שיבדוק את המידות החיצוניות וישווה לקורולה. נתון התאוצה אגב, אם אני זוכר נכון, הוא באזור ה-6 שניות למאה (!!)

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם
עד היום הג'יפ הגדול ביותר שראיתי בארץ הוא הבית הנייד שמצורף למטה.

עכשיו תחשוב שהפעם הראשונה שאתה רואה אותו זה כשאתה עומד ברמזור אדום ליד לוס אנג'לס בתוך רכב קטנצ'יק - והמפלץ הזה מופיע לך במראה האחורית.. :shock::crazyeyes:shock:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

לנהוג בדבר כזה עם מנוע V8 ענק, זה בערך כמו להתיישב על קרנף בספארי ולחשמל אותו עם שוקר. לא פלא שקראו לרכב ע"ש עץ ענק.

פורסם

ראיתי רכב דומה בנתניה במרכז יכין, רכב שנראה טוב אבל לא הייתי קונה אותו בחיים.

יש איזה מישהו שרוצה לקחת אותי כ"בן חסות" ולהיות המאסטר שלי למכוניות וללמד אותי כל מה שהוא יודע?

פורסם
נקודות ברורות לגמרי,

ואני איתך.

אין שום הצדקה לרכב כזב ששותה 1 ל 4 ומבזבז לנו (בעלי הרכבים שבאמת שווים ביזבוז) דלק ומזהם לנו את הכדור ברמה מטורפת.

פשוט אמריקאי אידיוטי,

כמו רב הרכבים שהם מייצרים,

הדבר היחיד שארה"ב תרמה לספורט המוטורי הוא המאסל קרס והדראג רייסינג,

נאסקר הוא בכלל פתטי.

כי אני רוצה עוצמה, נוחות ופינוק. אני רוצה רכב שעושה עיסוי לישבן, מכין קפוצ'ינו, מפנק אותי כל הדרך למשרד ומפחיד כל דביל על הכביש. אני רוצה גיר אוטומט, מנוע מפלצתי וכן אני רוצה שכולם יראו שיש לי כסף. ולמה לא? כי יש לך רגשות נחיתות? כי אתה נוסע בפחית קטנה עם גיר ידני אני צריך לרחם עליך וגם כן לנסוע בפחית קטנה עם גיר ידני? מי שיכול להרשות לעצמו כזה רכב דלק זו הוצאה אחרונה שמעניינת אותו. בטח במדינה כמו ארצות הברית שעד לפני כמה שנים דלק עלה פחות ממים. וכן גם אני נוהג בפחית קטנה עם גיר ידני, אבל אני בהחלט מבין אנשים שרוצים כזה רכב ולא צריכים להתבייש בזה.

פורסם
כי אני רוצה עוצמה, נוחות ופינוק. אני רוצה רכב שעושה עיסוי לישבן, מכין קפוצ'ינו, מפנק אותי כל הדרך למשרד ומפחיד כל דביל על הכביש. אני רוצה גיר אוטומט, מנוע מפלצתי וכן אני רוצה שכולם יראו שיש לי כסף. ולמה לא? כי יש לך רגשות נחיתות? כי אתה נוסע בפחית קטנה עם גיר ידני אני צריך לרחם עליך וגם כן לנסוע בפחית קטנה עם גיר ידני? מי שיכול להרשות לעצמו כזה רכב דלק זו הוצאה אחרונה שמעניינת אותו. בטח במדינה כמו ארצות הברית שעד לפני כמה שנים דלק עלה פחות ממים. מצטער על העצבים פשוט מעצבנת אותי הגישה הזאת "אמריקאים אידיוטים, ישראלים אידיוטים, כולם אידיוטים ורק אירופאים חכמים". וכן גם אני נוהג בפחית קטנה עם גיר ידני, אבל אני בהחלט מבין אנשים שרוצים כזה רכב ולא צריכים להתבייש בזה. את תסביך הנחיתות תשמרו לפסיכולוג.

Agreed. There is nothing wrong with luxury when you can afford it. But there is something wrong with justifying the fact that it is unnecessary - when you can't afford it.

פורסם

Discover,

שומאכר הזכיר לי למה כל כך נבהלתי כשראיתי אותו בפעם הראשוני ברמזור מולי (למזלי),

הוא פשוט נראה כמו קארווילה.

מפחיד כמעט כמו מוביל טנקים שנוסע מאחורייך בירידות של כביש 1. :shock:

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

פורסם
הרבה סיבות:

כדי שיחשבו שאיש חשוב נוהג ברכב.

כדי להרגיש חזק על יד הליליפוטים שנוסעים על ידו בכביש.

כדי למשוך תשומת לב.

כדי שיפחדו ממנו ויחשבו שמישהו מהמשפחה של שלום דומרני ברכב.

כדי לפצות על רגשי נחיתות עזים.

כי בעל הרכב נולד עם כלי קטן ושום דבר לא עוזר לו להתגבר על כך.

שאני אמשיך או שהנקודות ברורות?

+1

יש שני סוגי אוכלוסיות בחיפה שבאמת יכולות להעריך את הרכב הזה... (ומסתבר שידיד של סיגל גם ;-) )

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

ראיתי כבר כמה כאלו,לבן,אפור שחור וכסוף.מסתבר שמדובר באחד מחביביהם של סוכנויות ליבוא אישי.

אין לנו על מי לסמוך,אלא על ABS,ESP ושאר צירופי האותיות באנגלית.

פורסם

בעעעעע

מכוער תופת. כאילו הרכיבו אותו מהרבה קורולות ביחד.

מה המטרה של יצור כזה רכב חוץ משופוני?

עוד פעם.

בעעעע.

• תוכן חדש...