Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

TOYOTA SEQUOIA- מפלצת חדשה בחיפה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5981 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
למי שעוד לא יודע זה והלקסוס LX זה אותו הרכב...

ממש לא נכון, הסקויה יותר קטן ומבוסס על הטונדרה (שזה טנדר פול סייז).

בעוד שהLX שותף פלטפורמה עם הלנד-קרוזר האמריקאי.

• תגובות 123
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
למה לעזאזל איכפת לכם במה אנשים בוחרים לנהוג, או על מה הם מוציאים את כספם?

הבעיה בארץ שכל דבר שמישהו אחר עושה מגיע בסופו של דבר לביקורת של אחרים, אולי במקום להסתכל על אחרים שכל אחד יסתכל על עצמו. ככה המדינה הזו כבר תצעד צעד אחד קדימה.

מה זה חשוב אם מחר אני אקנה לי טנק לנסוע עליו או איזה פיאט אונו. כל אחד שיעשה ויקנה מה שבז**ן שלו וזהו.

נמאס כבר מהביקורתיות המחור*** הזו.

אם תצעד אחורה, בשירשור הזה גופו, תגלה שחלקה של הביקורת נוגעת לשאלה אם העובדה שהאוטו הזה מועיל לך אינה באה על חשבונם של אחרים ובאמת שאין טעם לחזור על זה. באשר לכך שנמאס לך, ראה עצמך מבחינתי לפחות, חופשי להתנתק.

פורסם
אם תצעד אחורה, בשירשור הזה גופו, תגלה שחלקה של הביקורת נוגעת לשאלה אם העובדה שהאוטו הזה מועיל לך אינה באה על חשבונם של אחרים ובאמת שאין טעם לחזור על זה. באשר לכך שנמאס לך, ראה עצמך מבחינתי לפחות, חופשי להתנתק.

קראתי את הדיון, ואני עדיין לא מבין מאיפה הזכות שלך להגיד שמפריע לך שרכבים כאלו נוסעים על כבישי ארצנו?

אם כל אחד יתעסק בנהיגה שלו ויעשה את זה כמו שצריך, אולי הכל יהיה בסדר.

הבעיה בכבישים בארץ היא הרבה יותר חמורה מהג'יפ הנ"ל.

סער

פורסם
ממש לא נכון, הסקויה יותר קטן ומבוסס על הטונדרה (שזה טנדר פול סייז).

בעוד שהLX שותף פלטפורמה עם הלנד-קרוזר האמריקאי.

כן אתה צודק

הנסיעה שלהם זהה.

אז הייתי בטוח

לא יודע שונא את שניהם.

קודם משפרים את הנהג, אחרי זה את הרכב.

צמיגים רחבים = נהג גרוע.

אין על "לסד" (לא, לא הסם. התמסורת).

• תוכן חדש...