Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

TOYOTA SEQUOIA- מפלצת חדשה בחיפה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5982 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
עשר ס"מ יותר. עכשיו זה נקרא לחפש בנרות.

כתבת שהטרנספורטר לא פחות קטן. תהיה מודע למה שאתה כותב, קודם כל.

דבר שני, עשרה ס"מ בהחלט משנים במקרה של חניה, על מי אתה חושב שאתה עובד?

PEUGEOT 205 XR 1992

חבר במועדון רנו 4 הישראלי

• תגובות 123
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
כתבת שהטרנספורטר לא פחות קטן. תהיה מודע למה שאתה כותב, קודם כל.

דבר שני, עשרה ס"מ בהחלט משנים במקרה של חניה, על מי אתה חושב שאתה עובד?

תעשה עם האצבעות קירוב של 10 ס"מ ותחשוב חזק חזק כמה זה משפיע על חנייה.

פורסם

ג'יפ מדהים.

שכרנו אחת כזאת V8 בארצות הברית, נהגתי עליה בסביבות ה 1500 מייל

ואין לי דבר רע אחד להגיד על הרכב.

נוחות מטורפת, מנוע זמין שמספק המון כח.

צריכת דלק לכל המסע הייתה ממוצע של 1 ל 9

לא כל כך נורא , אם כי בארץ אני בטוח שלא אפשרי להגיע לצריכת דלק כזאת עם ה"מרחבים" שיש לנו.

אי אפשר להשוות אותו ל X5 , כי הם בשני קטגוריות שונות לחלוטין .

cimg2340.jpg

cimg1989l.jpg

Greddy Type S - טעם החיים 8)

פורסם

ניסית פעם להכנס לחניה עם הצ'בק קטנה במרכז ת"א? :|

PEUGEOT 205 XR 1992

חבר במועדון רנו 4 הישראלי

פורסם

עזבו אותכם שטויות, מי שקונה את הרכב הזה יכול לעמוד במחיר שלו ויכול לעמוד בהוצאות הדלק, ובטח ובטח שאוהב איך שהרכב נראה.

הרכב לא לטעמי, ואני בטוח שזה לא מעניין את בעל הרכב כי הוא נהנה ממנו. חבל על הדיון המיותר.

ומי שקונה רכב כזה לא מגיע לת"א ופתאום נזכר "וואי איזה ענק הרכב שלי" הוא לוקח את זה בחשבון לפני שהוא רוכש אחד כזה, ולא חסר פה בפורום אנשים עם מכוניות שתופסות רק שלושת רבעי חנייה והם מעדיפים לחנות על שתי חניות כי הם מפחדים משריטות.

פורסם

אני לא מבין מה הולך בדיון הזה. כמו שאומרים, על טעם ועל ריח אין להתווכח. התרבות המוטורית שונה ממדינה למדינה, ממחוז למחוז ומאדם לאדם, ואין כאן שום דבר לא נורמלי. יש אנשים שנהנים מ"מפלצות" כאלה - אז מה, זה לא לגיטימי? רק בגלל שלכבוש את נס הרים בשבת זה לא בראש סדר העדיפויות שלהם, והם מעדיפים תנוחת ישיבה גבוהה ומרווח נוסעים גדול? וכן, אולי הם נהנים מתחושת העליונות, אבל אני לא חושב שזה שונה במקרה של כל רכב ספורטיבי מוחצן, אשר בו הפורום לא היה מטיח ביקורת. מגבילים לכם את שדה הראייה? מצויין, ככה תשמרו יותר מרחק.

זאת בהחלט לא כוס התה שלי, אבל כל עוד יש רבגוניות מסויימת בשוק הישראלי תודות ליבוא האישי - למה לא? כמה שיותר שהישראלים יחשפו לטעמים מוטוריים שונים שלא כוללים רכישה מרוכזת של קופסאות-1.6-אוטומטיות, ככה יותר טוב.

פורסם
גם את הלנד קרוזר ודומיו אני מתעב מאותה סיבה (אין לי בעיה עם אנשים שקונים את זה בשביל לנסוע בשטח במקומות שמותר, הבעיה היא שיש מעט מאוד כאלה).

yossi7,

קורולה ומאזדה3 עונות על רוב הצרכים של הישראלי המצוי הרבה יותר טוב מהבהמה הזאת. מצד שני, הן לא עולות 350 אלף שקל אז הן לא רלוונטיות. באותו מחיר אפשר לקנות משפחתיות גדולות או פאר מאוד מאובזרות ומפנקות.

ו? איפה הקשר? אתה טענת שהסקוייה מכערת לך את הנוף, ומפה איזכרתי את ריבוי הקורולות / מאזדות למינהן.

נכון, אפשר לקנות, גם ניתן לקנות במחיר הנ"ל 370Z, אז?

רוב רכבי השטח הנמכרים בישראל מגיעים למחיר הזה, גם הן לא רלוונטיות לשוק הישראלי?

אגב, אין ספק שמאזדה 3 / קורולה מתאימות לרוב האוכלוסייה הישראלית, אבל שוב - שאנחנו מדברים כמותית על הסקוייה אנחנו מדברים על אולי עשרות רכבים, לא מאות אלפים.

בכל מקרה, תתפלא, יש אנשים, ואני אחד מהם, שאוהבים את המראה של הסקוייה, ואני בטוח שיש משפחות שמעדיפות רכב גבוה, שרוצות גם אפשרות שטח, ויש להם יותר משלושה ילדים ורכב גדול רק תורם להם. ולומר לך את האמת? אני אישית במצב כזה לא הייתי חושב להתקרב לפאג'רו / לנד קרוזר רק כדי להרגיש קצת יותר מיוחד. 350 אלף ש"ח מצדיקים את ההרגשה הזו, אתה לא חושב?

חשבתי חזק חזק, יצא קצת חום.

בחייאת ראבאק, על מי אתה עובד? אתה באמת ובתמים חושב שהבדל של 5 ס"מ לכל צד משפיע כ"כ?

זה אולי ישפיע רק במצב של הייתי אמור להכנס אליו מלכתכילה. ;-)

פורסם

מה שאני חושב זה שצריך להתחשב גם בשאר משתמשי הכביש ולרכבי שטח יש המון חסרונות בנושא הזה. אז נכון שיש כמה משפחות שמשתמשות ביכולת הזו, אבל הרוב קונים את זה בשביל הפוזה ובשביל לחנות על המדרכה. עם זה יש לי בעיה.

emotion of motion

פורסם

גם לאופניים, קטנועים, מכוניות ספורט, משאיות וכו' יש חסרונות כשזה מגיע להתחשבות במשתמשי הדרך, אז שנסע כולנו בטויוטה פריוס?

זה מזכיר לי את האמרה המוכרת "BMW שייכת לעבריינים", אני לא יודע מי קונה את הרכב הזה ולאיזה מטרה ולמען האמת לא אכפת לי. לכל אחד יש את הסיבות שלו ושיהנו איתם.

פורסם
לא נראה לי... :lol:

האורך של הסקויה הוא 5.20 מטרים

האורך של הטרנספורטר עד כמה שזכור לי הוא 4.60?

הרוחב של הסקויה הוא 2.03

האורך של הטרנספורטר הוא סביב ה1.90

עשר ס"מ יותר. עכשיו זה נקרא לחפש בנרות.

אתב מבין, לב, שההבדל הוא 60 ס"מ, נכון? כי זה כבר מאוד משפיע על כמה רכבים חונים לפניך או מאחוריך, בחניה צמודה למדרכה.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
בא לך לפרט איך לדעתך אופניים מפריעים למישהו בהשוואה למשאית לשימוש פרטי?

מפריעים, זה לא משנה באיזו מידה.

ובחייאת, 'משאית לשימוש פרטי'? הגודל של הסקוייה והריינג' ספורט הם אותם גדלים, ואני בטוח ב100% שאם הכותרת לשרשור הזה הייתה מדברת על הספורט, אף אחד לא היה מזכיר פה עד כמה הרכב מפריע לחנייה או קורא לו משאית, אלא רק היו מזילים פה ריר על המקלדת.

פורסם
גם לאופניים, קטנועים, מכוניות ספורט, משאיות וכו' יש חסרונות כשזה מגיע להתחשבות במשתמשי הדרך, אז שנסע כולנו בטויוטה פריוס?

זה מזכיר לי את האמרה המוכרת "BMW שייכת לעבריינים", אני לא יודע מי קונה את הרכב הזה ולאיזה מטרה ולמען האמת לא אכפת לי. לכל אחד יש את הסיבות שלו ושיהנו איתם.

כדאי להבין שיש הבדל לא קטן בין מידת ההפרעה והנזק לסביבה שגורמים הג'יפים המגודלים לבין שאר כלי הרכב שהבאת כאן. גם הב.מ.וו, "סובלת" אולי מסטיגמה, אבל היא אינה מזהמת, תופסת מקום, מסוכנת מבחינה בטיחותית, מגבילה באופן מסוכן ראות ונראות של כלי רכב אחרים ועוד כהנה וכהנה, כמו הג'יפים הללו. כלי הרכב היחידי בר ההשוואה הוא אכן משאית, אלא שמשאית היא הכרח בל יגונה ואילו הג'יפ רחוק מאוד מכך.

פורסם

מתנצל מראש בפני כל מי שארגיז כי זה הולך להיות טיפה פילוסופי - אני לא חושב שיש שום הצדקה לרכב כזה בשביל משפחה, ובכלל. כמו שאמר כאן מישהו זה אכן רכב סוציומאטי. אני לא חושב שבימים כאלה אפשר להתעלם מזיהום הסביבה ואגב, הקונספציה של הבטיחות ברכבים האלה לא תמיד נכונה, מכיוון שהם מאסיביים מאוד ולא סופגים אנרגיה, ובנויים על שלדת סולם, המצאה בת מאות שנים שאינה בטיחותית ולא תהיה בטיחותית. מה שכן הם בהחלט מועכים כל דבר אחר שזה נהדר למי שיושב בפנים.

אני מעיד על עצמי שאני תפרן אבל אם היה לי כסף הייתי מעדיף למשפחה איזו סטיישן (ויש יופי של סטיישנים ספורטיבים וחזקים מאוד) או במקרה קיצון גראנד וויאג'ר או MPV שיכול להושיב 7 אנשים בכיף ויש לו עוד איכשהו צריכה סבירה, נראה סביר ולא הרבה יותר רחב או ארוך מרכב משפחתי גדול אחר.

נהגתי מספר שנים בכמה דגמים של GMC ואנדורה ובכמה רכבים כבדים אחרים כולל SUV'ים - אלו רכבים לעבודה, נקודה. אלו רכבים לא יציבים, מסוכנים מאוד בתנאים קיצוניים של אבדן שליטה, חסרי שדה ראיה (במוקדם או במאוחר תגרום נזק למישהו תוך כדי נסיעה לאחור בחניה, גם עם מצלמות והתראות) שלא לדבר על תאונות. אני חושב שכל משפחת הקאדילק אסקלייד, לינקולן נאביגייטור, האמר והסקויה הם רכבי טימטום שפונים ליצר של גרנדיוזיות. למעט איבזורי הפנים והנוחות, הרכבים האלה מבוססים ברובם על טכנולוגיה מיושנת, שלדה מיושנת ומנועים מיושנים עם, במקרה הטוב, מערכת ניהול מנוע חדשה - הרכבים האלה משקפים בדיוק אבל בדיוק את הלך הרוח העכשווי: כלום לא חשוב, שיישרף העולם, רק אני והפינוק שלי ולכו לעזאזל כולכם. כמו שהעולם נראה ככה הרכבים האלה נראים, היצרנים מייצרים מה שהצרכנים רוצים. שימו לב טובטוב לפירסומות בטלוויזיה, למוצרי הצריכה והטיפוח. מילת המפתח היום היא EXCESS, הגזמה, נוכחות דורסנית ומעל לכל אפאטיות מוחלטת לכל יצור חי אחר. חושבים שגלשתי? לא גלשתי. אני מוכן לקבל חלקית את הטענה שבמדינות רחבות ידיים וארוכות כבישים יש צידוק מסויים וגם פרקטיות מסויימת לרכב כזה.

אני בזמנים של היום לא מוכן לסוע יומית ברכב של רמת זיהום 16 ומעלה, שתופס חניה וחצי (התפשרתי אתכם), שוקל שני טון וחצי, לא משאיר שום סיכוי להולך רגל שיקפוץ לי לכביש, מפריע לשדה הראיה של נהגים אחרים, מפריע לאנשים להכנס לאוטו שלהם בקניון, מסיט נהגים מנתיבם בכביש ומפחיד נהגות חדשות. אני אישית ארגיש רע מאוד לסוע ברכב כזה. כשיהיה לי כסף וארצה להרגיש טוב עם האוטו שלי אקנה לי איזו סאלון אירופאית...

Bel Paese, Brutta Gente - mica sono pazzo, sono pazzi gli altri che accettano tutto! io almeno dico 'questo e' sano, questo e' malato, qui c'e' il bene, qui c'e' il male'... a voi tutto questo dolore sembra giusto. a me no. io mi devo difendere...

• תוכן חדש...