Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

TOYOTA SEQUOIA- מפלצת חדשה בחיפה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5982 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כי אני רוצה עוצמה, נוחות ופינוק. אני רוצה רכב שעושה עיסוי לישבן, מכין קפוצ'ינו, מפנק אותי כל הדרך למשרד ומפחיד כל דביל על הכביש. אני רוצה גיר אוטומט, מנוע מפלצתי וכן אני רוצה שכולם יראו שיש לי כסף. ולמה לא? כי יש לך רגשות נחיתות? כי אתה נוסע בפחית קטנה עם גיר ידני אני צריך לרחם עליך וגם כן לנסוע בפחית קטנה עם גיר ידני? מי שיכול להרשות לעצמו כזה רכב דלק זו הוצאה אחרונה שמעניינת אותו. בטח במדינה כמו ארצות הברית שעד לפני כמה שנים דלק עלה פחות ממים. וכן גם אני נוהג בפחית קטנה עם גיר ידני, אבל אני בהחלט מבין אנשים שרוצים כזה רכב ולא צריכים להתבייש בזה.

אבל אנחנו לא בארה"ב, ואין לנו את המרחבים שיש בארה"ב, ואין לנו את הכבישים שיש בארה"ב, ואין לנו את הראות הירוקות שיש בארה"ב.

גם ידי משגת כזה רכב, ובכ"ז בחרתי במשהו שקצת יותר מתחשב בזולת, הן מבחינת צריכת דלק, הן מבחינת חניה, הן מבחינת הנוסעים האחרים בכביש (אני לא תופס נתיב וחצי ולא מסתיר לכל האחרים את התנועה). אני מניח, שתגובת בעלי הרכב תהיה: "מה אכפת לי, לי אף אחד לא מפריע/מסתיר/יש לי כסף וכו'". זה קצת ההבדל בין מתעשרים חדשים ועשירים מאתמול (לפי שמזהה את הציטוט ;-) ואגב, אני לא זה ולא זה, פשוט עובד קשה), ובכל מקרה הייתי שמח אם אנשים כאלה באמת יהגרו למדינות אחרות, עם קצת יותר מרווח לאגו התפוח שלהם. הבעיה היא, שבסוף אנשים כאלה דווקא נשארים פה, ואנשים כמוני עוזבים (למי שרואה למשל, את "הדרך הביתה", אם אני זוכר נכון את שם הסדרה; לי, אגב, אין כוונה לעזוב). בסוף תהיה מדינה מלאת ג'יפים חסרי פרופורציה, ואנשים ששוטפים להם את הג'יפים.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תגובות 123
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
כי אני רוצה עוצמה, נוחות ופינוק. אני רוצה רכב שעושה עיסוי לישבן, מכין קפוצ'ינו, מפנק אותי כל הדרך למשרד ומפחיד כל דביל על הכביש. אני רוצה גיר אוטומט, מנוע מפלצתי וכן אני רוצה שכולם יראו שיש לי כסף. ולמה לא? כי יש לך רגשות נחיתות? כי אתה נוסע בפחית קטנה עם גיר ידני אני צריך לרחם עליך וגם כן לנסוע בפחית קטנה עם גיר ידני? מי שיכול להרשות לעצמו כזה רכב דלק זו הוצאה אחרונה שמעניינת אותו. בטח במדינה כמו ארצות הברית שעד לפני כמה שנים דלק עלה פחות ממים. וכן גם אני נוהג בפחית קטנה עם גיר ידני, אבל אני בהחלט מבין אנשים שרוצים כזה רכב ולא צריכים להתבייש בזה.

נו טוב, כדי לסגור את סיפור היכולת הכספית בוא ונסכם שהפחית שלי לא יותר זולה מהדבר המכוער הזה ובכל זאת בחרתי בפחית...

לעניין יכולת הרכב, מרכז כובד גבוה, משקל כבד - ויכולת שינוי כיוון לא הולכים טוב ביחד (אתה מבין את זה, נכון?).

לכן הרכב הזה מעיד להבנתי רק על טעם רע וחוסר הבנה במכוניות.

מנוע מפלצתי? אני בעד - אבל לא בגועל נפש כזה.

פורסם
אגב בארה"ב הוא עולה 39,000 דולר... :puzzled:

לא מדוייק, המחיר נע בין 39K$ לבין 51K$, תלוי במנוע ובאבזור.

לדעתי הוא מרשים (למרות שהוא לא הטעם שלי) ויוצא דופן בנוף המקומי.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
נו טוב, כדי לסגור את סיפור היכולת הכספית בוא ונסכם שהפחית שלי לא יותר זולה מהדבר המכוער הזה ובכל זאת בחרתי בפחית...

לעניין יכולת הרכב, מרכז כובד גבוה, משקל כבד - ויכולת שינוי כיוון לא הולכים טוב ביחד (אתה מבין את זה, נכון?).

לכן הרכב הזה מעיד להבנתי רק על טעם רע וחוסר הבנה במכוניות.

מנוע מפלצתי? אני בעד - אבל לא בגועל נפש כזה.

אם אני מבין? עכשיו אתה סתם פלצן. אני מנסה לנהל ויכוח מתורבת בטעם טוב.

כל אחד מחפש תכונות שונות ברכב. אתה מחפש ביצועים וזה לגיטימי לחלוטין. אנשים אחרים מחפשים נוחות, פינוק וכן גם פוזה. עניין של טעם. אתה יכול להגיד שזו רכישה מטופשת. הם מצד שני יכולים להגיד שהרכישה שלך מטופשת. בשביל מה קונים רכב עם ביצועים אם בסופו של דבר עומדים בפקק בת"א. הם לפחות נהנים מרכב ענק ומפנק. אתה עושה קלאץ' - ראשון חצי שעה בלי הפסקה כמו בחדר כושר על גלגלים.

בר, המצב בערים הגדולות בארצות הברית דומה למרכז צפיפות, בעיות חנייה, פקקים ועדיין אמריקאים רבים מעדיפים לרכוש מכוניות גדולות. עניין של טעם ותרבות. אין נכון לא נכון.

פורסם

@dorki,

כל מה שאתה אומר על הסוקויה, אתה יכול גם להגיד על הלנד-קרוזר V8 (כי אתה בעיקר מתייחסת לגודל), ולפי מה שהבנתי הוא אחר מרכבי השטח היותר טובים שיש היום בארץ. בעל אווירות ברמה אחרת.

אז חבל סתם לרדת על רכבים כי הם לא מתאימים לך.

פורסם

אני לא מבין את האנשים כאן שמעבירים ביקורת על אוטו אדם שקנה את הרכב. אתם מאשימים אותו במה? בזה שהוא רצה רכב גדול חזק וקצת יוצא דופן למשפחתו? :roll:

בקשר לשאר הדברים (כמו זולל דלק, ענק וכו') שרשמתם, תאשימו את היצרן שמייצר מכוניות כאלו, לא את הלקוחות.

בזה שהוא תופס 2 נתיבים, 2 מקומות חניה, מזהם יותר את האוויר, עולה על המדרכות ומכער לי את הנוף.

יש מספיק רכבי סלון גדולים וחזקים שמפריעים הרבה פחות.

צודק לחלוטין. בקלות אפשר להאשים כל אחד כאן שקנה או רוצה לקנות רכב ספורטיבי (אמיתי...) במחיר שניתן לקנות משפחתית\מנהלים מאובזרת שמזהם ואוכל לפחות פי 2 יותר דלק ממנה - כנראה לחלק ניכר מחברי הפורום זה נראה ביזבוז לא מוצדק.

מה הקשר? הבעיה היא עם הגודל של הדבר הזה שפשוט לא מתאים לישראל הקטנה.

כמו שכבר כתבתי, עוצמה ופינוק יש לא רק במשאיות.

אבל אנחנו לא בארה"ב, ואין לנו את המרחבים שיש בארה"ב, ואין לנו את הכבישים שיש בארה"ב, ואין לנו את הראות הירוקות שיש בארה"ב.

גם ידי משגת כזה רכב, ובכ"ז בחרתי במשהו שקצת יותר מתחשב בזולת, הן מבחינת צריכת דלק, הן מבחינת חניה, הן מבחינת הנוסעים האחרים בכביש (אני לא תופס נתיב וחצי ולא מסתיר לכל האחרים את התנועה). אני מניח, שתגובת בעלי הרכב תהיה: "מה אכפת לי, לי אף אחד לא מפריע/מסתיר/יש לי כסף וכו'". זה קצת ההבדל בין מתעשרים חדשים ועשירים מאתמול (לפי שמזהה את הציטוט ;-) ואגב, אני לא זה ולא זה, פשוט עובד קשה), ובכל מקרה הייתי שמח אם אנשים כאלה באמת יהגרו למדינות אחרות, עם קצת יותר מרווח לאגו התפוח שלהם. הבעיה היא, שבסוף אנשים כאלה דווקא נשארים פה, ואנשים כמוני עוזבים (למי שרואה למשל, את "הדרך הביתה", אם אני זוכר נכון את שם הסדרה; לי, אגב, אין כוונה לעזוב). בסוף תהיה מדינה מלאת ג'יפים חסרי פרופורציה, ואנשים ששוטפים להם את הג'יפים.

+1

emotion of motion

פורסם

מי שיש לו כסף לתחזק מפלצת שבולעת דלק שיבושם לו.

ראיתי לפני שנתיים פעם ראשונה טויוטה סקויה בפתח תקווה.

בארה"ב הוא יותר זול מלנד קרוזר V8.

יש בארץ גם 2 טויוטה סקויה מהצורה הישנה יותר.

800px-01-04_Toyota_Sequoia_Limited.jpg

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

מה אי אפשר לעשות עם הסוקויה שאפשר לעשות עם לנד-קרוזר רגיל?

פורסם
+1

יש שני סוגי אוכלוסיות בחיפה שבאמת יכולות להעריך את הרכב הזה... (ומסתבר שידיד של סיגל גם ;-) )

הופה. נפתחנו. דווקא מדובר באב של ילדה מהגן של בתי, בחור מקסים שעוסק בהייטק דווקא... לא היית מאמין איזו אישה נחמדה נוסעת על המפלץ. אז אם היא הסוג הראשון, מעניין מה הסוג השני? רופאי שיניים בפנסיה?

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

אני חושב שזה רכב יפה למימדיו. הוא לא אמור להראות אקזוטי, או ספורטיבי, ולא אמור להיראות כמו חיית שטח. הוא סה"כ נוצר לצורך הנוחות, המרחב שיש בו, הבטיחות שהוא מעניק, ואנחנו שוכחים כאן את האקלים שיש בארה"ב. יש שם שלג וסופות בחורף! כאלה רחבים הם מעולים למזג אויר שציינתי.

כנראה מי שמביא אותו, יש לו כסף לדלק, והוא רוצה לפנק עצמו. אני חושב שזו זכותו, הרי זה רכב שיודע לפנק, ובמקום להוציא הרבה מאוד כסף על BMW מרצדס והאודי, הוא קונה את הרכב הזה. חלק מהאנשים המבוגרים שקונים רכבים אילו, הם לעיתים גם בעלי בטן או מימדים לא קטנים, הרכב מספק להם נוחות מירבית. לגבי הג'יפים של טויוטה ומיצובישי שיש בארץ, רובם דיזל (שזו חוויה ממש לא נעימה), והם לא מרווחים כמו אילו.

אני בכל אופן כשרואה רכב\ משאית בגודל הזה, אני חושב לי "כל הכבוד למי שנוסע" אומנם הוא רוצה להראות שיש לו כסף, אך לא חסר אנשים שמתעשרים בכוחות עצמם, אז למה לא להראות את ההישג?

פורסם

בארה"ב הוא עולה פחות מלנד קרוזר V8 מהסיבה שכל דבר עולה שם פחות מלנדקרוזר V8, הרכב הזה פשוט יקר שם להחריד באופן חריג, אבל עדיין לא מתקרב למחיר שבארץ.

Opel Vectra 2.2 TDI 2003

פורסם
בזה שהוא תופס 2 נתיבים, 2 מקומות חניה, מזהם יותר את האוויר, עולה על המדרכות ומכער לי את הנוף.

יש מספיק רכבי סלון גדולים וחזקים שמפריעים הרבה פחות.

נו באמת, תפסיק לבלבל את המוח. זה נשמע כאילו הקנאה מדברת ממך גבר. איך בדיוק הרכב הזה מפריע לך? 2 נתיבים? 2 מקומות חנייה? לפחות תתן תירוצים הגיוניים, מזהם לך את האוויר? ישנם רכבים הרבה יותר גרועים מבחינת זיהום אוויר, בין הייתר רכבים שאני בספק אם לא היית מעוניין לשים את יידך עליהן. מכער לך את הנוף? תמשיך לנסוע בכבישי ישראל ולהתפאר ממאזדה 3 למינהן.

מי אמר? ולמי אכפת?

כמו שכבר כתבתי, עוצמה ופינוק יש לא רק במשאיות.

אה נכון, יש גם בקורולה.

+1

.....

פורסם

הרכב ענקי ולא מתאים לארצינו. המפלצת הזאת תתפוס המון מקום חניה במקומות למשל כמו מרכזים מסחריים וכו'. אני למשל לא הייתי רוצה שמישהו ינסה להחנות את הרכב הזה ליד שלי. בנוסף להחנות כזה דבר בין שתי מכוניות ובמקום חניה ממוצע זה בלתי אפשרי. מה שאומר שהרכב יתפוס יותר ממקום חניה אחד ויפריע לסובבים אותו.

המימדים של הרכב מתאימים לארצות הברית. שם הכבישים רחבים יותר ושם רגילים לכאלו רכבים. בארץ, ליד כל המאזדות 3 וכו' שיש פה לרוב, הרכב הזה ניראה כמו מפלצת.

אנשים שקונים אותו מחפשים פוזה, פינוק ואת ההרגשה מיוחדת שהג'יפ הענקי הזה יכול לתת. במחיר לא כלכך גבוה( אמנם לא יודע בדיוק מה המחיר) הוא מהווה אחל'ה מענה בשביל אותם האנשים. אני אישית הייתי מעדיף פי מיליון להשקיע כסף ברכב פרטי חזק ומפנק.

ותגובה לyossi 7 - לי זה מפריע מכיוון שכמו שאמרתי, הרכב הזה בעל פוטנציאל גבוה הרבה יותר לפגוע ברכב שלי בעת נסיעה ובעיקר בעת חניה מאשר רכב אחר. הרכב הזה מספק לנוסעים בו הרגשה

של בידוד ושל גובה על שאר הרכבים. כאשר נוסעים בכזה רכב במקומות צרים כגון חניות, מגרשי חניה וכו' זה מפריע מאוד ועלול לגרום לדברים לא נעימים בלשון המעטה.

אז כן, אפשר להבין למה זה מפריע לאנשים.

פורסם

מצחיק אותי שאנשים פה מקשרים בין טויוטה סקויה לבין פוזה.

בארה"ב, אין צורך לומר, מדובר ברכב סטנדרטי פלוס שאין בו שום יומרה לנקר עיניים. הרי מי שרכש אותו יכל לרכוש באותו המחיר רכב יוקרה חדש אחר (יש רשימה ארוכה מאוד של רכבי יוקרה באותו סדר גודל של מחיר) או רכב יוקרה בן שנתיים-שלוש במחיר הרבה יותר נמוך, ובכל זאת הוא בחר בטויוטה שהוא מותג סופר עממי.

גם בארץ אין בו שום יומרה לפוזה. הרי מי שייבא אחד כזה יכל באותו המחיר (פחות או יותר) לייבא מרצדס ML או ב.מ.וו X5 שוודאי יש בהם הרבה יותר פוזה. יחסית למחיר, זה דווקא רכב אנטי פוזה מובהק.

אני חש שיש בפורום הזה לא מעט קנאים...

פורסם

על מה אתם מדברים? סקויה בארץ עולה 350 אלף שקל, ואם מתקמבנים על דיל אז גם פחות.

הוא לא מתקרב בכלל ללנד קרוזר V8 או למתחרים הגרמניים.

למען האמת, עם התמחור החדש של הלנדקרוזר V6, הוא עולה אפילו פחות ממנו...

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תוכן חדש...