Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

TOYOTA SEQUOIA- מפלצת חדשה בחיפה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5972 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום,

בחניית הגרנד קניון בחיפה צד את עיני מפלץ חדש ומגודל מבית היוצר של הקורולה והפריוס המשמימות.

בדיקה קרובה יותר גילתה שלמשאית הקטנה נפח מנוע של 5.7 ליטר וגוגל תרגם לי את זה ל381 כ"ס.

תמונות לפניכם:

טויוטה קדימה.jpg

טויטה אחורה.jpg

טויטה צד 1.jpg

טויטה צד 2.jpg

טויטה סמל.jpg

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תגובות 123
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מדובר בדגם ותיק למדי שמשווק בעיקר בשוק האמריקאי. למעשה, כשאני חושב על זה שוב, לא ידוע לי על שוק אחר שבו הרכב הזה שווק זולת צפון אמריקה.

מנפלאות הייבוא האישי.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

רכב מדהים!

גרתי שנה וחצי בארה"ב ולדוד שלי היה כזה, שהוא נתן לי לתקופה של חודש וחצי.

רכב מטורף :evil:

בצבע שחור

toyota_sequoia.jpg

5_Interior_Front.jpg

זה לא הרכב הספציפי הזה, אלו תמונות מגוגל (להמחשה).

פורסם

אני אוהב את העיצוב הזה, אין בו טיפת תחכום (כמו כל רכב אמריקאי) אבל הוא פשוט קשוח ויפה.

כנ"ל הלנד קרוזר V8.

מעניין לראות איפה הוא ישיג אתנול 85 בארץ?

Insane things comes from insanely people.

פורסם
מדובר בדגם ותיק למדי שמשווק בעיקר בשוק האמריקאי. למעשה, כשאני חושב על זה שוב, לא ידוע לי על שוק אחר שבו הרכב הזה שווק זולת צפון אמריקה.

מנפלאות הייבוא האישי.

אלעד- ויקיפדיה מוסרת כי הרכב נמכר בארה"ב, קנדה ו...המזרח התיכון (אומנם הכוונה היתה לשכנינו שואבי הנפט אבל גם אנחנו נמצאים באותו האיזור)

זה מפלצת? :roll:

מבחנתי כן.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אכן מפלצת שמתחרה בארה"ב עם מפלצות כמו הטאהו של שברולט. יש די הרבה בארץ ביבוא אישי, אני לא חושב שאני אגזים אם אגיד שיותר מ-10.

אני אוהב את העיצוב הזה, אין בו טיפת תחכום (כמו כל רכב אמריקאי) אבל הוא פשוט קשוח ויפה.

כנ"ל הלנד קרוזר V8.

מעניין לראות איפה הוא ישיג אתנול 85 בארץ?

פירוש המונח "Flexfuel" הוא שהמכונית ניתנת לתדלוק בדלק רגיל וגם באתנול. הרבה מאוד מכוניות אמריקאיות תומכות בזה כבר היום. אני זוכר שהיה סיפור שמשרד התחבורה לא רצה לאשר יבוא של מכוניות כאלה (הגרנד צ'רוקי למשל), אני לא יודע מה נסגר עם זה אבל כנראה שהם נכנעו:lol:

פורסם

מבחוץ אמנם הרכב ניראה בסדר, אבל מבפנים הוא ניראה זוועה. הייתי מצפה מעיצוב קצת בכיוון של לקסוס וכו' ובמקום זה יש עיצוב פשוט וניראה שהחומרים זולים גם כן. כמו שאופייני לרכב אמריקאי. חבל.

פורסם

מפרסם ההודעה לא טרח להביא תמונה עדכנית ופרסם תמונה של הדור הקודם.

הפנים הנוכחי נראה הרבה יותר טוב

Sequoia-%283%29_wa.jpg

Insane things comes from insanely people.

• תוכן חדש...