Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5991 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תגיד שאני משוחד - אני אקבל את זה. אתה משוחד באותה הדרך - למותג שלך.

במצב I מדובר בסוג של שריקה קלה. במצב IIII מדובר ברעש מעט.

לא מדובר באותה התופעה - שני דברים שונים (ותקינים, למרות הכל).

יתכן וזאת בעיה בתכנון - איני יודע ואיני מתעמק בזה. הרעש לא מציק או מטריד אותי במיוחד.

אייל, בדרך זו או אחרת - היית נכנס לנושא האמינות. אתה אוהב לגלוש ולנסות לעקוץ בנושא הזה.

לגבי הרכב ובבעלות מי הוא - זה לא ממש רלוונטי לכאן...

לידיעתך, הוא אומנם רשום על אימי אך אני הנהג העיקרי והוא איתי תמיד.

סגרנו עוד פינה לעקיצות עתידיות. תודה - כבוד העו"ד.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יצא לי לנהוג מספר ימים ברומסטר ואני חייב לציין שהיא רועשת בטירוף (גם מבחינת מנוע וגם מבחינת בידוד רעשים) בכל מצב, גם בנסיעה מנהלתית על כביש מהיר, כ"כ רועשת שהתקשתי לנהל שיחה דרך דיבורית. זה נראה כאילו שכחו בסקודה לגמרי לגבי בידוד רעשים בתכנון הרמוסטר.

כמו כן, הרכב די נוקשה - דבר נוסף שצריך לקח בחשבון, עניין הנוחות ברומסטר מאוד בעייתי.

מעבר לכך, מדובר ברכב טוב, זריז עם מנוע די חזק, תא נוסעים איכותי, שפע של מקום ושימושית ביותר.

:evilbat:
פורסם

אייל, בדרך זו או אחרת - היית נכנס לנושא האמינות. אתה אוהב לגלוש ולנסות לעקוץ בנושא הזה.

אז אני אבהיר אחת ולתמיד: אני לא חושב שיש הפרשי אמינות מהותיים בין יצרנים מרכזיים היום, בוודאי לא מאותו קונצרן. אני חושב שבקונצרן VAG ההבדלים הם בעיקר בגימור, באבזור, בכיול ובעיצוב; ואולי גם בתזמון השימוש במכלולים. כתוצאה מכך, יש גם הבדלים (לא ברורים לי, אני מודה) באבזור הבטיחות ובתוצאות מבחני הריסוק. AUDI מתמקדים ביוקרה, איביזה ב- feel הצעיר והספורטיבי, פלוצווגן (אם לצטט ;-) ) במשפחתיות ובטיחות, וסקודה ברכבים שהם affordable (יחסית). כל דבר בא על חשבון משהו אחר.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

הזדמן לי לנהוג על הרומסטר 1.6 אוט'.

שקטה היא לא כל כך. נוחות - בסדר. שפע של מקום ברכב, קצת נוקשה על הכביש. בידוד רעשים - טעון שיפור.

איני יודע איך ה-1.4 ידנית, אבל ה-1.6 אוט' קצת כבדה, והייתי מצפה שתהייה קצת יותר "קלילה" (בהשוואה לג'טה 1.6

אוט' שיש ברשותי).

alfa 156 2.5.

פורסם

אני נוהג על רומסטר 1.6 אוטו' כחודש על הכביש,יש רעש מהגג,כנראה בגלל הגגון,והמנוע בסל"ד גבוה צועק בטירוף,אך זה עדיין לא מפריע לדבר בסלולרי דרך הדיבורית:-D,האוטו לא הכי חזק בעולם אבל הוא נוח ופרקטי לציוד ומשפחה,המזגן לא מרעיש בכלל על 1,על 4 לא הפעלתי אותו עדיין כי קר יחסית והמזגן על 2 מקרר את האוטו בקלות,אבל נחכה לקיץ.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

אני לא יודע אם כוונת אליי אבל ציר דלת משוחרר + אגזוז שנוגע בבודי אלו לא פאקים קטנים שאמורים לקרות ברכב חדש.

סבבה, גיליתם פאק ברכב שלכם. ונגיד שאני מוכן להבליג על העובדה שניסיתם להוציא אותנו מטומטמים ורק אחרי 3 ביקורים במוסך + הזמנה של נציג שאחראי על כל המוסכים באזור המרכז אתם מוכנים להודות שבאמת יש פאק ברכב שלכם. מה בנאדם ממוצע היה מצפה? בוא נבטל את העסקה (לא קרה כלום, הייתי הולך לבחור במועמדת שסיימה במקום 2 שהיא הסוויפט), בואו תחליפו לרכב אחר (ברכב הדגמה לא היו את הרעשים שהיו ברכב שלנו), בוא נשדרג לרכב אחר. אבל אין קול ואין עונה, בעיה שלכם שקניתם דרך צ'מפיון.

כמו שאומרים פראיירים לא מתים, הם מתחלפים. אז אני אדאג שאני וכל מי שאני מכיר לא ירכשו יותר את המוצרים שמשווקת צ'מפיון (ושוב, חבל, כי יש להם רכבים נורא מעניינים, חבל שהיבואן הורס את הכל).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

תודה לכל המגיבים.

כיוון שאני רגיש לנוחות הרכב ולכיסא בפרט אני אפנה לסוכנות סקודה הקרובה לשם ביצוע נסיעת מבחן.

מכל מקום אם הרעש הוא אכן מוחשי ברכב, זה לבדו יפסול את הרכב, לבלות שעתים ביום ברכב רועש זה יותר מדי עבורי.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
אמרתי כוח זמין. אין לה בעיה להגיע להילוך שישי כבר ב-60 קמ"ש, וכשאתה רוצה כוח מספיק לעקיפה עם מנוע בנזין בהספק כזה, אתה צריך לרדת להוריד שלושה הילוכים. לוקח לזה זמן לקרות, hence "כוח זמין".

הבנתי.

רק בסל"ד מטפסים והילוכים מעלים, בד"כ.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אלעד, את המקרה שלכם אני מכיר חלקית - לא לעומק. זכור לי שהצעתי לך את עזרתי ולא התייחסת.

ציר דלת משוחרר - כנראה שמישהו בבונדד שכח לבדוק את הרכב. תופעה זו מוכרת לי מהאיביזה האקסית. בהחלט מעצבן ולא אמור לקרות.

אגזוז נוגע במרכב - יתכן ושפשפו את הרכב בהורדתו מהמובילית - קרה לחבר שלי עם הסקאוט (החצאית הקידמית קיבלה עיוות קליל והוחלפה בחדשה, בלי ויכוחים).

מסכים ומבין אותך.

דברים כאלה לא אמורים לקרות ואם הם כבר קורים - יש לטפל בהם בהתאם, לא לזרוק ז** על הלקוח.

הטעם הרע עושה את שלו וכנראה שאין הבנה לזה, או שזה פשוט לא מטריד אותם.

בסיאט - לא הסכימו להודות שמדובר ברכב לימון (למרות שאחד מיועצי השירות זרק שיתכן ומדובר ברכב לימוני - תרתי משמע), לא הראו רצון להחלפת החלקים הפגומים, היחס כלפי היה מזלזל (לא אהבו את העובדה ש"ילד בן 20" מסתובב ו"מציק" להם על בסיס שבועי) והיחס הפך מזעזע יותר ויותר עם החרפת התקלות ברכב.

הייתה אכזבה ענקית, יאוש רב ולא מעט ימי חופשה שבוזבזו סתם.

בשקודה - מאז ומתמיד היחס כלפינו היה טוב +, גם בימינו כלקוחות טריים לחלוטין.

מוכרח לציין שמאז שנעשו שינויים כאלה ואחרים בהנהלה ובצוות עובדי המוסך המרכזי - השירות הוא מעל ומעבר - כלפיי וכלפי חבריי/מכריי.

יתכן והיות ואנחנו לקוחות ותיקים/חוזרים משפיעה בנושא הזה - איני פוסל זאת.

כמובן שלא תמיד הכל "דופק" היטב וישנם ימים לחוצים (ומרובי ניידות ומוניות) ואז ישנם עיכובים והבילוי במוסך הופך לארוך מהמצופה.

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

יש לי סקאוט עם גג פנורמי ולמרות זאת המזגן בסדר גמור גם בקיץ.

האוטו חמוד מאוד, נפח מטען גדול, אפשרות סידור המושבים האחוריים מצויינת. גם המרווח מקדימה יותר ממספק לגודל.

מבחינתי הוא עגלה מתה אבל מאחר והרכב היום יומי שלי הרבה יותר חזק אז אני לא דוגמא.

מבחינת אמינות אני חייב לאמר שדי התאכזבתי, חלקי פלסטיק חיצוניים שפשוט התפרקו (חיפוי פלסטי לכנף אחורית וחלק פלסטי בגגון). לקח כמה ביקורים ובסוף צעקות כדי שזה יסודר לשביעות רצוני.

רעש בלתי מוסבר מההגה, רעש בלתי מוסבר מהמזגן. קירקושים בתוך הרכב כבר מהשבוע הראשון.

למרות זאת, באיזון כללי הייתי קונה אותה שוב למרות הפאקים הקטנים כי היתרונות בשינוע ילדים לחוגים בנוחות עם מקום לעגלות ושאר ציוד ילדים/כלבים בבגאג' בנוסף למתיקות המיוחדת שלה בהחלט עולים על המגרעות.

פורסם

מישהו מבעלי הרומסטר יכול להגיד לי אם יש מצב שעגלת תינוק/טיולון בלתי מקופל נכנס לו בבגאז' מבחינת גובה ואורך הבגאז'?

צריך גובה של בערך מטר מהרצפה לתקרה ואורך משהו כמו 70 ס"מ לפחות, ואז אפשר לשחיל באלכסון.

האם יש רומסטר דיזל DSG ?

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
RS אתה סוכן מכירות של סקודה ?

למיטב ידיעתי - ולא וגם לא בזמן הקרוב.

אלי, הרומסטר תעבור מתיחת פנים יחד עם הפביה ואז היא תקבל תיבת DSG ושאר מנועים חדשים (1.2TSI ו-1.6TDI CR).

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
מישהו מבעלי הרומסטר יכול להגיד לי אם יש מצב שעגלת תינוק/טיולון בלתי מקופל נכנס לו בבגאז' מבחינת גובה ואורך הבגאז'?

צריך גובה של בערך מטר מהרצפה לתקרה ואורך משהו כמו 70 ס"מ לפחות, ואז אפשר לשחיל באלכסון.

האם יש רומסטר דיזל DSG ?

לדעתי אין בעיה. הכלוב של הרועה הגרמני (הגדול מאוד) שלי נכנס עם קצת מאמץ במימד האורך, אבל בלי בעיות במימד הגובה.

• תוכן חדש...