Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אקסנט 1400 או 1600?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5908 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני מעוניין לקנות יונדאי אקסנט שנת 2007 אוטומטית

רציתי לדעת מה עדיף, מנוע 1400 או מנוע 1600? ומה בתכל'ס ההבדל בין שני הדגמים?

הנסיעות שלי הן גם בתוך העיר וגם בכבישים בין עירוניים (בעיקר מת"א להרצליה ומת"א לפתח תקווה)

ואני מבקש שתעזרו לי בשאלה ולא תתנו לי יותר מדי הצעות למכוניות אחרות במקום האקסנט....

תודה רבה! :)

פורסם

אוקיי תודה...

ועוד משהו קטן, למה נראה לך אז שיש בעיקר 1400 על הכביש ולמכירה בכלל?

הרוב מעדיפים 1400 משום מה?

פורסם

משום שזה רכב שמיועד לציי רכב ולהשכרה והם קונים מה שהכי זול, ויש גם את כל עניין המעמדות...

רוב הלקוחות הפרטיים קונים את ה-1.6.

פורסם

דווקא יש לא מעט אקסנט פרטיות, כמו שכבר ציינתי רובן המכריע בדגם ה-1.6 המפואר.

אני חושב שלמשפחה קטנה או לזוג מבוגר למשל זה רכב שמאוד מתאים, במיוחד לאלה שחיים בערים הצפופות.

הוא מציע תא מטען גדול ביחס לסופר מיני וגם מרווח פנימי גדול יותר וגם את מנוע ה-1.6 שהוא חובה להמון ישראלים.

יוצא לי לנהוג בהמון משפחתיות שאני מקבל מהעבודה ובכל פעם שמתגלגלת לידיי אקסנט אני מופתע מכך שהפער בינה לבין מאזדה3 או קורולה למשל הוא לא מאוד משמעותי ושכמכונית משומשת בת שנה - שנתיים היא דיל טוב בהציעה איבזור בטיחותי מלא ואיבזור נוחות טוב.

אני לא יודע מה לגבי באדג'ט אבל בהרץ אוויס וניו קופל מחזיקים גם 1.6 וגם 1.4. מה שמוזר לי הוא הפער הזניח בין שלוש הגירסאות השונות שעומד על כ-1000 שקלים בכל המקרים.

פורסם

ההבדל במחירים לצרכן הפרטי בין גרסאות ה-1.4 ל-1.6 לא גדול. במחירוני היד השנייה הוא מתבטא בהפרש קטן מאוד של אלפים בודדים של שקלים במקרה הרע ביותר, וההשקעה בהחלט כדאית.

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

לא משמעותיים.

ה-1.4 נאץ להתאמץ הרבה יותר מה-1.6 שמצידו זריז ביותר אבל נחשב בזבזן.

חג שמח.

פורסם
שלום, אני מעוניין לקנות יונדאי אקסנט שנת 2007 אוטומטית

רציתי לדעת מה עדיף, מנוע 1400 או מנוע 1600? ומה בתכל'ס ההבדל בין שני הדגמים?

הנסיעות שלי הן גם בתוך העיר וגם בכבישים בין עירוניים (בעיקר מת"א להרצליה ומת"א לפתח תקווה)

ואני מבקש שתעזרו לי בשאלה ולא תתנו לי יותר מדי הצעות למכוניות אחרות במקום האקסנט....

תודה רבה! :)

באקסנט מנועי ה1600 מתקדמים בהרבה מ1400 וישנם מספר הבדלים בולטים:

1.ב1600 יש שרשרת טיימינג ב1400 רצועת טיימינג

2.ב1600 יש תיזמון שסתומים משתנה ב1400 אין

לדעתי ה1600 עדיפה בהרבה מה1400 הן מבחינת האיבזור והן מבחינת המנוע וזה יבוא לידי ביטוי גם במחיר

לדעתי אתה גם לא תרגיש הבדל בצריכת דלק בין שני הדגמים כי ה1600 למרות הנפח הגדול יותר הוא מתקדם בהרבה מבחינה טכנולוגית לכן הוא חסכוני יחסית לנפחו.

ה1600 לדעתי מבחינת אחזקה תעלה פחות.

• תוכן חדש...