Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5596 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

שמי יוני ואני כותב חדש כאן בפורום, אבל קורא די ותיק.

אני נהנה לקרוא ומרגיש שזהו המקום המקצועי ביותר להתייעצות.

שלשום קניתי דייהטסו סיריון CZ מודל 2003 (יד שניה, 90000 ק"מ).

מעבר למספר "קטנות" אשר לא הפריעו לי בקניית הרכב, קיבלתי את הרכב ללא טיפול 15000 (האוטו כבר חורג ביותר מ1000 ק"מ).

הבוחן במכון הבדיקה אמר לי שחסר לי חצי ליטר שמן מנוע. בבדיקה עצמאית שערכתי לאחר מכן ראיתי שאכן חסר לי יותר מחצי "קו" של שמן במוט הבדיקה. אני לא יודע עד כמה האוטו הזה אוכל שמן, אבל האם זה הגיוני שתיגמר כזו כמות בין טיפולים תקופתיים?

בנושא זה - אשמח לקבל עזרה בבחירת השמן הטוב ביותר למנוע.

ובנושא אחר, שקשור לטיפול התקופתי - קראתי כאן בפורום שלא צריך להחליף רצועות טיימינג בטיפולים התקופתיים של סיריון. האם זה באמת נכון? נשמע מעט לא הגיוני.. אשמח לקבל מידע גם בנושא זה.

תודה רבה רבה מראש, ושבוע טוב ושקט

פורסם

שמן מנוע לדייהטסו סיריון 2003 CZ + שאלות נוספות

שלום לכולם!

מעבר למספר "קטנות" אשר לא הפריעו לי בקניית הרכב, קיבלתי את הרכב ללא טיפול 15000 (האוטו כבר חורג ביותר מ1000 ק"מ).

הבוחן במכון הבדיקה אמר לי שחסר לי חצי ליטר שמן מנוע. בבדיקה עצמאית שערכתי לאחר מכן ראיתי שאכן חסר לי יותר מחצי "קו" של שמן במוט הבדיקה. אני לא יודע עד כמה האוטו הזה אוכל שמן, אבל האם זה הגיוני שתיגמר כזו כמות בין טיפולים תקופתיים?

ובנושא אחר, שקשור לטיפול התקופתי - קראתי כאן בפורום שלא צריך להחליף רצועות טיימינג בטיפולים התקופתיים של סיריון. האם זה באמת נכון? נשמע מעט לא הגיוני.. אשמח לקבל מידע גם בנושא זה.

פורסם

שלום לכולם!

קודם כל תתחדש .

אני ממליץ לך כבר לעשות טיפול גדוללרכב ( אם אתה אומר שהוא חרג בק"מ מהטיפול האחרון) אז לך תדע איך הרכב הזה טופל

ממליץ לך לעשות טיפול ובו להחליף גם מסנן שמן , לגבי השמן אל תתפשר תשתמש בשמן סינתטי מלא

ממליץ לך לנסות שמן תוצרת ROYAL> PURPLE בצמיגות שכתובה בספר הרכב

ואם אין לך ספר רכב , טלפון קצר למוסך מורשה , ייתנו לך את המידע בטלפון

בהצלחה

פורסם

שלום יוני ברכב שלך מומלץ למלא שמן 10W40 חצי סינטטי זה מה שצריך ומומלץ

סביר מאד שבין טיפול לטיפול יהייה חסר משהו כמו חצי ליטר (+-) שמן מנוע

בדגם הזה באמת אין צורך להחליף רצועת תזמון כי יש שם שרשרת תזמון שאין צורך יזום להחליף אותה

אני ממליץ לך לעשות טיפול גדול לרכב עם מצתים הח' נוזל בלמים הח' נוזל קרור שמן מסנן שמן לבדוק אם החליפו ב60000 שמן גיר ואם לא אז גם כדאי לך טיפול 90000 הוא גם ככה טיפול גדול וכדאי ליישר קו ולנסוע בראש שקט עדיף לשלם קצת יותר על הטיפול מאשר להתקע עם הפתעות אח"כ

בהצלחה ונסיעה טובה ומהנה דגם זה של דייהטסו הוא מוצלח ואמין מאד

פורסם
שלום יוני ברכב שלך מומלץ למלא שמן 10W40 חצי סינטטי זה מה שצריך ומומלץ

סביר מאד שבין טיפול לטיפול יהייה חסר משהו כמו חצי ליטר (+-) שמן מנוע

בדגם הזה באמת אין צורך להחליף רצועת תזמון כי יש שם שרשרת תזמון שאין צורך יזום להחליף אותה

אני ממליץ לך לעשות טיפול גדול לרכב עם מצתים הח' נוזל בלמים הח' נוזל קרור שמן מסנן שמן לבדוק אם החליפו ב60000 שמן גיר ואם לא אז גם כדאי לך טיפול 90000 הוא גם ככה טיפול גדול וכדאי ליישר קו ולנסוע בראש שקט עדיף לשלם קצת יותר על הטיפול מאשר להתקע עם הפתעות אח"כ

בהצלחה ונסיעה טובה ומהנה דגם זה של דייהטסו הוא מוצלח ואמין מאד

אתה טועה ומטעה יש להשתמש בצמיגות הנכונה והמומלצת ,לומר ששמן חצי סינתטי יותר מתאים זה ממש לא נכון

ואן כבר אל תתפשר ותשתמש בשמן סינתטי בלבד

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

זכית בתואר ההקפצה העתיקה של השבוע. ברכות.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...