Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6022 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי..

אז ככה, בשל אי התאמה של ה ARC AUDIO XXK2500 שלי למערכת החשמל ה"מדהימה" של האיביזה, אני שוקל החלפתו במגבר נציל יותר. יש למישהו רעיון ?

אני צריך הספק של מעל 600RMS אמיתיים ב 4 אוהם. מגבר בתקציב שפוי או בהחלפה על ה ARC.

...CASKA for life

פורסם

כיוון שמערכת החשמל "מהדהימה" לדבריו אני חושב משדובר על קלאס D

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

אכן CLASS D, אבל 4 אוהם.

חשבתי על ה 1500BD או על ה JL 1000/1, יש למישהו ניסיון איתם ? יהיה הבדל מורגש בינם לבין ה ARC (מבחינת צריכת החשמל כמובן..)

...CASKA for life

פורסם

היציאה ה5 במגבר הרוקפורד שלי הוא קלאס BD.

הוא נותן על הנייר 680 ואט רמס (ב14.4) לזוג האודיופילים שלי שהם 500 ואט רמס בהתנגדות 2 אוהם.

אינני יודע אם זה בגלל שיטת הקלאס ביציאה-הגברה מירבית במינימום זרם או המצבר/אלטרנטור ברכב אבל גם בניוטרל,אורות דולקים ומזגן פועל-אין לי אפילו "הבהובון" באורות גם כשהמערכת בווליום גבוה מאד עם פיקים מטורפים של באס בסאבים.

אני לא נכנס בכלל לויכוח של הבעד והשוני והנגד של עולם הקלאס אבל הצעתי לך לבדוק גם את הנושא הזה של ה BD.

בהצלחה

פורסם

זד אודיו קרונוס בגישור :-P

מציע לך לקרוא ברצינות את הנתונים של המגבר הזה.

כולל שיטת העבודה שלו שפירטתי עליה רבות כולל שיטת העבודה של ספק הכוח שלו שפירטתי עליה רבות.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
היי..

אז ככה, בשל אי התאמה של ה ARC AUDIO XXK2500 שלי למערכת החשמל ה"מדהימה" של האיביזה, אני שוקל החלפתו במגבר נציל יותר. יש למישהו רעיון ?

לא יותר זול לשדרג את האלטרנטור ולחזק את "שלושת הגדולים" מאשר להחליף מגבר?

חסר אלרנטורים מקונצרן VAG עם אמפרז'ים גבוהים?, או תואמים?

אתה חושב שמערכת החשמל הנוכחית שלך תוכל לספק 600 וואט RMS, אם זה יהיה ב80% נצילות מאשר 60 % נצילות?

אם כן, אתה טועה.

גם אם תיקח מגבר קלאס D סופר דופר פופר נציל של 90% נצילות.(שאין כזה)

עדיין תזדקק לכ50 אמפר צריכת זרם רק בשביל המונובלוק.

ובלי התשתית גם זה בלתי אפשרי.

under construction..

פורסם
ZED AUDIO DECUE

דואל מונו.

שנותן 800W RMS ב 4 אום בגישור!

הוא ביקש מגבר חסכוני, לא מפלצת אמפרז'.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...