Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6009 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אחרי שחברי הקרוב ביותר עשה טוטאל לוסט לאוטו (יצא בלי שריטה בנס) משפחתו עומדת לרכוש רכב חדש, הרכב הקודם היה טויוטה קורולה GLI 2004.

הדרישות מהרכב הן:

עדיפות לחדש מהסוכנות,עם משומש אז עד שנתון 2007.

אמינות

גיר בעל תפעול אוטומטי (רגיל או רובוטי עם שני מצמדים)

מרחב

אחזקה לא בשמיים

עיצוב יפה

וכוח זמין

תודה מראש לכל העוזרים

סיאט איביזה 1.2 TSI 2011

אופל קורסה 1.4 2013

סובארו B4 2009 2.0

פורסם

אמרת מרחב - אמרת מונדיאו. גם אוטומט, גם יפה (לדעתי) ובינתיים מראה סימני אמינות. מנוע 2300 וכח יש.

תצטרך להוסיף קצת בשביל דגם 2010, אבל 2009 כמעט חדשה (אם תמצא) תכנס ב - 150K ואולי קצת פחות.

בהצלחה

פורסם

הכוונה יש מצב למצוא ס ק"מ מיד ראשונה? (כמו שיש עם הB4 החדשה?)

סיאט איביזה 1.2 TSI 2011

אופל קורסה 1.4 2013

סובארו B4 2009 2.0

פורסם

אפשר לרכוש פורד מונדיאו טיטניום מליסינג עם 0 קילומטרים מאלדן אבל המחיר הוא 175 אלף שקלים.

http://www.wheel.co.il/index.php?instance=5&actions=show&instance_id=24&id=1850&current_lang=1

אם עד היום המרחב של הקורולה הספיק לחבר אולי כדאי לבדוק את סקודה אוקטביה. היא מרווחת יותר וגם מציעה תא נוסיעם איכותי ונעים יותר. בתקציב של 150 אלף שקל נכנסת גירסת ה-1.8 TSI עם גיר DSG 7 ברמת גימור אלגנס שמציעה בין היתר ריפודי עור, גג שמש חשמלי ועוד כמה תוספות לעומת הדגם הבסיסי אמבינייט שנמכר בכ-137 אלף שקלים.

יש לה גיר רובוטי כפול מצמדים, מרווחת, נאה (לדעתי לפחות), וכוח בטוח לא חסר לה, מחבינת אמינות לא שמעתי תלונות מיוחדות אך בנוגע למחירי האחזקה, ידוע לי שמחירי הביטוח של אוקטביה דיזל הם לא הגיוניים לעיתים אז כדאי לבדוק את מחירי הביטוח של דגמי הבנזין לפני שמזמינים כמובן.

פורסם

הטיטניום מעבר לתקציב, הסקודה נכנסת למירוץ, עוד עצות?

סיאט איביזה 1.2 TSI 2011

אופל קורסה 1.4 2013

סובארו B4 2009 2.0

פורסם

סקודה סופרב! המשתלמת ביותר,איכות בניה ואמינות "סקודאית" כלומר מהטובות שבאירופאיות,מרווחת ומוצלחת.

עוד רעיון אבל שמצריך ביצים ואומץ.. פיאט כרומה,מרווחת,חזקה,מתנהגת,איכותית למדי ומיוחדת.לא מכונית "עדר", יש לצפות לאמינות טובה אבל גם לירידת ערך משמעותית

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

חבר'ה, בפעם האלף - סופרב עולה כמעט 180K (לבסיסית) והוא מדבר על תקציב של 150K...

ידידי, אוקטביה או לאון בגרסת 1.8TSI, עם DSG7.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

המחיר של הסופרב עלה כלכך? הייתי בטוח שמדובר ב160K לביסיסית,הכרומה נפסלת משום שמפחתו של החבר הם "אנשי טויוטה" ואני לא מניח שהם יתחילו להתעסק עם פיאט, והלאון לא מתאימה כי היא קטנה מידי(האמא אוהבת להעמיס דברים בבאגג').

עוד הצעות?

סיאט איביזה 1.2 TSI 2011

אופל קורסה 1.4 2013

סובארו B4 2009 2.0

פורסם

אופציות נוספות הן פורד פוקוס 2 ליטר. חזקה מה-1.6, מאוד מרווחת ומאובזרת היטב ולדעתי נראית טוב.

מאזדה 3 תהיה פחות מרווחת אבל שוב היא יותר מרווחת מהקורולה הקודמת.

פולקסוואגן ג'טה היא בעצם אוקטביה שעוצבה אחרת אבל במחיר שלה אוקטביה ניתן לרכוש רק את מנוע ה-1.4 TSI עם 122 כ"ס ולאוקטביה יש 160 באותו המחיר.

גם הונדה סיויק מתאימה לדרישות. לאחרונה נוספה גירסה חדשה שמציעה את כל האיבזור של הדגם המפואר אקזקיוטיב (6 כ"א, חישוקי מגנזיום, צ'יינג'ר, שליטה על המערכת מההגה, בקרת שיוט ועוד) אך מחסירה את הגג הנפתח ועולה 147 אלף שקלים. הקומפורט הבסיסית עולה 140 והאקזק' בתוספת גג השמש עולה 154 אלף שקלים.

פורסם
אכן, המחיר קפץ ל-170 פלוס.

האמת שזה הפתיע גם אותי כי סברתי שהמחיר הוא סביב ה-155K (ושבהחלט אטרקטיבי),יתכן וזה נעוץ במיסוי החדש אבל אין ספק שאם אכן זה מחיר הדגם הבסיסי אז הוא כבר לא כל כך נמוך,מצד שני גם המתחרות כנראה התייקרו..

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

גם אני מתעניין בסופרב עבור אבי.

המחיר של הדגם הבסיסי עומד כרגע על 163,000.

באופן אישי הרכב מאוד מצא חן בעיני ובעקבות נסיעת המבחן שעשיתי אני שוקל להחליף את המאזדה 6 שלי לרכב הזה.

פורסם

הייתי הולך על ה-VERSO של טויוטה עונה על הדרישות רק 6000 ש"ח [בערך] יקר יותר מהתקציב שרשמת.

בהצלחה.

• תוכן חדש...