Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6011 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום בבוקר בתחילת הנסיעה הרכב "גמגם " לי קצת במטרים הראשונים של הנסיעה (וגם נכבה).

לאחר מכן פשוט נדלקה הנורית הצהובה של התרעת מנוע וככה נסעתי ללא בעיה.

הייתי שמח לשמוע חוות דעת על מה יכול להיות גורם התקלה (ברור לי שמס' דברים , אבל בכל זאת-דיאגנוזה ראשונית..)

בנוסף חוות דעת האם נסיעה על הרכב והכנסה שלו למוסך רק בעוד יומיים זה תקין?

(ע"פ ספר הרכב ,אם הנורית המדוברת מהבהבת אז יש לעצור את הרכב ולהכניסו באופן דחוף- וכרג הנורית דלוקה קבוע)

תודה מראש ויום טוב.

פורסם
ממש לא בטוח, יכול להיות גם זיוף חוסר הצתה באחד הצילינדרים.

זיוף ברוב המקרים נשאר קבוע והבחור אומר שהרכב כרגע נוסע כרגיל ללא זיוף, אז לפני שאתה שולל תקרא טוב מה כתוב.

ולך פותח השרשור תעשה לי טובה אישית ולאחר התיקון תאמר לי אם היו לך קודי תקלה p0133

ו- p2135.

או כמו שניסן השני אומר p300 p301 p302 p303 p304.

פורסם

תודה על התגובות ואני אעדכן מה התקלה שעלתה.

היום אישתי לוקחת את הרכב למוסך. צחוק הגורל, ואחרי יומים שהיא נסעה עם נורית התקלה דולקת, דווקא הבוקר היא כבתה.

האם יוכלו בכל זאת לעלות על מהות התקלה בצורה מדוייקת? - אין לי כח לניחושים ונסיונות תיקון כושלים..

אגב, מה זה ריקול חיישן מצערת וכמה זה אמור לעלות בערך?

שוב תודה ויום טוב.

פורסם

מחיר של מוסך מורשה שכלל סריקת תקלות פ\ה של החיישן וחיישן מקורי.

לדעתי מחיר הוגן ועדיף.

ולך ניסן (השני) עכשיו זה כן בטוח :-).

ורק שלהבא תדע שמאבחן טוב יודע לאתר תקלה בעזרת הסבר של הלקוח על מהות התקלה במקרה של הבחור הנ"ל זה היה הסבר טוב מאוד שהיה מספיק בשביל לשער השערה מדוייקת.

• תוכן חדש...