Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6045 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יוגב יכריש איפה נעלמת??

עכשיו אל תגיד לי ברצינות ששילמת 250 ש"ח על החלפה של הגומיה בלבד?

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

פורסם

אאל"ט אני שילמתי על גומייה לצירייה בצד של הגיר בקליאו ספורט דור 1 ~ 400 ש"ח, רק על הגומייה, אמנם

זו הייתה גומייה לא סטנדרתית אבל עדיין המחיר שעופר מתאר לא כזה דימיוני.

פורסם

וואוו איזה שרשור הזוי.

לפותח השרשור אם אתה מאזור חיפה, אני מפנה יום מתי שתגיד והולך איתך להחליף את הגומיה וכיוון פרונט אם תרצה וכל זה ב-250ש"ח. {זה אפילו גם כולל דמי חנוכה למנקה במוסך}

דרך אגב כיוון פרונט לא במוסך של חאפרים, אני עושה רק אצל דוד שוקרון.

ואז תוכל לעלות לפה את הקבלות ולהראות לכולם.

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

פורסם

מאור, רק כדי להגיע לחיפה (ולעבור בדרך מן הסתם בבית אורן ופרויד פעמיים וחצי) יעלה לי את ה- 250 שקל תוספת בדלק. אמנם 500 ש"ח זה לא זול, אבל נראה לי שאני אבלע את הצפרדע :roll:. תודה לכולם על העזרה.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם
אאל"ט אני שילמתי על גומייה לצירייה בצד של הגיר בקליאו ספורט דור 1 ~ 400 ש"ח, רק על הגומייה, אמנם

זו הייתה גומייה לא סטנדרתית אבל עדיין המחיר שעופר מתאר לא כזה דימיוני.

נכון,

גם אני לפני שנה החלפתי את הגרמושקה הזאת בקליאו ספורט MK1,

המחיר של הגומיה היה כמעט 400 ש"ח.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

• תוכן חדש...