Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6043 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כמה זמן שיפד מוט ברזל את אחת מהגרמושקות של מוט ההגה, יחסית קרוב לגלגל בצד הנוסע. הגרמושקה עדיין במקומה אך קרועה. האם יש צורך להחליף אותה? עלות הסיפור כ- 500 שקלים שהיא מטרידה במקצת, מה שיותר מטריד הוא שבמוסך דורשים לפרק את כל הגלגל כדי להחליף אותה ואז לבצע כיוון פרונט, מה שמטריד אותי למרות שמודבר במוסך מצוין.

עריכה: הרכב הוא מסוג קליאו ספורט דור 3.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם

בוא ננסה להגיע יחד לתשובה:

הגרמושקות לא הגיעו בעצמן למקום שבו הן נמצאות, מישהו התקין אותן שם. המישהו הזה, אני מניח, נמצא במפעל של רנו בצרפת.

מפעלים, כידוע, אוהבים למקסם את רווחיהם, ועל כן יעדיפו להימנע מהתקנת רכיב לא הכרחי אשר יגרום להם לעלויות נוספות.

הגרמושקה הותקנה, מה שמלמד שלמרות העלויות הנוספות, ככה"נ מדובר בחלק חיוני שלא ניתן לוותר עליו.

ואם נעזוב רגע את הגילוי המודרך, אז כן, אתה חייב להחליף. מעבר לכך שאתה מקצר את חייו של מסרק ההגה בשל חדירת חול, אבק ולכלוך, אתה גם תכשל על כך בטסט.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

500 ש"ח על מה?? החלפה של הגומיה + עבודה גג שבגג 150ש"ח אם לא 120 ש"ח.

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

פורסם

גרמושקה עולה 20 ש"ח.

עבודה לא יותר מ 10 דקות.

איך 500 ש"ח ? :shock:

כל עוד מפרקים שם 6 תימניות בלילה...המטרה מקדשת את האמצעים!
:roflmao:
פורסם

במוסך (המכונן) טענו שיש צורך לפרק את הגלגל כדי לשים אותה ואחרי זה לבצע כיוון פרונט. סה"כ 500 ש"ח כולל מע"מ ועבודה אם אני זוכר נכון. לחפש מקום אחר\להתמקח ?

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם

בטח שתחפש מקום אחר, כמו שרשמתי החלפה של הגומיה 100-150 + כיוון פרונט 100-200ש"ח אז המקסימום שאתה אמור לשלם זה 350. אם אתה מתעקש לשלם 500ש"ח אתה יכול להעביר את ה150ש"ח הנותרים לחשבון בנק שלי.{חרא מחשב אפילו על הסמיילי אני לא יכול ללחוץ}

פורסם

לי זה נשמע יקר מאוד, מישהו שקצת מבין ויודע לדבר ולאן ללכת, יצא בנזק של 250ש"ח{כולל מע"מ} ולא 500.

פורסם

אני דווקא השבוע החלפתי בהונדה אצלי שני גרמושקות מקורי של מסרק הגה

עלות 250 ש"ח כולל עבודה .

מאיפה נובע הקששר לכיוון הפרונט אחרי החלפתן.

בדוק האם המוסך אמין ולא ממציא עבודות לעצמו.

Mazda 3 Spirit Canary Yellow

• תוכן חדש...