Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6035 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני שוקל לתלות בסלון שק איגרוף במשקל 40 ק"ג (המטרה שאני אוכל לתלות ולהוריד אותו בכל עת).

חיפוש במספר פורומים בארץ העלה המון מידע סותר (כן/לא/תלוי במשקל/תלוי בתקרה/ רק דיבלים/לא דיבלים ועוד).

אני גר בקומה שלישית בבית דירות. השק המיועד יהיה 1.5 מטר אורך וכ-40 קילו משקל.

שאלות למי שיש לו ניסיון בזה:

1. האם ניתן לתלות שק על תקרה? (התקרה היא לא גבס, אבל נראה לי שגם לא בטון)

2. יש שמועה שיש קורות בתקרות וצריך לתלות בדיוק על הקורה. האם זה נכון? איך מזהים קורה בתקרה??

3. האם תליה על 4 ג'מבואים אמורה להספיק?

4. האם אני יכול לשים שאקל שיקל על הורדת והסרת השק?

כל מידע נוסף יתקבל בברכה.

פורסם

אני תליתי על ג'מבו אחד

אחרי שנה אולי ראיתי שמשהו התחיל לזוז שם,ופשוט החלפתי את הגמבו (הוא יצא אחרי מלחמה קצרה)

קדחתי טיפה יותר גדולר הבאתי ג'מבו יותר רחב וסיימתי סיפור.

Skoda Superb Elegance 1.8 TSI

Alfa Romeo 159 2.4JTDm 20V 200hp

פורסם

לי יש שק שתלוי על תקרת בטון במרפסת

הכנתי פלטה קטנה עם טבעת לתלייה. בפלטה יש 4 חורים שדרכם חיברתי 4 ברגי עוגן חץ

בין הטבעת לשק יש שאקל

השק כבד וזה לא עניין פשוט להוריד אותו כל פעם

שק אגרוף עדיף שלא יהיה בבית כי יהיה לך ריח מגעיל בסלון

החיבור שעשיתי מחזיק מעמד כבר שלוש שנים בלי לזוז עם שק 40 קילו

פה יש כל מיני פתרונות, משם קניתי את השק שלי.

http://www.intersport.co.il/

פורסם

שאתה מתאמן כמו שצריך אתה מזיע, בכל זאת זו פעילות מאוד אגרסיבית ואינטנסיבית.

קודם כל, אם אתה לא מתכוון לעבוד מול שק 30-40 דקות 3 פעמים בשבוע אין לזה הרבה תועלת והשק סתם ישכב בלי שימוש.

בפעמים הראשונות שתתאמן אתה תמצא את עצמך עם ידיים כואבות במפרקים ובלי נשימה אחרי 3-4 דקות.

ובכל מקרה אם לא בא לך ללכת לאיזה שעור אגרוף אחד כדי ללמוד בסיס, לפחות תראה קצת סרטים ביו טיוב שמלמדים אותך איך לעמוד, איך לקשור את הידיים ככה שלא תיפצע בעבודה על שק ואיך לתת אגרוף נכון (מהמותן עם סיבוב של הגוף ולא מהכתף).

אם סתם בא לך לעמוד ולשלוח אגרופים כדי להוציא עצבים אז עדיף כרית קיר שאתה יכול לשים כמעט בכל מקום, ונראית ככה:

http://www.intersport.co.il/p11.html

וכן, העברית שלהם נוראית

פורסם

שלי גם שוקל סביבות ה40-50 קילו ותליתי אותו על קורת עץ שמחוברת רק בשתי בקצוות שלה וזה מחזיק יופי אז לא ניראה לי שיהיה בעיה לחבר לתקרה בסלון מבחינת משקל.

פורסם
שאתה מתאמן כמו שצריך אתה מזיע, בכל זאת זו פעילות מאוד אגרסיבית ואינטנסיבית.

קודם כל, אם אתה לא מתכוון לעבוד מול שק 30-40 דקות 3 פעמים בשבוע אין לזה הרבה תועלת והשק סתם ישכב בלי שימוש.

בפעמים הראשונות שתתאמן אתה תמצא את עצמך עם ידיים כואבות במפרקים ובלי נשימה אחרי 3-4 דקות.

ובכל מקרה אם לא בא לך ללכת לאיזה שעור אגרוף אחד כדי ללמוד בסיס, לפחות תראה קצת סרטים ביו טיוב שמלמדים אותך איך לעמוד, איך לקשור את הידיים ככה שלא תיפצע בעבודה על שק ואיך לתת אגרוף נכון (מהמותן עם סיבוב של הגוף ולא מהכתף).

אם סתם בא לך לעמוד ולשלוח אגרופים כדי להוציא עצבים אז עדיף כרית קיר שאתה יכול לשים כמעט בכל מקום, ונראית ככה:

http://www.intersport.co.il/p11.html

וכן, העברית שלהם נוראית

אני מתאמן כבר שלושה חודשים באיגרוף תאילנדי פעמיים בשבוע. יוצא שאני מפספס אימון ואז אני עושה אימון ביתי (ללא שק זה פשוט חצי שעה של שמיכה, בטן ו- shadow boxing) זאת בדיוק הסיבה שאני רוצה שק (ככה אני אוכל גם להוסיף אימון שלישי).

באתר שציינת יש שקי איגרוף, הבעיה שלי היא לא קניית השק אלא אופן תליית השק.

אחדד שאת הסיפור שוב:

גר בדירת שותפים- כלומר אני רוצה לתלות את השק בחדר, בצורה שאי אוכל לתלות ולהוריד אותו ללא בעיה (החדר מספיק גדול, 30 מ"ר, ומבחינת מקום אימון זה בסדר). אני לא בטוח ממה עשויה התקרה (מה שכן, אני בטוח שזה לא גבס) ואני לא יודע איך לתלות את השק.

יש טיפים לנושא?

פורסם

אצלי בחדר - תלוי כבר מכיתה ט אולי - (עכשיו שנה שניה בצבא). מצד אחד אף פעם לא הסריח - מצד שני אף פעם לא עבדתי 30 40 דקות 3 פעמים בשבוע. אני מתאמן בחד"כ והשק סתם לכיף.

אפשר להוריד מתי שבא לך - אבל לא תענוג גדול.

שרגאמן - אשמח עם תשים קישור לוידאו מומלצים בתחום. אני אישית לא יודע מה ההבדל בין אגרוף ממותן ולא מכתף.

DSCF7853.JPG

DSCF7854.JPG

פורסם

יש טיפים לנושא?

קצת אידיוטי אבל עובד: תקדח בתקרה 1-2 חורים. מתפורר ומתפרק? אל תתקין, תמלא בגבס/פרופילה ואף אחד לא יידע שניסית.

עושה קולות של בטון? תתקין מה שבא לך - השיטה של שרגאמן ו-Snoop מצוינת (פלטת מתכת).

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

ככה השק אצלי תלוי על ארבע עוגנים (עד כמה שאני זוכר עוגן חץ)

שים לב למחיר השאקל שמחזיק יופי בינתיים

תשמע מה שהתכוונתי זה כמו בכל ספורט שאתה עושה בבית כמו הליכון וריצה, אם תדאג לאוורר, לא יהיה ריח.

וסנופ, אגרוף מהמותן הכוונה שאתה משתמש בתנועה של הגוף מאחורי האגרוף, באמת שללמוד כזה דבר דרך האינטרנט זה לא מובן

לא מאוד אינפורמטיבי אבל זה מה יש בינתיים, שים לב לתנועת רגליים לפני ובמהלך האגרוף

DSC_0071[1].jpg

• תוכן חדש...