Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6025 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

עכשיו אני חושב להחליף את האימפרזה 95 שלי,

חשבתי על כמה מכוניות ובסוף ראיתי את הKING הקצר ונדלקתי עליו,

השימוש בג'יפ הזה יהיה 85% נסיעות עירוניות יעני לסידורים וליום יום ולפעמים קצת נסיעות בין עירוניות.

אז רציתי לדעת קצת על הגיפ הזה, האם יש מחלות ידועות?

איך המנוע ? זריז וסוחב בעליות?

איך הגיר מתפקד? האם יש תיפתרוניק?

ומה עליות האחזקה, טיפולים וכו' ?

והאם יש הבדל בין הדגם הארוך לקצר חוץ מהאורך והצורה שלו?

ממתין לתשובות, תודה.

!!!DODGE RAM 3500 HD 6.7 CUMMINS TDI 2013

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לי היה כזה קצר מודל 2005, מבחינת פוזה הוא ממש יפה, ג'יפ חתיך על זה אין ויכוח, יש כאלה שאומרים שיש בעיה עם הטיימיניג אצלי לא קרה שלי היה חדש ומוטפל כהלכה אז לא ניתקלתי בשום בעיה.

מבחינת אחזקה הוא מאוד קשה, ביטוח מאוד יקר, אני הייתי אז נהג חדש ושלמתי מעל 13 אלף לשנה,הג'יפ צמא מאוד עושה בסביבות ה1-8 בעיר, צמיגים יקרים, טיפולים לא זולים.

אבל אין מה להגיד אני אישית מאוד נהנתי מהג'יפ, כיף לטייל הרבה פוזה הרכב מאוד חזק לא תתאכזב מהכוח שלו, הוא הרבה יותר חזק מהמון רכבים על הכביש.

mercdes-benz E350,jaguar xj, audi a3 sortback, seat leon 1.8tsi. gmc sonoma 92- my sweets

פורסם

ומה לגבי ביצועים בכביש?

יעני הגיר נותן קיק חזק אם אתן לחיצה חזקה?

האם לא יאכזב בעליות ובעקיפות?

והאם כל ה GLS הקצר שנת 2001 מגיעים עם גג נפתח ובקרת שיוט?

והאם בכלל אפשר להשוות את הכוח שלו לטנדר דימקס חדש או ניסן נווארה?

פורסם
הג'יפ צמא מאוד עושה בסביבות ה1-8 בעיר,.

1-8 זה יותר מסביר אם זה בעיר.

ספורטביות אוכלות הרבה יותר.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

למרות כל התשובות האוהדות אני לא מבין למה אף אחד לא שאל את השאלה המתבקשת:

למה אתה צריך ג'יפ? אתה מתכוון לרדת לשטח? לא כתבת את זה בשום מקום. הפשרה ברכב הזה נובעת מיכולת השטח שלו. אם אין לך צורך ביכולת שטח, אין לך סיבה להתפשר, לך על פרייבט.

אתה שואל כל הזמן על תאוצה, ניהוג, קיק דאונים וצריכת דלק - סליחה, אבל לי לא נראה שאתה מחפש ג'יפ

פורסם

האמת שאני לא מחפש שטח, אולי פעם ב..,

אבל אני צריך את הגיפ הזה לא רק לעיר, לפעמים אני צריך עוד רכב עבודה ויש לי עגלה אז אני אעמיס עליה כלים ואגרור אותה,

ואם אין עבודה אז הגיפ טוב לפוזה ולחנייה על המדרכה העיר.

ולגבי קיקים ומהירות וכוח אל תדאג, תסתכל בתמונה שלי יש לי כלי אימפרזה 2.0 עם 160 כ"ס שבינתיים מספקת אותי.

אבל אני שואל על רמת הכוח של הגיפ כי אני לא רוצה רכב דיזל עם מוע עצלן כמו משאית על הכביש.

אני ראיתי כמה גיפים כאלה קצרים וראיתי איך הם סוחבים יפה בעליות.

פורסם

חברים בוא לא נכנס לדברים שהם לא העניין המרכזי שלנו.

אני שאלתי כמה שאלות וביקשתי יעוץ על הגיפ הזה, אני מבחינתי סגור עליו ואני לא מוותר ולא אשנה כיוון.

רק רציתי לשמוע קצת עליו מאנשים שיש להם אותו ומוחי הרכב פה.

תודה.

פורסם

בשנת 2002 היה לי דגם כזה ,קצר ,GLS , גג נפתח ומושבים פנאומטים .

הקינג אכן מתנהג כרכב פרטי בכביש יותר מאשר כל ג'יפ אחר בזמנו ,ויכולות הנסיעה בדרכי ושבילי עפר גבוהות .

הקינג בנוי ממבנה מונוקוק ,ז"א מרכב רגיל ולא משילדת סולם כמו הטויוטה והאיסוזו, לקינג ישנם 4 מיתלים נפרדים ולא סרן אחורי כמו לשאר הג'פים ,מה שמקנה נוחות ויציבות טובה יותר על הכביש .

מנוע הקינג הינו מנוע בעל טורבו והזרקת מסילה משותפת DI-D המפיק 165 כ"ס, והגיר האוטו' הינו בעל 5 מהירויות בעל מצב טיפטרוניק,מצב נסיעה 2X4 לכביש אפשרות לבצע העברה ל 4X4 כביש לאחיזה יותר טובה וכמובן LOW ו HIGH .

כל החבילה הזו מאפשרת זריזות וסחיבה יותר טובה מכל ג'יפ אחר מאותם שנים ולא תרגיש חיסרון של כח.

חיסרון בולט בנהיגה מורגש ברמת הרעש בנהיגה כנראה מנוע רועש או בידוד לוקה בחסר ,בטויוטה זה לא היה מרעיש ככה,לא משהו שאי אפשר היה לפתור בעזרת מערכת שמע מצויינת.

צריכת דלק היתה ממוצע של 8 עד 9 ק"מ לליטר.

טיפולים יחסית היו יקרים למכונית בנזין ,אך הייתי צריך לבצע רק טיפולים שוטפים והקינג היה עדיין במסגרת אחריות יצרן .

קח בחשבון כח אקזמפלר כזה היום כבר הגיע לא פחות מ 150000 ק"מ ,חלקם גם נעשו בשטח והרכב נותן את אותותיו והבלאי קיים .

בדגמי 2001 ו 2002 היתה בעיה של מותחן שרשרת טיימינג שהיה רצוי לכווננה על מנת למנוע קפיצה של השרשרת ,כמו שקרה לכמה ממכריי ,אז בזמנו זה טופל במסגרת אחריות , היום אני מניח שתצטרך לשלם מכיסך .

מכוניות כאלה נוטות לעשן ,עלות מזרקים יקרה מאוד רצוי לבדוק לפני הרכישה מצב "עישון " ועלויות .

תותבים למתלה אחורי ,בלאי גבוה , עלויות תיקון גבוהות .

לפני הרכישה רצוי וכדאי לבדוק את כל נושא ה 4X4 ,חיישני ההעברה ,RDL (נעילת דיפרנציאל אחורית ), ותאורת האינדיקציה בלוח השעונים לגבי תיבת ההעברה ותיפקודה ,נוריות לא דולקות יכולות להתריע על חיישנים לא תקינים שעלותם גבוהה.

בקצרה אומר כי זהו ג'יפ מהנה לנהיגה אך רכישה לא נכונה וחפוזה יכולה לעלות לך בלא מעט כסף.

בהצלחה .

פורסם

כמו שקודמיי אמרו, הרכב בעל יכולות כביש טובות מאוד, חזק מהיר ודי יציב,לא רכב ספורט אבל ממש טוב בכביש, מה גם שיכולת השטח שלו די גבוה, אני טיילתי איתו די הרבה ומעולם לא התאכזבתי ממנו.

יש הרבה רכבים שעברו המון המון ידיים, יש גם לרכב מראה די פלילי והוא עבר הרבה אנשים כאלו לכן חשוב לבדוק טוב טוב טרם הקניה.

mercdes-benz E350,jaguar xj, audi a3 sortback, seat leon 1.8tsi. gmc sonoma 92- my sweets

פורסם

תודה על התשובות חברים,

לפני הקנייה ברור שאני אקח אותו למכון שאני רוצה ואני אבדוק אותו יסודי.

לגבי רמת הרעש , אני כבר רגיל לזה עם הדימקס שיש לו מנוע עם רעש כמו משאית.

כמובן שאני מעדיף כמה שפחות ידיים, קילומטר נמוך.

יעני אתם אומרים שאין משהוא חריג בגיפ הזה רק עלי לבדוק אותו טוב לפני הקנייה כמו כל מכונית.

פורסם

אם אתה מוכן ויכול לעמוד בהוצאות שלו, אם אתה מוכן לוותר על נוחות של רכב פרטי, אז כן לדעתי הרכב מעולה היה אצלנו במשפחה 3 שנים ומאוד מאוד נהנו איתו, אחד הרכבים שהכי אהבתי.

פורסם

שאלה לכל מי שיש לו ידע בפאגירו קינק 2001,

האם כל הגיפים הקצרים GLS TDI 2001 מגיעים עם גג נפתח+ פנסי ערפל+ בקרת שיוט?

האם בכלל היה בקרת שיוט ב 2001?

• תוכן חדש...