Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5984 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני ועוד כמה חברים (כרגע אנחנו 4) מתארגנים כקבוצה על מנת לבוא למורה נהיגה ולהוציא ממנו את המחיר הזול ביותר ל15 שיעורים+טסט, לכל דרגה ולכל גיל ולכל מי שגר בחיפה והקריות.

בינתיים הקבוצה רק גודלת ושנהיה די הרבה אנשים (השאיפה היא לכיון 10 ומעלה) נתחיל לגשת לכל מיני בתי ספר בחיפה ונבקש הצעת מחיר הזולה ביותר.

גם מי שגר ליד חיפה (עתלית, טירת כרמל, קריות וכו') ומוכן לבוא עד חיפה בשביל ללמוד שיפנה אליי.

כרגע המחיר הממוצע לדרגה a1 ל15+טסט הוא 1800+- המטרה להוריד את המחיר משמעותית.

פורסם

קודם כל המלצתי היא להתמקד בדרגה מסוימת. אחר כך לפנות לכל מורי הנהיגה שיש באזור לעשות סקר שוק, למצוא את זה שעושה הכי בזול, ולבוא אליו במשא ומתן.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

בהצלחה, מקווה שתוזילו עלויות בהבדל גדול

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

אופנוע

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

מורים גם ככה לא גובים הרבה, והרווח שלהם מכל שיעור הוא קטן מאוד. אני לא חושב שזה המקום לחסוך.

Uno Turbo כתב: לא יודע, לשמוע גבר אומר: אוטו קטו ואדום, עושה לי קצת צמרמורת :smile:. alexk כתב: כשאתה אומר צמרמורת אתה מתכוון לרטט במקומות מסוימים בגוף? כי אם כן, יש פורומים אחרים בשביל זה.

פורסם
מורים גם ככה לא גובים הרבה, והרווח שלהם מכל שיעור הוא קטן מאוד. אני לא חושב שזה המקום לחסוך.

אני חולק על דעתך.

פתחתי שירשור בנושא בפורום "פול-גז" ואנשים שם פשוט נדהמו מהמחיר היקר והמופקע, אצלנו בחיפה זה 1800+- ובמקומות כמו ב"ש ודרום המחיר נע בין 800-1300 במקרה הכי גרוע, אז לדעתי המחיר כן יכול לרדת משמעותית ועדיין המורים ירויחו.

בינתיים נוספו לקבוצה 3 אנשים והיא מונה 7 אנשים, נחכה עוד חודש שנגדל וניגש לקבל הצעת מחיר.

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

up

יאללה אנשים מה איתכם?

המחיר בקניון חיפה לa1 הוא 1575 15+טסט.

מי שמעוניין להצטרף מוזמן, כרגע אני בקבוצה ויש שתיים בסימן שאלה ועוד שתיים שצריכים להחזיר לי תשובה בפול גז.

פורסם

אם זה יהיה באיזור קניון חיפה (ליד טירה) אז אולי אוכל לשקול הצטרפות, אני מזכרון ומתכן ללמוד בחדרה.

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם
אם זה יהיה באיזור קניון חיפה (ליד טירה) אז אולי אוכל לשקול הצטרפות, אני מזכרון ומתכן ללמוד בחדרה.

זה לא באיזור קניון חיפה, זה בתוך הקניון חיפה. שתי דקות נסיעה מטירת כרמל.

פורסם

למה?

נניח ומורה גובה 100 ש"ח עבור שיעור.

אם אתה מגיע עם קבוצה של 10, ושמוכנים ללמוד אצלך.

מה הבעיה לקחת 70-80 ש"ח.

קבוצה כזאת שמגיעה זה אחלה של רווח, וזה גם הרי ברור שאם לא יסכים אז המתחרה שלו יקבל אותם.

רק במצב שלאותו מורה יש מספיק עבודה הוא יסרב, כי אם לא הוא רק מפסיד מזה.

under construction..

פורסם

יוזמה מבורכת, בהצלחה לכם.

במידה ומישהו ירצה ללמוד באזור המרכז (פ"ת ר"ג חולון), מוזמן ליצור קשר בהודעה פרטית ואשמח לסייע לו.

:)

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

ישנן 2 דרגות לדו"ג, ממה שאני מכיר בכל אופן (עד 14 כ"ס ועד 33 כ"ס - לא בטוח לגבי המספרים המדוייקים). על איזו מדובר במקרה זה?

• תוכן חדש...