Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5982 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ובעניין אחר אבל גם נוגע לצפוניים.

התענייתי בהרכבת וו גרירה לרכב שלי באיזור חיפה.

נתנו לי הצעת מחירים הנעה בסביבות 1,700 ש"ח +מע"מ.

באיזור המרכז המחירים ירדו ל1,300-1,400 ש"ח + מע"מ.

בהצלחה.

פורסם
ישנן 2 דרגות לדו"ג, ממה שאני מכיר בכל אופן (עד 14 כ"ס ועד 33 כ"ס - לא בטוח לגבי המספרים המדוייקים). על איזו מדובר במקרה זה?

יש שלוש דרגות:

a2- עד 14.6 כ"ס ו-125 סמ"ק

a1- עד 33 כ"ס

a- בלתי מוגבל (מה שיש לי! :-D:-D:-D)

פורסם

dj_dani על איזה אופנועים המורה מלמד?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

לצערי הקבוצה לא תצא לפועל עקב חוסר רצינות של כמה אנשים שבניתי עליהם וירדו מהרעיון, התחלתי היום ללמוד לבד.

נהגת שודים, אני בשיעור ראשון אז אני לומד על קלאסיק דיוק 125 אבל בהמשך אני יבור לybr 250 של ימאהה.

דרך אגב אחרי איזה שיעור עוברים כבר להילוכים?

פורסם
דרך אגב אחרי איזה שיעור עוברים כבר להילוכים?

את הרשיון שלי A2 למדתי על מיו של יוסאנג.

המורה שלי מלמד עד 33 כ"ס על הונדה 250 הילוכים.

כמו ש renaultfreek כתב, אתה צריך ללמוד כבר מההתחלה על הילוכים, אלא אם כן אתה לומד לרדיון עד 125 סמ"ק.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

למיטב זיכרוני מי שלא נהג אף פעם על אופנוע/קטנוע נוסע קודם כל על 125 סמ"ק אוטומטי לשיעור אחד ואז מתחילים לעבור לכלי יותר גדול עם הילוכים.

פורסם

יכל להיות שדברים השתנו בשנים האחרונות.

שיעור ראשון שלי על אופנוע היה על ER 500, ואף פעם לא רכבתי לבד על אופנוע לפני.

ל'

פורסם

בשיעורי נהיגה אצלי אני נוהג עד שיעור 5 לכל היותר על סאן יאנג קלאסיק דיוק 125 מתרגל יציבות ואחר כך עובר לאופנוע הילוכים שהוא ybr 250 של ימאהה, לא מלמדים יותר על er 500 כי לפי מה שהבנתי הוא לא עומד בתקן של a1 אלא תקף לa.

פורסם

אכן כן ה ER וה GS "עלו" מדרגה, ועליהם לומדים על מנת לקבל רשיון בלתי מוגבל.

מורי נהיגה רבים גם רכשו לאחרונה את האקילה 250 של יוסאנג, אופנוע קאסטום, שאני אישית לא התחברתי אליו והרכיבה עימו לא היתה לי נוחה, העדפתי את תנוחת הרכיבה של ה "ספורטיביים" ER GS.

ל'

פורסם

איפה שאני לומד לומדים בלתי מוגבל על DRZ 400:twisted:

בהתחלה אופנועי קניון חיפה שהם חלק מסוכנות יוסאנג שהייתה בקניון חיפה היו משתמשים ביוסאנגים כנראה הבינו שמה שהם מוכריםן זה מעפן אפילו לתלמידים ורכשו ימאהה סוזוקי וסאן יאנג.

• תוכן חדש...