Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6025 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בזמן האחרון התחלתי לברר על לימודים במכללה,

הכיוון הוא משפטים ומנהל עסקים או משפטים וכלכלה

אני אשמח לשמוע מכאלו שעשו כבר תואר או עושים, באיזה מכללה הם והאם הם מרוצים, איך היחס של המרצים, איך האווירה, איזו מכללה יותר טובה, יתרונות וחסרונות וכו'..

הייתי בבינתחומי בהרצליה והייתי במכללה למנהל בראשון.

הבינתחומי לפי מה שאני יודע יש לו שם מאוד מכובד, סה"כ נראה מקום טוב, הרבה "הבנים של", הדרישות שלהם יחסית גבוהות והיחס שם לא מי יודע מה אישי. המסלול המשולב הוא שני תארים במקביל ככה שבסוף יוצאים עם שני תארים, תואר במשפטים ותואר במנהל עסקים.

המכללה למנהל נראה גם מקום טוב, מאוד הופתעתי לטובה מהיחס האישי שיש שם והרצון לעזור. המסלול המשולב שם הוא בעצם תואר משולב, תואר במשפטים ומנהל עסקים או תואר במשפטים וכלכלה (מה שאבחר)

בכל מקרה, אשמח לשמוע יותר מאנשים שהיו במכללה כזו או אחרת.

תודה מראש,

נאור

• תוכן חדש...