Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תאונה מחרידה עם R8 (לא בארץ)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6025 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמו לב לתאונה המחרידה הזו שקרתה ביוון:

http://carscoop.blogspot.com/2009/12/greek-tragedy-audi-r8-sliced-by.html

מבתמונות קשה להאמין שהנהג "רק" נפצע ולא נהרג במקום. רשום גם שהאשה שישבה במושב הנוסע לא נפגעה. זכור לי על תאונה דומה שהייתה בארץ בה נהרג בחור צעיר כשהאיביזה (אאל"ט) שלו נכנסה בגדר הפרדה, ששיפדה את הרכב יחד עם הנהג. נראה כאילו הגדרות הללו קטלניות יותר ממה שנדמה.

פורסם

אני מבין שגם מע"צ היווני לא ממש מבריקים. לרוב, התאונות האלו נגרמות כתוצאה מהרכבה הפוכה של הגדר אבל גם בהרכבתה הנכונה, תאונה כזאת עלולה להתרחש (רק בסבירות נמוכה יותר).

הייתה תאונה ממש זהה במחלף אולגה, הרכב המעורב היה (אם אני לא טועה) טנדר היי לקס.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

מזעזע :?:?:?:?

תכנון לקוי של מעקה הבטיחות, הוא לא אמור להיות מודבק לרצפה בקצה ככה שלא יקרה מצב כמו זה?

איך דבר כזה קרה?

פורסם

כמו סצינה מ"יעד סופי 5".

אני מקווה שזה לא עוד מקרה של קודם עובדים אחר כך חושבים.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

המעקות האלה לא מבטיחות כלום, בם במיוחד מסוכנות לרוכבי אופנועים.

R8 ז"ל. :?

"אמור לי מי הם חבריך ואומר לך באיזה מכונית אתה נוהג." -הנרי פורד.

"הרי את מגודשת לי במפתח זה כדת פורשה וישראל".

פורסם
שימשיכו לנהוג כמו מטורפים,וזה מה שיקרה החוקים שם זה בגדר המלצה בלבד

נירן

בהחלט. הישראלים, מדהים ככל שיישמע, הם נהגים איטלקיים משובחים יחסית ליוונים. נסיעות במעברי הרים בצפון יוון קרבו אותי מאוד לאלוהים.

פורסם
זכור לי על תאונה דומה שהייתה בארץ בה נהרג בחור צעיר כשהאיביזה (אאל"ט) שלו נכנסה בגדר הפרדה, ששיפדה את הרכב יחד עם הנהג. נראה כאילו הגדרות הללו קטלניות יותר ממה שנדמה.

היה מקרה דומה בכביש החוף, :arrow: הסתיים בצורה קטלנית.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...